Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Krasa...niekedy na skodu?

Príspevok v téme: Krasa...niekedy na skodu?
karkulka

Myslite si,ze niekedy je krasa viac na skodu ako na nejaky osoh?Mate s tym uz nejake skusenosti?Myslite si,ze pekne zeny to maju v zivote tazsie?......mne napriklad priatel prestava verit,pretoze si mysli,ze som k nemu az prilis pekna a zacina ma upodozrievat z roznych podla mna "somarin"...dakujem za reakcie

...

kamos ty si fakt taky naivny? vysledky tychto sutazi su dopredu dohodnute, ide o prachy a znamosti, ako vo vsetkom na slovensku
len tak pre zaujimavost aky typ zeny sa tebe paci? skus hodit nejake zname meno

silvikl

vsade ju tak reprezentuju,vies....hovorim,tie miss sutaze VSETKY su trapne.tieto missky boli raz v RK,v nejakom wellnes centre,ci co to tam je,neviem,robi tam kamoskina teta a ze toalne biele ako smrtky,vychudnute....proste,ani nie su prirodzene krasne a stihla,len sa morduju...a ked su odmalovane,hroza..podla mna je zena pekne,aj ked je odmalovana..a takych je malo..

silvikl

o vitazke predsa rozhoduje porota,nie?a nie slovensko..no,je to odveci,ze sa paci 15 ludom a uz je kvoli tomu najrkasjsie na slovensku!

kamos

Niekomu sa mozno pacila. Preco by ju inak zvolili? Mne sa tiez Slovenske misky nepacia. Anglicania sa ozeru a vykrikuju kadeco. To iste pokrikuju aj v Prahe. Slovensky moderatori su trapny a ziadna ina TV na svete by ich nezamestnala.

silvikl

a tie miss sutaze su strasne od veci!!! ved na 999999999999999% su aj krajsie,len sa neprihlasia..mali by to zrusit...su to klamstva..ze NAJ krajsia

silvikl

no tak tohotrocna misska vyzera ako....dake zviera,strasne mi pripomina dake zviera...nos dohora...ako prasa...zuby ako kobyla..no strasne podla mna..boli tam krajsie

...

nikomu koho poznam, ci muzom ci zenam. aj tu fore bola taka tema, komu sa pacili tohtorocne missky. hovorim o tom ze dievcata co idu do vyberu tak nie su vzdy tie najkrajsie, musia mat hlavne vysku.
a kazdy koho poznam a pride zo zahrancia tak povie ze tu mame strasne vela peknych bab. nie kazda je najkrajsia ale priemerne su krajsie ako v zahranici.
ty ci prvy co ma iny nazor,asi preto taka silna reakcia :) zeny na slovensku su na svoju povest pysne. ved aj kazdy moderator sa hned pyta hosti zo zahranicia na to ci sa pacia nase dievcata. aj ked tie odpovede do eteru zrejme nie su vzdy uprimne. a tie stag parties, co sem chodia sa bavit z anglicka? na internete su reklamy typu pridte do bratislavy je tu kopec krasnych dievcat

kamos

Co to znamena "nikomu sa nepacili". Nepacili sa tebe, alebo tvojim kamaratkam, alebo tvojej rodine, alebo komu? Nikde nie je napisane, ze miss sa musi pacit vsetkym. Ani slovenky sa vsetkym nepacia.

...

len tak naokraj kamos, videl si tohtorocny vyber na miss? ktora z tych vychudnutych kosti bola pekna? nikomu sa nepacili. ani ta co vyhrala za nic nestala.