OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?

Príspevok v téme: OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?
noonaa

ahojte..zacala som sa zaujimat o tento pojem,pretoze,hoci moj priatel nesuhlasi s nazormy svojej matky a nie je v jeho ociach ta najlepsia,ako to tnto pojem definuje..stale nejak podvedome robi to,co chce ona,stale s ohladom na nu...co je pekne,kym to nie je na ukor nasho vztahu,a zacina to byt dost casto na ukor a v zasadnych veciach...a obcas mi pride byt dost neschopny v beznych veciach,alebo mozno ich aj vie robit,ale nestara sa o to...mam z toho riadne nervy,lebo citim,ze som na neviem kolkom mieste...chce sa teda opytat,ci vie niekto preesne znaky oidipovskeho komplexu,aj ked chlap napriklad az tak neinklinuje k matke,ale skor myslim, nejake prejavy, ako kvoli takejto vychove potom kona v beznom zivote,ako rozmysla,preco....dakujem...

dd

ahoj Maria, tak je dobre, ked Ti je lepsie :)..inak, ak sa mozem spytat, ake priznaky, resp.co Ta k tomu doviedlo, ist na vysetrenie na celiakiu?

[zruseny12]

dd,dobre obediky...ja asi zajtra urobim kurca...tiez ho mame radi,polievku,stehna upeciem a prsia nakrajam a nalozim-cinu...inak mala spala potom uz dobre v noci?

[zruseny12]

radana,z invalidnym dochodkom je to tazke...lekarka mi povedala,ze nemam vek na menopauzu...a ze nemam v karte vela marodiek atd./ja nie som v menopauze,ale kosti sa odvapnuju v menopauze asi tak preto,tak povedala,ale ja musim aspon polovicny sa pokusit na lieky,ale vsetko je este vo hviezdach,cakam na vysledky z gastra...nechcem vas tu tym zatazovat,je to nooaninaa tema.../

dd

Ahojte zenicky!
tak sa uz pridavam aj ja :D mala zaspala (ma 14mes.) tak hadam bude chvilku volno..hmm..ake dobre obediky ste povyvarali..mnam :) my sme dnes mali grilovane kuriatko - moja mamina bola v meste, tak kupila, lebo velmi mame radi..
hihi..no, tie vtipy su sice morbidne, ale fakt 100%-tne..

noonaa

Viete ako sa pochováva svokra?Len do pol pása aby sa mohla starať o hrob.

to by na moju sedelo ...ale je to morbidne,sorry :)

noonaa

Strašne chorá svokra hovorí zaťovi:
-Myslim si ,že zajtra zomriem.....
Zať hovorí:
-Čo môžeš urobiť dnes,neodkladaj na zajtra!

radana

Noonaa,nepoznam to tam,takze neviem,ale ked tak pises,tak asi to tak bude.. Maria,tak si lahni a oddychni si,mozno sa ti ulavi.A ked mas take zdravotne problemy,preco ta nedaju do invalidneho?