Prvy sex - ako nato ked to boli?

Príspevok v téme: Prvy sex - ako nato ked to boli?
tina

cauko,
s priatelom sme nedavno skusali prvy sex, pouzili sme samozrejme ochranu (durex extra safe - s lubrigantom), aj predohru sme mali dost dlhu, ale nemohol sa do mna dostat ...bolelo ma to, tak sme to sklamani po dlhom snazeni odlozili na inokedy.. mate s tym niekto skusenosti? co robit ? mam proste len tu bolest vydrzat?

otaazka

ja by som potrebovala poradit som panna, moj partner to skusa najprv prstami no len troska mi ho strci do vnutra uz ma to strasne boli.. neviem ako potom strasne bude boliet ked mi tam strci ... co mam robit prosim dakujem

ellyy

mna to prvy krat vobec nebolelo :-) bolo to uzasne, samozrejme tiez som sa strasne bala, lebo som si kdeco o tom precitala, a potom som stresovala :-D ale my sme isli na to pomaly a nikam sme sa neponahlali a moj partner bol skuseny. Jedine co som citila ako sa moja blana pomaly roztahovala, bol to taky cudny pocit...

niekto

niektoru ano niektoru nie zalezi to od roznych veci

najdolezitejsia vec je aby si bola uvonena nestresovala pri tom ze ci to bude alebo nebude boliet ale prave naopak sa sustredila na to prijemne
dlha predohra je tiez fajn vec ;-)

hincka

mi sme sa o to s priatelom pokusali asi 30 krat a to neprehanam strasne to bolelo nedalo sa to vydrzat az jedneho dna som sa uvolnila a ani neviem ako sa do mna dostal

jaaa dadka d

cawte moje dve kamaratky uz zewraj jebali jedna má 12 a jedna 13 mám tomu werit ? Cem sa opítat ci to bolí ale uz vidím odpovede .. ich to nebolelo ale mali trosku pripité .. Co pomoze ked som v sprche ??

viemaketoje

no ja si mylsim ze mas v sebe taky psychycky blok ze to boli a proste sa cez to nedokazes preniest lebo ked to skusate tak len cakas na tu bolest a predstavujes si najhorsie... lenze uvedom si ze nie vzdy prvy sex boli,nie u kazdeho dievcata sa vyvynie taka bolest jednoducho nesmies mysliet len na to kedy to zaboli ale uplne sa uvolnit...a ono to pride..aj ked to zaboli tak to nieje take strasne da sa to prezit a urcite sa do teba dostane,ale ked si stiahnuta a strnula a nedokazes sa uvolnit tak to nepojde ;)..ja som mala tiez velky strach z prveho sexu, a ver mi,ze tiez to neslo na prvy krat,velmi som sa bala tej bolesti a setko dokopy proste tych pocitov je na prvykrat strasne vela a nevies sa proste oddat,uvolnit...ale skus to ;) ja som to tiez vtedy skusila nemyslela som na nic ine len na chalana ktoreho milujem,verila som mu..a bolo to OK....ver mi,vobec nic ma nebolelo,ziadna bolest.bolo to uplne v pohode,sama som sa tomu cudovala ;) drzim palce...proste zaklad je uvolnit sa,nic viac =))