Prvy sex - ako nato ked to boli?

Príspevok v téme: Prvy sex - ako nato ked to boli?
tina

cauko,
s priatelom sme nedavno skusali prvy sex, pouzili sme samozrejme ochranu (durex extra safe - s lubrigantom), aj predohru sme mali dost dlhu, ale nemohol sa do mna dostat ...bolelo ma to, tak sme to sklamani po dlhom snazeni odlozili na inokedy.. mate s tym niekto skusenosti? co robit ? mam proste len tu bolest vydrzat?

cukríček

joj hlupučké niektoré dievčatká, ja mám 23 rokov a som panna, nie som žiadna ošklivka alebo čo, mám nadpriemerné IQ, v triede som sexymbol, niektorí chlapci ma pokladajú za nymfomanku, ja sa tomu len smejem, neurážam sa, každý to berie že v takom veku už automaticky nikto nie je panna, nikto to ani netuší, som veľmi šťastná, a som veľmi hrdá na to, mám frajera ktorý to toleruje, teraz si každý myslí že keď mám frajera tak s ním neviem čo, je futbalista, sexi cukrík, krásny ,veľmi dobrý,ja pannenstvo beriem ako dar, je to sebaúcta, niečo ako vysoko inteligentné rozhodnutie vôbec to nie je hanba, skôr naopak...vonkajšia krása sa vždy odzrkadľuje na tej vonkajšej, a samozrejme som veriaca, a keby som aj nebola tak sa tiež tak rozhodnem

mataBB

kajus panenska blana je na zaciatku posvy, hned asi 1 cm od vchodu a nie 9 cm..ty si tam radsej nic nepchaj lebo si este poskodis krcok maternice (na ktory si pravdepodobne narazila) a privodis si nejaky zapal..ach deti

Kajuš

Takže .. už som s kúšala si tam pichnúť vybrátor.... ale fest tenký.. a ked som tam vošla vobec ma to nebolelo vošla som dnu asi tam 5-6 cm vobec nič.. ale potom som šla hlbšie a tam som cítila ako bi som zasa do niečoho prenikla ale bola to už iba malá dierka .. myslíťe že som ešťe panna lebo už asi nejak 4 krát sme sa prstovali ale iba 1 prstom a chcem aby sme to robili už z mojou láskou pokojne aby to netrvalo aj z bolestami..!! tak to skúšam a neviem či som ešte panna neviete mi niekto poradit??

Blair232

Ahojte.. asi tak včera sme sa s frajerom pokúšali o prvý sex...Ale nijako sa donmna nevedel dostat čím to je? potrebujem nejaku radu som zufala pretože je to aj u neho 1.krát....čím to je že to nejde dnu? :/

sehra

môj prvykrat nebol v nastich, mala som 20 a vazne o nic neprichadzate, netreba to spravit, len kvoli tomu aby ste neboli pannami a panicovia, prvykrat ma bolel vlastne vysiel az na druhykrat bola to bolest silna ako pri silnych kramoch a tiekla mi aj krv ako pri kramoch potom asi jeden den. o nic neprichadze skuste najprv zacat napr. s oralnym sexom a nema sa kam ponahlat aj tak sa so svojimi \\\"LASKAMI\\\" po par tyzdnoch, mesiacoch rozídete a budete doma plakat do vankusa, ze takemu ste dali alebo takej a pritom stretnete niekoho ozajstneho, pri ktorom sa vám budu triast kolena, stratíte reč a zastaví sa čas...vtedy je to podla mna ono.

Sasenkvaaa

Ahoj chcela som sa spýtať na to ako je to s s tou predohrou či ju treba a ako by mala vyzerať.Ešte som sex nemala a preto sa pýtam. Ďakujem :)