ahojte..zacala som sa zaujimat o tento pojem,pretoze,hoci moj priatel nesuhlasi s nazormy svojej matky a nie je v jeho ociach ta najlepsia,ako to tnto pojem definuje..stale nejak podvedome robi to,co chce ona,stale s ohladom na nu...co je pekne,kym to nie je na ukor nasho vztahu,a zacina to byt dost casto na ukor a v zasadnych veciach...a obcas mi pride byt dost neschopny v beznych veciach,alebo mozno ich aj vie robit,ale nestara sa o to...mam z toho riadne nervy,lebo citim,ze som na neviem kolkom mieste...chce sa teda opytat,ci vie niekto preesne znaky oidipovskeho komplexu,aj ked chlap napriklad az tak neinklinuje k matke,ale skor myslim, nejake prejavy, ako kvoli takejto vychove potom kona v beznom zivote,ako rozmysla,preco....dakujem...
OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?
radana...to je prave to...ze to ide ruka v ruke...vsetko...mne aj vela chybalo vit.sk.B...travenie ked nie je ok...tak vsetko,co zjes ide do haja...je to taky zacarovany kruh.../bola som u liecitela,a on mi povedal,ze ani mi nenajdu pricinu ,preco sa mi trati vapnik.../
dakujem :) noo, keby bol chlapec, tak by sa asi volal Misko..neviem..mame este v zalohe tusim aj Dominika a mne by sa pacil aj Sebastian..ale na com by sme sa dohodli, netusim :D
inak je to asi pravda, ze vela je sposobene stresom..ale tehotenstvo je tiez zazracne obdobie a vselico sa moze pospustat..asi si pri druhom budem davat na seba vacsi pozor...
maria- este mam skolu,ale myslim,ze keby to prislo,zvladnem to,len tie podmienky rodinne...ved vies, citas...
noonaa-a co ti brani mat male?neni problem...
to je pravda,uz aj male deti majuproblem s travenim,vyprazdnovanim,psychika vela narobi,no je asi najtazsie ju dat doporiadku....
DD_ to je mile, pekne meno,uz som ho davno nepocula,a keby ste mali chlapca,ako by sa volal?
Ale ty nemas problem len s travenim,ale aj s odvapnovanim.
radana-tak toto mi povedala,lekarka,ale este som nemala tie vysetrenia, co teraz o nich pisem/len rontgen-a uz tam bolo jasno,ze mam odvapnene kosti/...na to gastro, teraz idem v septembri pre vysledky...tak uvidime,co bude dalej...podla vysledkov...
no,travenie ma teraz vela ludi v cudu...myslim,ze to stressom...mne to vsetko sa spustilo v tehotenstve...