OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?

Príspevok v téme: OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?
noonaa

ahojte..zacala som sa zaujimat o tento pojem,pretoze,hoci moj priatel nesuhlasi s nazormy svojej matky a nie je v jeho ociach ta najlepsia,ako to tnto pojem definuje..stale nejak podvedome robi to,co chce ona,stale s ohladom na nu...co je pekne,kym to nie je na ukor nasho vztahu,a zacina to byt dost casto na ukor a v zasadnych veciach...a obcas mi pride byt dost neschopny v beznych veciach,alebo mozno ich aj vie robit,ale nestara sa o to...mam z toho riadne nervy,lebo citim,ze som na neviem kolkom mieste...chce sa teda opytat,ci vie niekto preesne znaky oidipovskeho komplexu,aj ked chlap napriklad az tak neinklinuje k matke,ale skor myslim, nejake prejavy, ako kvoli takejto vychove potom kona v beznom zivote,ako rozmysla,preco....dakujem...

radana

No,tak to by bolo najlepsie sa informovat priamo v socialnej poistovni..Tam by ti to vedeli presne vypocitat,povedat..

[zruseny12]

tak som na urade prace,mali by za mna platit,len neviem asi len zdravotne poistenie...
mam odpracovane,ale nie vela...po vyuceni som pracovala,tak som sa vydala,chvilu robila tak sa mi narodil syn...potom som aj robila aj bola doma....lebo syn bol maly ,nemala som ho kde nechat...komplikovane...a tak som mala dceru a odvtedy som nepracovala...len na dohodu/a to nic nie je.../

[zruseny12]

radana a ty sa vyznas v tom ID,lebo citam na teme o ID....ja som dlhodobo nezamestnana aj tak dostanem ID?napis mi nieco viac ak sa vyznas...

noonaa

tu som :) no,ja by som chcela,len ta skola este aj kym sa vztahy neupravia,neurobim tomu malemu cloviecikovi nic take....nech ma idealne podmienky,ked uz pride