Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Krasa...niekedy na skodu?

Príspevok v téme: Krasa...niekedy na skodu?
karkulka

Myslite si,ze niekedy je krasa viac na skodu ako na nejaky osoh?Mate s tym uz nejake skusenosti?Myslite si,ze pekne zeny to maju v zivote tazsie?......mne napriklad priatel prestava verit,pretoze si mysli,ze som k nemu az prilis pekna a zacina ma upodozrievat z roznych podla mna "somarin"...dakujem za reakcie

kamos

maria,

asi chapem, co chces povedat, ale svet je taky, aky si ho urobis. To, o com sa ma tu snazia presvedcit, je ako keby som tu vyhlasoval, ze slovensky muzi maju najdlhsich a najlepsich vtakov.

[zruseny12]

kamos,niekedy sa ludia smeju aj pravde....a povazuju prave cloveka ktory je 100x serioznejsi za blazna,ako cloveka ktory je opravdu blazon...svet je obrateny na ruby tak je to aj z krasou....niekto tu napisal velmi dobre...ze sutaze krasy su na smiech,a je vela dievcat KRASNYCH,co sa do sutaze ani nedostanu...a dalsia vec,vacsinou su to sutaze,ktore uz dopredu vedia kto je vyherkyna....vsetko je iba ako keby....je to zbytocne polemizovat kde su pekne zeny,lebo kazdy ma iny vkus...a kazdemu sa paci nieco ine...to co sa paci jednemu,tomu druhemu sa moze hnusit a naopak...

kamos

sedmikraska,

budem k tebe uprimny. Aj keby vsetci do jedneho na tomto fore tvrdili to iste, je to stale len nazor. Je to to iste ako s hokejom. Pokial nevyhras majstrovstva, tak nemozes tvrdit, ze si najlepsia, pretoze tie mjastrovstva sa hraju prave preto, aby sa urcilo, kto je najlepsi. Tvrdit mozes hocico, ale nediv sa, ked ta ini budu mat za namysleneho, alebo blazna, alebo ta vysmeju.

sedmikraska

kamos, maj svoj nazor, ale prosim ta ako to mozes zrovnavat so sutazami krasi, ved keby sme tam my mali aj tu najskaredsiu holku, tak vsetci slovaci by hlasovali za nu, tak skus pochopit co tym myslim. A este- ked je miss, tak casto len cumim kde vyhrabali tolko dievcat s tym istym ksichtom

bonduelle

Kolko ludi, tolko chuti. Tazko je sa hadat na tom, kto je krajsi a kto nie, ked kazdy z nas ma rozdielny vkus. Ked sa kamosovi viac pacia snede dievcata ako bielsie slovenky, je to jeho vec, on nemoze za to co sa mu paci...Ale myslim si ze patri k mensine. Slovenky, Polky, Rusky, Cesky su velmi pekne dievcata, a z vlastnych skusenosti vravim ze viac pritahuju zahranicanov ako ich "domace dievcata". Ale netrvdim zase ze sa inde nenajsu pekne, ale vacsinou v mensom mnozstve ako u nas.

kamos

Nerad, ale suhlasim s tebou Barbinka. Netvrdim, ze niektore slovenky nie su pekne, ale tvrdit, ze su najkrajsie na svete-to je odvaha. Miesanky su fakt pekne a mavaju neuveritelne postavy-geneticky ina stavba kostry. Krasne su napr. aj Mexicanky, Brazilky.

barbinka

ako nevravím, že u nás sú škaredé dievčatá, ale priznajte si všetky, že Slovenky sa mulatkám v kráse nikdy nevyrovnajú. Mulatky sú prirodzene snedé, nie zostarnuté zo solárka, majú plné pery, pekné veľké oči.

bebe1

tie sutaze Miss World .. a pod. su na grc! Ako moze byt nejake dievca NAJKRAJSIE NA SVETE!!!!! Preboha!!!
Moze byt ked tak Najkrajsie z tych vsetkych,co su tam na sutazi,ale urcite nie NA CELOM SVETE. Je neskutocne mnozstvo ..prekrasnych dievcat .. (aj tie,ktore splnaju modelkovskych 90-60-90 cca.)... a nikto o nich nevie... nepotrebuju sa pretrcat... atd. Neexistuje MISS WORLD.. .

...

kamos, prid do bratislavy a prejdi sa po ulici...a potom porovnavaj
sutaze krasy, to je o nicom, tam vyberaju podla urcitych kriterii, musia sa zmestit do tabuliek-vyska, vaha, fotogenickost...ziva krasa to je nieco uplne ine. mame tu najviac peknych zien na kilometer stvorcovy