ahojte..zacala som sa zaujimat o tento pojem,pretoze,hoci moj priatel nesuhlasi s nazormy svojej matky a nie je v jeho ociach ta najlepsia,ako to tnto pojem definuje..stale nejak podvedome robi to,co chce ona,stale s ohladom na nu...co je pekne,kym to nie je na ukor nasho vztahu,a zacina to byt dost casto na ukor a v zasadnych veciach...a obcas mi pride byt dost neschopny v beznych veciach,alebo mozno ich aj vie robit,ale nestara sa o to...mam z toho riadne nervy,lebo citim,ze som na neviem kolkom mieste...chce sa teda opytat,ci vie niekto preesne znaky oidipovskeho komplexu,aj ked chlap napriklad az tak neinklinuje k matke,ale skor myslim, nejake prejavy, ako kvoli takejto vychove potom kona v beznom zivote,ako rozmysla,preco....dakujem...
OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?
Maria,ale ked mas kvoli tomu take obmedzenia tak by s ID nemal byt problem..
dobre..:0))))....odfot ich raz tak,ked budu spat...ja som myslela,ze ti povie,ze niekde do budy...:0))))....mas ist spat...
dd- to je vase prve,ako sa vola ?:))juuuj,aj ja chceeem :)
dd,pekne sa na to pozera,na to ako spi malinky drobcek z velkym drobcekom,ze?
bola som na denzinometrii,a nemam v poriadku kosti-nezodpovedaju mojmu veku...tak som davala moc 12hodinovu a krv...a zistilo sa,ze sa mi stale trati vapnik,tak ma lekarka poslala na gastro...vsetky vysetrenia,alergie atd.a aby sa vylucila, alebo potvrdila celiakia...
ja by som uz tiez pristala matersku....
maria ,kludne piste o comkolvek,ste fajn zeny:) tak prec nepokecat aj o inom...