ahojte..zacala som sa zaujimat o tento pojem,pretoze,hoci moj priatel nesuhlasi s nazormy svojej matky a nie je v jeho ociach ta najlepsia,ako to tnto pojem definuje..stale nejak podvedome robi to,co chce ona,stale s ohladom na nu...co je pekne,kym to nie je na ukor nasho vztahu,a zacina to byt dost casto na ukor a v zasadnych veciach...a obcas mi pride byt dost neschopny v beznych veciach,alebo mozno ich aj vie robit,ale nestara sa o to...mam z toho riadne nervy,lebo citim,ze som na neviem kolkom mieste...chce sa teda opytat,ci vie niekto preesne znaky oidipovskeho komplexu,aj ked chlap napriklad az tak neinklinuje k matke,ale skor myslim, nejake prejavy, ako kvoli takejto vychove potom kona v beznom zivote,ako rozmysla,preco....dakujem...
OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?
Veru tak.Ja slnko velmi nemusim a tie pekoty co byvaju uz vobec nie.Ale zase ked je zima miernejsia,to potesi :)
radana,trochu som lezala,ale potom som sla pozerat na krimi noviny,tak reflex,ulica a uz bolo po oplovani,ale staci aj tolko ked kazdy den trochu,tak lepsie,ako odrazu sa spalit...
No co Maria,uz si nachytala trosku bronzu?Musela som sa odmlcat,dosla sestranica.
no idem trochu nachytat vit.D
je to take nespravodlive,nikdy som nedrzala ziadne diety na chudnutie atd.stale som jedla,vel ovocia,zeleniny...a nakoniec take krute diag.:0(((((....
tak uvidime...:0)))))....inak som sa chcela dnes opalovat a skysla som pri PC...
jasne,ja pockam na vysledky z gastra a potom uvidime,co bude dalej...lebo,ze vraj uz budem chodit kazdy polrok na denzinometriu z kostami.../a tam sa po pol roku ukaze,ci sa to bude zlepsovat,alebo zhorsovat,alebo to ostane na jednej urovni...
nedavno v Reflexe davali jednu pani ona mala OSTEOPOROZU A dostala sa s toho...ja nemam osteoporozu...aspon nemam to tak zatial napisano....mam osteopeniu,osteochondrozu,spondiozu,tetaniu...a td.mam viac diagnoz...
Ono je to v takych pripadoch dost komplikovane,tak je najlepsie sa informovat konkretne na tu situaciu v akej si.
dakujem radana...
www.socpoist.sk tu su podrobnejsie podmienky co sa tyka tych rokov...
ok,ja az budem mat vysledky atd.tak tam pojdem,hoci ja by som rada aj pracovala,len kto by ma zamestnal, takeho mrzaka..:0((((....sak teraz na mna pozerali ako na lenivca a nie ako na cloveka,co chce robit...cest vinimkam...a to som robila take tazke prace,a vselico som robila,aj muzske prace,teraz niekedy nemozem otvorit kompot,stratila som aj silu...