Myslite si,ze niekedy je krasa viac na skodu ako na nejaky osoh?Mate s tym uz nejake skusenosti?Myslite si,ze pekne zeny to maju v zivote tazsie?......mne napriklad priatel prestava verit,pretoze si mysli,ze som k nemu az prilis pekna a zacina ma upodozrievat z roznych podla mna "somarin"...dakujem za reakcie
Krasa...niekedy na skodu?
Tak, ale fakt si tak zareagovala ako by to bolo priamo na teba mierene, uznaj. Neverim ze ta raz za cas neoslovia aj muzi co stoja za to a to ci uz si pekna, alebo nie. Podla mna si treba vyberat trochu starsich, tak okolo tych 30 :-) A viem ze tupci su vtedy odvazni ked sedi viacero bab pri jednom stole, ver ze keby ze si sama ani nepachne.
asdf- ty si chlap alebo lesba?
nastia
musim ta sklamat, ale netrafila si :) ja chodim do normalnych podnikov, s kamaratkami si posediet pri vinku alebo tak.. ale neverila by si, tu najvacsiu odvahu oslovit ta maju len ti najstupidnejsi.. chodim sa aj zabavat na disco a tak.. ale na take znamosti teda nie som.. a ozaj.. ten podnik, ktory spominas nepoznam, pretoze som z hornej Oravy :)
mariolka a kde ta oslovuju, prezrad. Mozno tam bude kamen urazu ;)
mariolka, nie je proste mozne, aby nejaka pekna baba nemohla najst normalneho chlapa. Ved aspon jeden z tych x co sa o teba snazia predsa vyhovovat musi, nemozu ta oslovovat iba blbci.
inak nikdy nepochopim zeny co same o sebe tvrdia ze su pekne...
Preco v Charliese nechas tiet dva litre ked si chces zažurkovat ci nie? Su aj lepsie podniky za rovnaku cenu a mimochodom to nebolo mierene na tvoju osobu ved ta nepoznam ani neviem odkial si.. Vidim ale ze som trafila do cierneho .-DD
o co ti ide nastia? kde ti chodievas aby si stretavala muzov? pretoze ja na luxusne restauracie a podniky nemam, takze moja mila, kde by som si podla teba chlapov hladat mala? okrem toho, ja si nehladam, ale ked ma niekto oslovi, a je mi sympaticky, preco to nerisknut a neprijat veceru alebo obed hm?
asdf, ano v tom mas pravdu ze krasna zena sa tazsie oslovuje, lebo sa muz boji odmietnutia, ale to sa tyka len neskusenych zajacikov.. Inteligentnym a uspesnym muzom myslim takeho co uz ma nieco za sebou, ma veci pod kontrolou a presne vie co od zivota ocakava :-) A samozrejme ked sa zena viac zdrziava na miestach ako je bratislavsky Charlies a pod., narazi iba na tupcov, čest vynimkam..
asdf
lenze su chlapi, ktori preto, aby ta dostali, spravia cokolvek.. spravaju sa na zaciatku krasne a prejavia sa az neskor.. si myslis ze po tyzdni kazdemu vyhoviem?