Prvy sex - ako nato ked to boli?

Príspevok v téme: Prvy sex - ako nato ked to boli?
tina

cauko,
s priatelom sme nedavno skusali prvy sex, pouzili sme samozrejme ochranu (durex extra safe - s lubrigantom), aj predohru sme mali dost dlhu, ale nemohol sa do mna dostat ...bolelo ma to, tak sme to sklamani po dlhom snazeni odlozili na inokedy.. mate s tym niekto skusenosti? co robit ? mam proste len tu bolest vydrzat?

krvicke

Zaujímalo by ma či pri prvom sexe tecie vela krvi.pytam sa kvoli tomu,ze cez nejaky vikend sa chystame s priatelom na chatu a bolo by blbe spat na krvavej plachte:/

lienočka2

jahnbier- po prvé, skús najskôr dávať viac pozor na hodinách slovenčiny, to sa nedá čítať, čo ty píšeš. A radšej sa rozíďte. Nie že by ona bola zlá, ale bude mi jej lúto, keď si s tebou začne :-D
To neznamená, že keď si panic ty, musí byť aj ona, máš divné názory, keď sa vyspala predtým s priateľom z lásky a nepoznala ťa, tak akože čo je na tom?? A ty debil buď jemný, aké že vraziť nasilu. Aj keď už nie je panna, môže ju to bolieť. Prepáč, že sa takto vyjadrujem, ale neovládla som sa..

jahnbier

mam babu a predomnou ked ma nepoznala a mala 14 rokow mala sex z 18 ročnim a už snim neni lebo jej robil zle a teraz je semnu jemu dala asi pred rokom ale iba jeden jedni krat a prinom bola panna a teraz ked pri mne nebude panna a ma 15 rkow mam jej to wičitat ale nemožem lebo wtedy ma nepoznala ale newiem či je to normalne že neni panna a mam snou bit normalne alebo je to hamba ked nemam pannu ale dala mu z lasky a wtedy mna nepoznala a sce si semnu už aj ostat mam snou bit a newičitat jej to je to normalne že neni panna ale mam na toto neewy že ja to pri nej stratim ale ona už pri mne nie ... a ešte že či ju to bude bolet ked ja budem druhy a budem ju prašit druhy krat lôebo ten predomnu ju prašil iba jedenrat ale to nebolo tesne predomnu ona bola snim a potom ale 3 mesiace bola sama a spoznala mna a newem či je to normale že neni panna a newičitat jej to alebo nie je to normalne a mam jej dat konec aj napriek tomu že ju milujem a ešte že či ju to bude bolet aj po druhy krat ,? a ked ho budem scet do nej wrazit nasilu

akinom007

domi mini/ je uplne jedno ako stary budem tvoj prvy sexualny partner, pokial budes dostatocne uvolnena, vlhka a priatel bude jemny, tolerantny a opatrnny.

akinom007

loulou/ ahoj. nie kazda zena pri prvom sexe krvaca. ani to kazdu boliet nemusi!
ja napr som NEKRVACALA VOBEC ANI KVAPKU,PROSTE NIC a ABSOLUTNE NIC MA NEBOLELO.
ale mali sme veeeeeeeeeeeelmi dlhu predohru hadam aj 2 hodinovu, + nejaky ten strik za sebou

loulou

mám 16 rokov. a chcela by som už spať s chalanom.myslim si ze každu chvilu to pride. ale hrozne sa bojim tej bolesti...:( je pravda ze po prvy krat zena pri sexe krvaca?? neda sa nejak zabranit tomu, aby muz zbadal ze je panna?? dakujem

domi mini

ahojte... ja by som sa chcela niečo opítať. Mám priateľa a má 22 rokov. Ja mám 16 a som ešťe panna. Už by som ňou nechcela byť a chcem môjho priateľa prekvapiť že to s ním budem robiť. Bude to po prvý krát. Kamarátky ma odhovárajú aby som to nerobila pretože ma to bude moc bolieť keď to bude po prvý krát a ešťe k tomu z 22 ročnym. Ževraj ho bude mať veľkého a nebude to príjemná bolesť. Je to pravda alebo nezáleží s akým starým mám prvý sex? Bude to moc bolieť?