Myslite si,ze niekedy je krasa viac na skodu ako na nejaky osoh?Mate s tym uz nejake skusenosti?Myslite si,ze pekne zeny to maju v zivote tazsie?......mne napriklad priatel prestava verit,pretoze si mysli,ze som k nemu az prilis pekna a zacina ma upodozrievat z roznych podla mna "somarin"...dakujem za reakcie
Krasa...niekedy na skodu?
No a napriklad Venezuelcanka je tento rok najkrajsia na svete. To neni moj nazor, ale potvrdeny fakt.
No s nanucovanim nazoru, ze slovenky su najkrajsie ste tu zacali vy. Asi bz ste sa mali naucit citat a roymzslat nad tym, co pisete. Ak teda nevzhravaju sutaye, tak ako viete, zesu najkrajsie? Rad by som sa nechal presvedcit, ale tvrdenie, ze niekto v 1989 pocul, ze je to pravda, je trochu ubohe, nemyslite si to? Chcelo by to aspon niecim potvrdit. Nie len tak trepat dve na tri.
stop.....dakujem,ze si sa ma zastal/a....a vazne kamosa uz neriesme.....nech si pise,co chce....je to ubohe...lebo akosi zvrtol temu na inu
bez kamosa by tu bola nuda :)) zaujimave je ze nezije na slovensku uz 25 rokov a vie ake strasne skraty tu ziju.
www.youtube.com
boze ludia,zbytocne sa rozculuje nad kamosom,ktory ma nejaky komplex menejcennosti a preukazuje to vo vsetkych temach,do ktorych sa zapoji,takze na jeho pritvrdle prispevky ani nereagujte,je to len strata casu
kamos
ako ty pises.. kazdy ma iny vkus.. tak PRECO by akurat ten tvoj mal byt prijatelny pre vacsinu, HA? nenavazaj sa tu do ludi a narodnosti, ked prave TY mozes mat ten pomyleny pohlad na krasu a tvoj vkus nemusi byt dvakrat uzasny.
Ja si myslim, ze v kazdom state su pekne aj skarede baby.. je to takisto o tom, ako sa o seba staraju. teraz nemyslim kila MAKE-UPu, ale to, ci sa staraju o hygienu, pravidelne si cistia plet, cvicia, zdravo sa stravuju a tak.. ak je v UK alebo USA trendom, ze baby zeru (sry za vyraz) hamburgery a zapijaju ich colou a za tym este nejake tie hranolceky + TV minimalne 5 hodin do dna, tak sa necudujem, ze tam take skarede baby chodia po svete. samozrejme su take aj na SR, ale nadpolovicna vacsina tu netrpi obezitou a mnoho dievcat velmi dba na to ako vyzeraju. a akurat to percento bab, ktore nevysedavaju pred PC a TV chodia po uliciach a predvadzaju svoju krasu.. a moj osobny nazor je, ze nam bolo pridelene aj tej prirodzenej krasy troska viac, mozno, ako ostatnym narodnostiam :)
ale fakt nemas absolutne ZIADNE pravo sa tu nervovat nad babou, ktorej priatel povedal, ze je nanho prilis pekna. baba sa chce podelit o tento jej problem a ty ju za to zvozis. nemusi byt problemom vzdy len uhrovy ksicht a previsajuce speky. mozno tomu neuveris, ale je to tak. tak laskavo si uz daj pohov, a bud sa tu uz tak tupo nevyjadruj, alebo prispej niecim normalnym.
Ja si dovolim len malu poznamku na margo juhoamericaniek: keby nemali pristup k depilatoru ci ziletke taky tyzden, vyzerali by ako opice...Skusenost.
kamosko, neviem preco si ma tu zacal urazat, ale ja sa na tvoju uroven veru neznizim. ako ty povies, som sedlacka z dediny, ktora ani v Blave nebola. spokojny??? jediny, kto tu trpi komplexom si asi ty, ocividne nemusis Slovenky (asi ti nejaka ublizila). a daj nam uz nejaky relevantny priklad PRIRODZENEJ krasy, lebo co si spominal tie venezuelcanky a celkovo zeny z juznej ameriky su take umele, tam je to totiz po futbale narodnym sportom, nechat sa co najviac to ide vylepsit plastickym chirurgom. ale ak sa to tebe paci...tvoja vec, tvoj nazor, tvoj vkus. a co sa tyka tych sutazi krasy medzinarodnych, tam to je viac menej o politike, jasne, ze Slovenka si tam ani neprdne a je to trocha aj o povahe dievcat, Slovenky to nemaju v sebe, spravne sa "predat"
Proste nie su to vychudnute, kyslo sa tvariace, opuchnute zaby s natvrdlym usmevom.
miss,
ludia toho nataraju... Vsade sa dozvies nieco ine.