Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Krasa...niekedy na skodu?

Príspevok v téme: Krasa...niekedy na skodu?
karkulka

Myslite si,ze niekedy je krasa viac na skodu ako na nejaky osoh?Mate s tym uz nejake skusenosti?Myslite si,ze pekne zeny to maju v zivote tazsie?......mne napriklad priatel prestava verit,pretoze si mysli,ze som k nemu az prilis pekna a zacina ma upodozrievat z roznych podla mna "somarin"...dakujem za reakcie

kamos

Karkulka,

preco sa teda nedrzis svojej temy, ked si ju zalozila? Inak , keby si citala trochu, co tu je napisane v diskusii, tak by si prisla na to, ze krasa je subjektivna a neda sa hovorit o tom ci ma niekto zivot lahsi, alebo tazsi. Ak sa, ale pytas konkretne na krasne Slovenske zeny, tak tie sa vacsinou snazia s tym, ze si myslia o sebe ye su pekne obchodovat-lahko prist k peniazom-ak tu uz niekto pisal. Takze tie maju zivot lahsi. Aj mnohe "odborne" studie potvrdzuju, ze ludia, ktori su povayovani za peknych to maju v "zivote lahsie". Takze tvoja tema je trochu divna-musim povedat.

vecernica

ano myslim si to ze to maju tazsie.Vzdy najpr si ma prezreli vecinou od noh ,,hore:} Je to otrane .Musela som viac presviedcat ze nieco viem. Muzov nikdy nebol nedostatok,ale stale oslovenia na ulici ,,ze ci nejdem na kavu,,a to mi uz bolo jasne ze chce sex. Inak na druhej strane lichotenie je super vec..ale zbytocne ak je clovek zrely -sebavedomi aj sam zo sebou bez lichotok.Vecne sa niekto diva,,a vecne s clovek musi kontrolovat..otrasne.Pre to som moc rada stucnela a prestala som sa malovat a dbat o seba. Je to o moc prijemnejsie a uzivam si to.

repete

My mame nie ze krasne zeny, ale lahke zeny, preto sem chodia turisti z Anglicka. Chodia si sem uzivat za lacne prachy. Aj v cudzine maju taku povest radodajok. Mimochodom Madarki su omnoho pritazlivejsie, maju v sebe fluidum, iskru, chili :-)

karkulka

Haloooo.....myslim,ze to co tu uz teraz rozoberate k tejto teme vobec nepatri....ja som sa nepytala,ktore zeny su najkrajsie,ani o ziadnych sutaziach ci dokonca vtakoch....som sa pytala o krasu...a tym si som nenarazala na krasu iba sloveniek,ale celkovo....tak uz to tu prestane rozoberat!