Krasa...niekedy na skodu?

Príspevok v téme: Krasa...niekedy na skodu?
karkulka

Myslite si,ze niekedy je krasa viac na skodu ako na nejaky osoh?Mate s tym uz nejake skusenosti?Myslite si,ze pekne zeny to maju v zivote tazsie?......mne napriklad priatel prestava verit,pretoze si mysli,ze som k nemu az prilis pekna a zacina ma upodozrievat z roznych podla mna "somarin"...dakujem za reakcie

nastia

Hej, ale sme debatovali o tych tupcoch, to na nich bolo mierene .-) Preto sa pytam ci si blond, lebo blondiny to viac pocituju ako brunety, lebo su na pohlad vyzyvavejsie

asdf

nastia, to bola ale divna otazka ;)

mariolka, ak sedis s kamaratkami a len tak ta niekto pride oslovit, tak isto nehlada vazny vztah. Alebo aspon na 99% ;) Ja byt zenou s takym urcite nejdem, akokolvek je sympaticky.

Nejde ani tak o to, ze pride za uplne neznamou zenou, to sa obcas stava, ale hlavne normalny chlap taketo veci vybavuje medzi 4 ocami...

mariolka

bola som, ale peroxidovana.. teraz som sa vratila k povodnej farbe-hneda :)
a nie som hlupa, " ver ze keby ze si sama ani nepachne " tomu by si ako pochopila??

nastia

no to som ale nepisala aby si tam chodila sama, ani napad. To som uviedla taky priklad ze dementi maju odvahu len ked su v tlupe dementov, sami sa nezmozu na nic. A uz vobec nemaju na to IQ oslovit holku ktora sedi sama pri stole. Mariolka, ty budes asi blondina ze .-OOO

mariolka

no mozno hovoris pravdu... ty chodievas sama do podniku? no ja by som toho nebola schopna.. sama ako prst.. ja som spolocensky typ, takze asi by som to nevydrzala sediet a popijat si kavicku sama.. hmm