Myslite si,ze niekedy je krasa viac na skodu ako na nejaky osoh?Mate s tym uz nejake skusenosti?Myslite si,ze pekne zeny to maju v zivote tazsie?......mne napriklad priatel prestava verit,pretoze si mysli,ze som k nemu az prilis pekna a zacina ma upodozrievat z roznych podla mna "somarin"...dakujem za reakcie
Krasa...niekedy na skodu?
vecernica, preco si myslis, ze ked si pekna a niekto ta oslovi na ulici, chce ta len na sex? Mozno nejaki casopisovi krasavci ano, ale bezny chlap nie. Ja som tak spoznal svoju byvalu, na zastavke mhd, normalne som za nou prisiel ze sa mi paci a ci by niekam nesla - nastastie sla a o sex mi vobec neslo, proste sa mi pacila. Btw, sex bol az po 4 tyzdnoch ;) Takze nie vzdy je to tak...Myslim, ze taki co ta chcu na sex sa daju rozpoznat na prvy pohlad - nie su vobec nervozni, su prilis sebaisti (robia to kazdy den, tak uz to maju ako rutinu), su prilis dobre vyzerajuci atd atd...
krasa je niekedy na skodu lebo sa za vami obracaju chlapi na ulici a nikdy neviete ktory je aky uchylak a podobne...nma priatel nikdy nepusti samu domov a hlavne vecer...
Na niektorych Slovenkach mi vadi, ze tvrdia, ze Slovenky su najkrasnejsie na svete a pritom nie su, lebo je to otazka nazoru.
a mozem mat na teba este otazku...ty tusim ozaj nemusis Slovenky, citala som celu diskusiu, ale nic pozitivne si na ich adresu nenapisal. mozem vediet, ci preto mas nejaky specialny dovod alebo nejaku zlu skusenost? neber to v zlom, len sa normalne pytam
To s tym nijak nesuvisi. Niekomu sa vidia Slovenky "najkrasnejsie" a niekomu "lahke". Su to nazory. To ze ti niekto napise, alebo povie, co sa tebe nepaci, neznamena hned, ze ta uraza, alebo niekoho uraza. Je to len iny nazor. Este raz pisem. Moyem pripievat tam, kam chcem a tebe to nemusim zdovodnovat.
v zivote by som si nedovolila niekomu rozkazovat a toboz nie TEBE, ani som to nerobila...pre mna je nepochopitelne, ked sa mi zda nieco zbytocne, tak sa s tym nezaoberam, na co na to minat energiu a drahocenny cas...ty to asi vidis inak. a urazil si napr. aj mna, ked si sa o slovenkach vyjadril, ze su "lahke"
meggle,
mozem prispievat do temy, do ktorej chcem a to aj ked sa ti zda divna. Hadam len nechces ludom rozkazovat, kde maju prispievat. Nikoho tu neurazam, kde si to zobrala? Neviem ci vies citat, ale pisem sem svoje nazory-ako kopa inych ludi.
ja na ne nekydam. Len hovorim svoj nazor. Ty nevies nic ine len urazat, Ka.
Inak podla mna sa skoro vsetky prispevky, az na niektore od Karkulky tykaju temy.
kamos
ja ti nerozumiem. preco, ked povazujes karkulkinu temu za divnu, zbytocnu, na nu reagujes? to je trochu divne...
repete+kamos
na margo lahkych zien, tie najdete vsade na svete, takze tvrdenie, ze slovenky nie su krasne, ale "lahke" je trosku odvazne tvrdenie. preco urazate?...chlapci trosku respect
kamos
hlavne,ze vsetky tvoje prispevky sa tejto temy drzali....a laskavo uz prestat kydat na slovensky,ked tu nezijes a opat zdoraznujem,ze som sa nepytala na iba krasu slovenskych zien