Krasa...niekedy na skodu?

Príspevok v téme: Krasa...niekedy na skodu?
karkulka

Myslite si,ze niekedy je krasa viac na skodu ako na nejaky osoh?Mate s tym uz nejake skusenosti?Myslite si,ze pekne zeny to maju v zivote tazsie?......mne napriklad priatel prestava verit,pretoze si mysli,ze som k nemu az prilis pekna a zacina ma upodozrievat z roznych podla mna "somarin"...dakujem za reakcie

kamos

Sedmikraska,

na to kde su najkrajsie zeny su medzinarodne sutaze a tie Slovenky moc nevyhravaju. Ovela viac ich vyhravaju napr. Cesky, venezuelanky, argentincanky atd. A mozem ti potvrdit, ze zeny v tychto krajinach su naozaj pekne. Vsetko ostatne je len osobny nazor.

miss

kamos,uz v 1986 som pocula o tom ze slovenske dievcata a zeny su najkrajsie,je pravda,ze aj na svete inde su pekne...ale slovenky maju najkhrajsie crty tvare....uz sa to hovori dlho...

kamos

sedmikraska,

nechapem, preco si tu claudia na mne vzlieva svoje komplexy a tvrdi, ze na slovensku su najkrajsie zeny. Neviem, kde to zobrala? Beriem to tak, ze nikde inde nebola a casom si v hlave vytvorila tento nazor. Doporucil by som jej ked si raz nasetri ist vycestovat najmenej 20 km z dediny, kde sa narodila a chova domace hospodarske zvierata. Zlaticko, ja na Slovensku nezijem uz 25 rokov.

Karkulka: ak si nemyslis, ze si pekna, ani krasna, preco zakladas tuto temu? Nudis sa? Ty si radsej precitaj, ake problemy by sa tu mali riesit na tejto stranke.

karkulka

ved ho nechajte tak....chcela by som vediet,ze ked sa raz bude zenit akej narodnosti si vezmu manzelku...v pripade ak este nie je zenaty alebo gay

sedmikraska

kamos, ako pre boha mozes napisat ze su krajsie nemky a cesky? Kde si to vyhrabal alebo ake slovenkymas okolo seba, ze ta to donutilo ku takemuto tvrdeniu?

karkulka

kamos....po prve: v nadpise nepisem,ze som krasna (precitaj si ho este raz) po druhe:ani to,ze som prilis pekna,som nepovedala ja-povedal to priatel,ze k nemu som prilis pekna a po tretie:je pravda,co som napisala......a urcite nenahadzem kilo smieniek na seba...

a dakujem claudii,ze sa ma zastala

claudia

ano, prepac...zabudla som na to, ja som vlastne slepa, takze absolutne neobjektivna. a kde mas ty odvahu urcovat moju diagnozu, pan odbornik na zensku krasu. ja som tu o sebe nic nenapisala a neviem preco utocis do karkulky...bud rad, ze si mas tu na Slovensku z coho vyberat, zlaty moj a ked sa ti nepaci prestahuj sa napr. do LA, Pariza, Berlina alebo len do Brna(vsetky ta tam uz netrpezlivo vyckavaju).caw

kamos

claudia,

asi si zabudla na to, ze to co sa tebe paci, alebo nepaci sa nemusi pacit. alebo nepacit vsetkym. A to je asi tvoja aj karkulkina diagnoza.

claudia

z miest, ktore si vymenoval, som nebola len v LA (ale mne sa umele americanky nerataju)...a co? Francuzky sa nevedia obliect, co je pre mna dost paradox, Nemku som peknu este veru nevidela (dufam, ze ma zas neatakujes s Heidi Klum, ale o topmodelkach sa tu nebavime) a Cesky su slovanky a o tych som sa vyjadrila vo svojom prvom prispevku, tak pozorne citaj. cmuk a pekny den