Krasa...niekedy na skodu?

Príspevok v téme: Krasa...niekedy na skodu?
karkulka

Myslite si,ze niekedy je krasa viac na skodu ako na nejaky osoh?Mate s tym uz nejake skusenosti?Myslite si,ze pekne zeny to maju v zivote tazsie?......mne napriklad priatel prestava verit,pretoze si mysli,ze som k nemu az prilis pekna a zacina ma upodozrievat z roznych podla mna "somarin"...dakujem za reakcie

claudia

kamos...ze Slovenky maju o sebe vysoku mienku? tak s takymto nazorom som sa stretla prvykrat. dovolim si s tebou vsak nesuhlasit, precestovala som toho uz dost, ale take pekne zeny, ake mate vy chlapi tu (mozes byt rad), som veru nevidela. mozno, nejaku z mnohych, ale u nas su mlade pekne kocky v uliciach ovela viac frekventovanejsie, navyse nase baby sa vedia obliect, upravit...napr. prave v UK vidis "kocky", co maju o sebe vysoku mienku, zmalovane obezne cuda v sexi obleceni si vykracuju s nosom hore, takze myslim, ze Slovenkam si vo svojom prispevku krivdil , pretoze vacsinou sa tu teda da na co pozerat a to musis uznat. ja to uznavam ako zena! v zahranici maju cveng este Rusky, tie su tiez krasne...to mas proste slovanske crty

kamos

karkulka,

v nadpise pises, ze si krasna, potom, ze si prilis pekna a v odpovedi na moj posledny prispevok, len ze si pekna. Podla mna je to tak, ako pise sedmikraska. proste asi nie si nic moc este si aj vymyslas a tvoj priatel sa ta chce jednoducho zbavit. Na Slovensku maju zeny o sebe prilis vysoku mienku. Bola si sa niekedy pozriet aj inde ako vo svojom okoli? To ze na seba nahadzes kopu kremov, pudrov a sminiek nemusi znamenat, ze si pekna.

sedmikraska

inak aj ja mam kamaratku co je nehorazne skareda a vyzera ako kobyla, no a tiez si mysli, ze je krasna :D vravi, ze uplne nenavidi, ze ked pride niekde do baru a vsetci na nu cumia? :D :D

sedmikraska

karkulka a zeru ta tak chlapi aj na Slovensku? lebo v Britanii to fakt nie je ziadna vyhra- si cudzinka, mlada a urcite krajsia od britiek nevyraznych skaredych

skla.....

...krasa je dobra vec,ale posledny krat sa mi stala taka vec,nastupila som do prace...jakmile ma videl nadriadeny,zacal si ma viac vsimat...atd.lenze toto sa nepacilo zasa koleginiam,zacali ziarlit a robili vsetko preto aby ma pred nadriadenym znemoznili...nakoniec som musela z prace odyst sama,lebo ja sa nemienim hadat a bojovat z ludskou hlupostou....stale mam take skusenosti,ze padnem do oka nadriadenemu a ostatne zavidia a hned zacnu pletky a bla bla,pekny ludia,mozno to maju lahke,ale ty menej pekny im to vedia pekne zneprijemnit...tym,ze im priroda nedala do vienka nie len krasu,ale aj rozumu vela nepobrali...

karkulka

som rada,ze sa tato tema ujala,kedze som bola jej zakladatelkou......inak mate niekedy pocit,ze ked vas partner az prilis velmi alebo casto ospevuje ake mate perfektne telo,tak ze je s vami skor iba kvoli tomu ako vyzerate a nie aka ste vo vnutri?