OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?

Príspevok v téme: OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?
noonaa

ahojte..zacala som sa zaujimat o tento pojem,pretoze,hoci moj priatel nesuhlasi s nazormy svojej matky a nie je v jeho ociach ta najlepsia,ako to tnto pojem definuje..stale nejak podvedome robi to,co chce ona,stale s ohladom na nu...co je pekne,kym to nie je na ukor nasho vztahu,a zacina to byt dost casto na ukor a v zasadnych veciach...a obcas mi pride byt dost neschopny v beznych veciach,alebo mozno ich aj vie robit,ale nestara sa o to...mam z toho riadne nervy,lebo citim,ze som na neviem kolkom mieste...chce sa teda opytat,ci vie niekto preesne znaky oidipovskeho komplexu,aj ked chlap napriklad az tak neinklinuje k matke,ale skor myslim, nejake prejavy, ako kvoli takejto vychove potom kona v beznom zivote,ako rozmysla,preco....dakujem...

[zruseny12]

radana,trochu som lezala,ale potom som sla pozerat na krimi noviny,tak reflex,ulica a uz bolo po oplovani,ale staci aj tolko ked kazdy den trochu,tak lepsie,ako odrazu sa spalit...

[zruseny12]

no idem trochu nachytat vit.D
je to take nespravodlive,nikdy som nedrzala ziadne diety na chudnutie atd.stale som jedla,vel ovocia,zeleniny...a nakoniec take krute diag.:0(((((....

[zruseny12]

jasne,ja pockam na vysledky z gastra a potom uvidime,co bude dalej...lebo,ze vraj uz budem chodit kazdy polrok na denzinometriu z kostami.../a tam sa po pol roku ukaze,ci sa to bude zlepsovat,alebo zhorsovat,alebo to ostane na jednej urovni...
nedavno v Reflexe davali jednu pani ona mala OSTEOPOROZU A dostala sa s toho...ja nemam osteoporozu...aspon nemam to tak zatial napisano....mam osteopeniu,osteochondrozu,spondiozu,tetaniu...a td.mam viac diagnoz...

[zruseny12]

ok,ja az budem mat vysledky atd.tak tam pojdem,hoci ja by som rada aj pracovala,len kto by ma zamestnal, takeho mrzaka..:0((((....sak teraz na mna pozerali ako na lenivca a nie ako na cloveka,co chce robit...cest vinimkam...a to som robila take tazke prace,a vselico som robila,aj muzske prace,teraz niekedy nemozem otvorit kompot,stratila som aj silu...