Prvy sex - ako nato ked to boli?

Príspevok v téme: Prvy sex - ako nato ked to boli?
tina

cauko,
s priatelom sme nedavno skusali prvy sex, pouzili sme samozrejme ochranu (durex extra safe - s lubrigantom), aj predohru sme mali dost dlhu, ale nemohol sa do mna dostat ...bolelo ma to, tak sme to sklamani po dlhom snazeni odlozili na inokedy.. mate s tym niekto skusenosti? co robit ? mam proste len tu bolest vydrzat?

tevika

no mňa to strašne bolelo a krvi bolo ako na zabíjačke..chudák chalan mal celé stehná krvavé...a plachta ? no úplne premočená..bŕrŕ...a potom mala obavy z ďaľších stykov , takže ešte trikrát ma to bolelo a krvácala som. odvtedy je to v pohode.

SockaSiTy

Takže minule som mala prvy sex. Pokusali sme sa o to dva dni pred tym a nedostal sa do mna. Ale ptm som mu povedala ze som este sex nemala tak potom uz vedel. Dostal sa uplne v pohhode vobec ma to nebolelo bolo tu mega prijemne a ani krv nic. Ale predtym som mala uz 7 krat prsty. Cize ak ste nic predtym nemali tak vas to boliet bude ak hej tak to bude super :) Diks :D

anjelica

Ahoj, no môj prvý sex tiež nebol moc v pohode. A ani sa to na prvý krát nepodarilo. Asi až na tretí pokus, lebo ma to tiež hrozne bolelo. Tiež som mala z ďaľšieho razu obavy, ale stačilo trocha vínka, lubrikačného gélu a postupne to išlo.

devil_girl

ahojte... Chcem sa spytat či by ste mi nevedeli nejako pomoct neviem čo ale s mojim prvym sexom nemam dobre skusenosti bolest bolest bolest... takže som si to neužila... bojim sa ak pride aj k druhemu mam strach ze to bude tak isto boliet a ja ho nechcem sklamat :(...

idila

chcem sa spytat... prvy moj styk bol s mojim terajsim priatelom...problem je v tom ze ho nema prilis velky a tak neviem ci som alebo niesom panna...okrem neho som nemala nikoho ineho cize ...ako by som mala "postupovat"?..

Kajuš

čafte mám 15 môj priatel má 16 je to strašný blázon ale zároveň je strašne nežný nadovšetko ho lúbim a verím mu chceli by sme to skúsiť 1. raz velmi sa bojím toho že ma to bude strašne bolieť..:( Vraví sa že je najlepšie keď sa najprv milujete ked sa uvolním a potom že ma má prstovať a potom naozaj pomalyčky vsuvať lenže ja sa bojím že som príliš úzka.. Moja najlepšia kamoška to už robila a hovorila že sa do nej dostal až po hodine a na druhý den že to skušali stale hlbšie a hlbsie ale bojím sa že to bude brtal bolieť poraťe pls pls ako je to najlepšie..

wiwika

mna to vobec nebolelo...ja som sa len bala a to bolo vsetko...ani krv mi netiekla...po tristvrte roku som zistila u gynekologicky ze som panna a mna to vlastne boli len ked som na chalanovi a zatlaci viac dnu...ale inak v pohodicke