cauko,
s priatelom sme nedavno skusali prvy sex, pouzili sme samozrejme ochranu (durex extra safe - s lubrigantom), aj predohru sme mali dost dlhu, ale nemohol sa do mna dostat ...bolelo ma to, tak sme to sklamani po dlhom snazeni odlozili na inokedy.. mate s tym niekto skusenosti? co robit ? mam proste len tu bolest vydrzat?
Prvy sex - ako nato ked to boli?
chcem sa spitat či je dobre pannu najskuor vilizat a az potom zasunut
Čo sa týka prvého pohlavného styku ... je veľmi dôležité aby vládla medzi obi dvoma pratnermi vzájomná dôvera a spoľahlivosť ... netreba vôbec podceňovať ochranu ... lebo ako som počula napr. po prvý krát sa ti nemá čo stať ... je to neskutočná oblbovačka ... Riziko otehotnenia je vždy pri každom sexe ... A k samotnému aktu poviem len toľko že treba sa veľmi uvoľniť ... najlepšie si je pred tým niečo vipiť ... na predohru ktorá zahŕňa všetky dotyky ...(pozor dotyky niesu len obhmatávanie pohlavných orgánov)netreba zabúdať ... je to veľmi dôležité ... a potom pri miernej bolesti treba len zaťať zúbky a naozaj dievčatá to pôjde samo ... prajem veľa šťastia ... a sexu zdar ... :*
Myslím si, že je bolesť a všetko s tým je u každého individuálna vec...Ja som svoj prvý sex zvládla bez bolestí a problémov a môj partner ani nevedel, že som bola ešte panna...Môj prvý pohlavný styk bol nečakaný takže som nemala mať kedy strach ani obavy...doteraz ani neviem či mal ochranu alebo nie...ale bolo to proste super a krásne
No tak ja sa pýtat nič nemusim ...a vsetkým radím ..že treba to brat tak .. prežila som aj horšie bolesti bude to super a bolest ignorujte voebc to nebue boliet len sa nebojte ako keby to bolo neviem čo pisu o tom že to bolí a tak ..al to vravda niej keed to chceš a si priliš nadržaná an svojho priatel a!!
U mna bolo viac strachu ako bolesti :D
kazda musi tim preist preco nie zrovna ty
cíti chalan pri milovaní že je dievča panna alebo nie?
My s priatelom sme sa o to asi pred dvoma dňami tiež pokúšali ..to bolo hrozné .. najprv sa do mňa nevedel dostať to ma tam ešte dve hodiny roztahoval .. a potom keď sa konečne do mňa dostal tak ma to dosť bolelo a ja som mu povedala,že nech to skúsime zajtra .. tak sme to skúšali a nebolo to vôbec také hrozné ovela lepšie ako včera ... už sa do mňa v pohode dostal trošku ma to zabolelo ale nie tak ako predtím .. bol velmi jemný a každú chvílu sa ma pítal či ma to bolí išlo mi to už na nervy ja som mu povedala že ma to nebolí .. ale keď trošku zríchlil tak už ma to bolelo aj keď som bola na koňovy tak ma to dosť bolelo ale vydržala som to :) a bolo to krásne :) :P :D
otaazka
nestresuj, my kym sme mali sex tak sme sa resp. on mna roztahoval pol roka, nikam sme sa neponahlali, treba ist velmi pomaly naozaj a vobec sa neponahlat, aj mna to pri prstovani prvy krat bolelo ked mi tam dal len jeden palec, ale dolezite je aby ta dokazal navnadit, aby si sa uvolnila a zvlhla potom to uz nie je take strasne :-) ale fakt pomaly, nestrusuj ja som bola na tom tak isto ako ty a potom ma to vobec prvy krat nebolelo :-)
cawte ja som mala tiez prednedavnom prvy sex.pocula som a aj citala ze to strasne boli, ze sa to neda vydrzat.samozrejme bala som sa toho tiez, ale nemyslela som az tak nato ako to bude boliet.bolest som citila ale az take strasne to nebolo.dolezite je aby ste na to isli pomalicky a nie naraz, tak len po troske.zaciatok som si velmi neuzila ale potom to bolo uzasne.priatel bol fakt super, jemny a aj preto som to mozno tak necitila.my sme to robili na prvykrat, treba fakt pomalicky a tu bolest vydrzat.zaboli ale stoji to zato:)