proosim vas co pomaha na odreniny?? lebo som sa korculovala a spadla som a mam odreniny na oboch nohach este aj na rukach ... prosim poradte nieco co na to zabere .... pllls dost to boli :(((
Odreniny!
Andyska a to si mala tak velmi zapalene? No to si teda vobec nedokazem predstavit.
mne veľmi pomohol po operácii, tá rana dosť bolela, už som nevedela, čo so sebou, čo si na to dávať, tá rana sa mi proste akosi nedokázala zahojiť. potom mi odporučili toto a fakt som zaň vďačná, lebo som ozaj už nemohla ani spávať.
myslím si, že dospelý človek si na toto už dokáže dať pozor a predpokladám, že dospelá si :) ale áno, masť je rozhodne oveľa menej praktická ako ten spomínaný sprej.
myslim si, ze nech uz je to pouzitie akekolvek, tak by si to zvladla :D skor zavisi od toho, co je pre teba pohodlnejsie. takto sa nemusis aspon bat, ze sa o nieco obtries a automaticky si to hned zotries z rany.
Stačí si nájsť, vyhľadať na internete, že čo to vlastne je a vedela by si hneď z obrázka, že je to sprej :) Takže logicky sa používa veľmi ľahko. Nič ľahšie hádam ani byť nemôže.
Ako myslis po praktickej stranke? Lepsie sa aplikuje, ci?
u nas nepouzivame ziadne masticky, vsetko som vysmarila :-D a navyse bolo takmer vsetko po uplynuti doby spotreby, takze o dovod viac. my uz dlhsi cas fungujeme len s Alfasilverom :) aj po tej praktickej stranke nam vyhovuje viac.
Aj u nás doma ako píše @Dudka6 je najlepším pomocníkom Abilar - živicová masť
Ja sa takýmto veciam pre istotu radšej vyhýbam.:) Toto mi zostalo z detstva a neviem na to akosi zabudnúť a vymazať to z pamäti :D Tú bolesť a zápach dezinfekcie. Takže pokiaľ skutočne nemusím, tak si nič také nedávam.
a ako ta moze stipat nieco, co neobsahuje ziaden alkohol? to mi nehovor :) to je nezmysel.