Prvy sex - ako nato ked to boli?

Príspevok v téme: Prvy sex - ako nato ked to boli?
tina

cauko,
s priatelom sme nedavno skusali prvy sex, pouzili sme samozrejme ochranu (durex extra safe - s lubrigantom), aj predohru sme mali dost dlhu, ale nemohol sa do mna dostat ...bolelo ma to, tak sme to sklamani po dlhom snazeni odlozili na inokedy.. mate s tym niekto skusenosti? co robit ? mam proste len tu bolest vydrzat?

Eros

Čauko, mám 16 rokov, chcem sa opýtať ako lepšie uspokojiť pannu ? totiž mám dievča, je panna, a chcel by som vedieť či je lepšie keď bude ona na mne, alebo ja na nej :) vďaka za rady :)

boyboy

Čauko takze mam 15 rokov frajerka chcela sex tak som povedal že dobre lenže ako sme mali predohru ona mi honila ja jej palcoval noo a na mojom penise nechce isť predkožka nižšie ako zaluď noo ked som dal penis do jej vaginy bol to úžasný pocit toľko vzrušenia šom ešte nezažil noo aľe naspeť k môjmu penisu nwm čo stym skušal šom masturbovať aj frajerka masturbovala a dokonca aj lizala al nepomáha ták ak možete pomocť pomôžte lebo erekcia neni kvalitná dákujem za ochotu lebo hentak sex neni sexom

memo

Ked ma niekto malu posvu jasne ze ho to boli . Je to ako s penisom , niekto ma velky niekto maly.

Ked ta to boli hladaj si niekoho s mensim, popripade mladym zenam este sa zvacsi posva . Ale tak isto ako u chlapov niekto ma smolu .

Ked to budes robit s bolestou je mozna rakovina.