Krasa...niekedy na skodu?

Príspevok v téme: Krasa...niekedy na skodu?
karkulka

Myslite si,ze niekedy je krasa viac na skodu ako na nejaky osoh?Mate s tym uz nejake skusenosti?Myslite si,ze pekne zeny to maju v zivote tazsie?......mne napriklad priatel prestava verit,pretoze si mysli,ze som k nemu az prilis pekna a zacina ma upodozrievat z roznych podla mna "somarin"...dakujem za reakcie

alina

tiez si myslim ze to dievca je len naivne a prilis.. si pisal, ze ma 27, a baby v jej veku by si mali hladat chlapa, s ktorym by si chceli zalozit rodinu. ktovie, co jej ti chalani navravia, a chuda ked nechce o neho prist, radsej sa s nim vyspi. aj ked niekto to tu uz pisal, vazne musi byt trosku ina, lebo 10 razy zopakovat tu istu chybu u normalneho cloveka, ktory si vazi sam seba to nehrozi.

karkulka

ak je to tvoja kamoska...tak jej skus poradit,ze nech nejde s nimi hned alebo ja neviem...mozno by na to postupne prisla...ale nie je to aj tak,ze ona o tom aj vie..len vidi prilezitost na sex,tak ju vyuzije a uz je jej to aj tak trochu jedno?

alina

nam raz jedna ucitelka v skole povedala, ze pekne zeny sa delia na: krasne od prirody, a potom na tie sikovne, ktore dokazu svoje chybicky dokonale zamaskovat :) karkulka ja mam tiez pracu, a sef ma obtazuje svojimi narazkami, ale snazim sa to nevsimat.
podla mna len obycajny uchylaci a ti najvecsi nadrzanci pozeraju len po kozach a postave.. je to ubohe

glamour

je naozaj zvlastna, je to typ ktory si zapamatas na cely zivot aj ked ju vidis len raz. Opis: Uzka velmi chuda tvar, vlasy huste, ostrihane na kratko(miro jaros) uz si ale nechava dlhe, oci ma krasne oceanovo modre vypukle velke, nos chudy, velky zvlastny, pery-ziadne- vobec, usi odstavaju, su chude tiez, ...

glamour

Ale je to aj jej chyba, ja by som nechala chlapa aspon tri tyzdne cakat a az potom by som sa s nim vyspala, stavim sa ze ani jeden by nevydrzal. Ona sa s nimi vyspi bud hned, alebo prvy tyzden "chodenia". Ona je inak dost promiskuitna a sexuchtiva tiez, len chyba ze od toho chlapa caka vazny vztah a potom na nich tlaci (a oni zduchnu jak zajace), ktoreho sa v zivote nedocka, lebo oni chcu iba sex.

doremi

mna by len 1 zaujimalo,ze co to znamena ze je veeelmi skareda??ha?mam totiz kamosku ktora tomu vravi ,ze ma viditelnu fyzicku vadu,to mi len tak teraz napadlo ,ked tam o tom rozmyslam...daj mi vediet,glamour :0)

karkulka

no tak mozno aj ona bude trosku "ina"...ako nechcem ju urazat alebo co,ved ju vobec nepoznam...ale ked ju tak uz vyuzili viaceri...tak uz si mohla uvedomit,ze tam nieco nesedi....ako sa hovori:"Dvakrat do tej istej rieky nestupis."......no nie vzdy to funguje...ja som tak sama dopadla,ze so spravila nieco,co som povedala,uz to tak nespravim a aj tak som spravila

karkulka

tak to je...nikto nema pravo,tak ponizovat zenu.....a ona im slepo veri...takto by som nechcela nikdy dopadnut...fuuuj a ti hnusaci chlapi asi vazne budu zakomplexovani alebo nejaki nadrzanci,ze im to je jedno,pri kom si spravia dobre

glamour

Je to smutne lebo ona sa po kazdy krat zamiluje a mysli si ze to vydrzi. Ma 27 a vyskusala desiatky chlapov, resp. oni vyskusali ju. Je trosku naivna, ale skoda jej, lebo inak je to sikovna baba. Potom to aj dost lezie na mozog ked je clovek permanentne frustrovany. Vies, ale normalni chlapi ju nevyhladaju, len taki lotri.

doremi

chudera ta baba,sak to je strasne toto,ci panky...a ti chlapi,to co su za hovada :(to tiez musia byt nejaki taki zakomplexovani chudaci ktorym ide iba o to aby im daktora dala...ta neh idu do pi...tvora