OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?

Príspevok v téme: OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?
noonaa

ahojte..zacala som sa zaujimat o tento pojem,pretoze,hoci moj priatel nesuhlasi s nazormy svojej matky a nie je v jeho ociach ta najlepsia,ako to tnto pojem definuje..stale nejak podvedome robi to,co chce ona,stale s ohladom na nu...co je pekne,kym to nie je na ukor nasho vztahu,a zacina to byt dost casto na ukor a v zasadnych veciach...a obcas mi pride byt dost neschopny v beznych veciach,alebo mozno ich aj vie robit,ale nestara sa o to...mam z toho riadne nervy,lebo citim,ze som na neviem kolkom mieste...chce sa teda opytat,ci vie niekto preesne znaky oidipovskeho komplexu,aj ked chlap napriklad az tak neinklinuje k matke,ale skor myslim, nejake prejavy, ako kvoli takejto vychove potom kona v beznom zivote,ako rozmysla,preco....dakujem...

[zruseny12]

dobre..:0))))....odfot ich raz tak,ked budu spat...ja som myslela,ze ti povie,ze niekde do budy...:0))))....mas ist spat...

dd

hmm..lebo v poslednej dobe som si vsimla, ze to diagnostikuju dost ludom, aj v mojom okoli..tak ma to zaujalo, ze ako sa na to pride..

dd

no bol to veru uchvatny pohlad :) aj minule tak spinkali tak som zo srandy poznamenala, ze kde mam ist spat ja a manzel mi povedal, ze do postielky :D..

[zruseny12]

bola som na denzinometrii,a nemam v poriadku kosti-nezodpovedaju mojmu veku...tak som davala moc 12hodinovu a krv...a zistilo sa,ze sa mi stale trati vapnik,tak ma lekarka poslala na gastro...vsetky vysetrenia,alergie atd.a aby sa vylucila, alebo potvrdila celiakia...

noonaa

ja by som uz tiez pristala matersku....
maria ,kludne piste o comkolvek,ste fajn zeny:) tak prec nepokecat aj o inom...

dd

ale hej, dobre potom spinkala..kym som sa osprchovala, tak buvala pri tatinovi :) no krasne boli pri sebe prituleni :).