ahojte..zacala som sa zaujimat o tento pojem,pretoze,hoci moj priatel nesuhlasi s nazormy svojej matky a nie je v jeho ociach ta najlepsia,ako to tnto pojem definuje..stale nejak podvedome robi to,co chce ona,stale s ohladom na nu...co je pekne,kym to nie je na ukor nasho vztahu,a zacina to byt dost casto na ukor a v zasadnych veciach...a obcas mi pride byt dost neschopny v beznych veciach,alebo mozno ich aj vie robit,ale nestara sa o to...mam z toho riadne nervy,lebo citim,ze som na neviem kolkom mieste...chce sa teda opytat,ci vie niekto preesne znaky oidipovskeho komplexu,aj ked chlap napriklad az tak neinklinuje k matke,ale skor myslim, nejake prejavy, ako kvoli takejto vychove potom kona v beznom zivote,ako rozmysla,preco....dakujem...
OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?
niekde sa stratili...noonaa a dd....kde ste?
Ja som s mladsim synom doma.
mne je tiez ok,pospala som si...a je mi lepsie...a ty pracujes,alebo si doma,len tak dobrovolne...ak chces pisat o tom...
Noonaa?Ci dd? :D
A kto sa tu chysta,ze bude mat babenko?
Paralen uz zabral,tak uz je to ok.
...su dni kedy je mi dobre,ale pride mi niekdy tak necakane,zle...no ale nechame toho...inak ako ty sa mas dnes,lebo si pisala,ze ta boli hlava...radana...
sak prave...no pockam a uvidim,co bude dalej...
No to viem,lebo kanikovci dali tvrdsie kriteria,kde sa percenta nescitavali a potom clovek,ktory prisiel napr. v bani o nohu bol podla nich zdravy a schopny v praci konkurovat zdravemu cloveku.To je chore naozaj.
radana,ja viem...len pisem co mi povedala lekarka obvodna...
raz som pozerala nejaku relaciu a jedna zena bola na vozicku a nedali jej ID,na urad prace ju vozil manzel...mozno niektora z vas to videla....davali to toho roku v TV....