ahojte..zacala som sa zaujimat o tento pojem,pretoze,hoci moj priatel nesuhlasi s nazormy svojej matky a nie je v jeho ociach ta najlepsia,ako to tnto pojem definuje..stale nejak podvedome robi to,co chce ona,stale s ohladom na nu...co je pekne,kym to nie je na ukor nasho vztahu,a zacina to byt dost casto na ukor a v zasadnych veciach...a obcas mi pride byt dost neschopny v beznych veciach,alebo mozno ich aj vie robit,ale nestara sa o to...mam z toho riadne nervy,lebo citim,ze som na neviem kolkom mieste...chce sa teda opytat,ci vie niekto preesne znaky oidipovskeho komplexu,aj ked chlap napriklad az tak neinklinuje k matke,ale skor myslim, nejake prejavy, ako kvoli takejto vychove potom kona v beznom zivote,ako rozmysla,preco....dakujem...
OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?
dd,hlavne treba zvysit prijem vapnika a jest vsetko, co je zdrave...a vela pohybu neskodi...jasne ,ked nie je zena na rizikovke/pri prvom som mala steh a este v 8mes.som umyvala okna/...ale po porode som bola zdrava...no,co koho caka to ho neminie...tak to malo byt,i ked ja hovorim,ze lakri ma zanedbali...oni vedeli,ze mam zlu krv a nepovedali mi...
Ale ved to ani nezalezi na tych marodkach az tak,zalezi na zdravotnom stave..Niekedy sa zhorsi zdravotny stav zo dna na den a ti ludia ani nemusia pred tym marodit.
ano uz mam potvrdene...sak dam si,ale este pockam za tymi vysledkami...len ja som uz dlho nezamestnana a lekarka mi povedala,ze nemam ani marodky zapisane v karte...lebo ked som bola doma tak naco marodku...neviem si ani predstavit 40rokov a ID,ale asi budem musiet koli liekom,lebo druh to neutiahne,ja by som si chcela najst pracu,len je to tazke,ked mne je chvilu dobre a za hod.sa stav tak zhorsi...a niekedy ma tak bolia kosti,ze mam dost...niekedy je mi velmi dobre...uvidim co bude za pol roka,ci kosti budu na tom rovnako,alebo horsie...toto ma dost zaujima...
Ale nechapem Maria,preco si nepoziadas o ID ked mas take problemy a teraz uz to odvapnovanie kosti mas aj potvrdene..
noonaa,tak to mas pravdu,ze podmienky musia byt velmi dobre ,ked clovek chce priviest na svet dieta...
radana...teraz som nezamestnana...chvilu som pracovala,ale nevladala som...totalne som bola vycerpana...domov z prace som chodila ako namesasna...
dd,daj si pozor...mne zacali trpnut konce prstov,inak som nemala nejake velke problemi v tehot.vsetko som robila,malovala izby,rylovala na zahrade,dokonca prenasala nabytok...vsetko...az potom po porode nejak ani neviem ako...mala som zlu krv...a to vsetko to spustilo.../ale mozno v tehotenstve si aj dcera brala vapnik z mojich kosti,jedla som vsetko,aj to co som nikdy nemala rada.../no uvidime,musim cakat...
noonaa-mas pravdu, rodinne podmienky v pripade, ze mas skolu spravia vela..ale ked mas aspon Ty dobrych rodicov, tak aj to je velke plus..my sme v case, ked sme cakali Betku, boli este obaja studenti..ja som teraz v juli promovala na Ing.a manzel na Bc..a chce ist aj dalej..za to, ze sa nam to zatial takto krasne dari vdacim z 99% mojim rodicom, ktori nam velmi pomahali, hlavne mamina, ked cosi, vzdy sa mi postarala ochotne o malu..ma na tom vsetkom asi najvacsiu zasluhu..za posledny rok..
A teraz si na PN?