OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?

Príspevok v téme: OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?
noonaa

ahojte..zacala som sa zaujimat o tento pojem,pretoze,hoci moj priatel nesuhlasi s nazormy svojej matky a nie je v jeho ociach ta najlepsia,ako to tnto pojem definuje..stale nejak podvedome robi to,co chce ona,stale s ohladom na nu...co je pekne,kym to nie je na ukor nasho vztahu,a zacina to byt dost casto na ukor a v zasadnych veciach...a obcas mi pride byt dost neschopny v beznych veciach,alebo mozno ich aj vie robit,ale nestara sa o to...mam z toho riadne nervy,lebo citim,ze som na neviem kolkom mieste...chce sa teda opytat,ci vie niekto preesne znaky oidipovskeho komplexu,aj ked chlap napriklad az tak neinklinuje k matke,ale skor myslim, nejake prejavy, ako kvoli takejto vychove potom kona v beznom zivote,ako rozmysla,preco....dakujem...

noonaa

do ocovej? odtial je priatel...juj moje,no ja som za rozhovory a to,co pisem som mu uz aj hovorila,ale uz nemma ako inak....

radana

Tak to ti Noonaa nezavidim.Myslis,ze si to vezme k srdcu?Nie je to lepsie povedat?A ty co chystas cez vikend?My by sme chceli skocit do ocovej,budu tam letecke dni a maju tam mat docela pekny program..

[zruseny12]

....ja som zasa bola vcera hore dlho pocuvala som na yputube pesnicky a dnes tiez som na tom velmi blboooo......
ja tiez robim langose,ale len ked je doma syn a druh...my s dcerou numusime,lebo su mastne/ale inak ich tiez mam rada/

noonaa

ste zlate :) inak, moj problem:) vcera som zacala tvorit nieco ako list,pisme vec,co ma ranili,za co ho lubim, co nechapem,lebo povedat mu to je riziko,snahy boli,ale vzdy to inak pochopi,ako to myslim....
fu,horsie ako pisat diplomovku je to :)
co planujete na tieto volne dni?