Myslite si,ze niekedy je krasa viac na skodu ako na nejaky osoh?Mate s tym uz nejake skusenosti?Myslite si,ze pekne zeny to maju v zivote tazsie?......mne napriklad priatel prestava verit,pretoze si mysli,ze som k nemu az prilis pekna a zacina ma upodozrievat z roznych podla mna "somarin"...dakujem za reakcie
Krasa...niekedy na skodu?
karkulka,
do tej temy o zlomenom sedci uz nebudem zasahovat, pretoze v tej teme sa nic neriesi, ale diskutujuce sa tam odbavuju a predbiehaju, ktora napise dlhsi clanok plny pi...in.
len by som rada videla reakciu, ako kamosa, tak bezradnej:-)))
karkula, ty chces aby bezradnu slak trafil? nezvlada prispevky normalnych ludi...ale mas pravdu, aspon bude sranda
a karkulka prepac, to do tvojej temy nepatrilo, ale chcela som sa nejako skontaktovat s kamosom.:-)
kamos, chod sa kuknut do temy "zlomené srdce, čo ďalej?" myslim, ze by si bezradnej14 mal co povedat...:-)niektore tvoje postrehy su dost trefne a asi by ju mal niekto "usmernit"...:-D
vecernica: ty si uzivas, ze vyzeras zanedbane? navyse, ak je niekto naozaj taky krasny, ze ho v jednom kuse, bez prestavky vsetci ocumuju a oslovuju ako teba, tak par kil navyse a chybajuci make-up na tom vela nezmenia. podla mna to tazsie nie je. ak okrem toho, ze dobre vyzeraju, su aj sebavedomi a inteligetni, tak nie je dovod, aby vsetko museli dokazovat viac ako ti menej pekni. ked nejaka pekna baba otvori usta a odtial vyjdu same "mudre" reci, tak jasne, ze sa jej kazdy nieco radsej desatkrat opyta, ci si to v tej peknej hlavicke nahodou nerozmyslela.
vecernica: ty si uzivas, ze vyzeras zanedbane? navyse, ak je niekto naozaj taky krasny, ze ho v jednom kuse, bez prestavky vsetci ocumuju a oslovuju ako teba, tak par kil navyse a chybajuci make-up na tom vela nezmenia. podla mna to tazsie nie je. ak okrem toho, ze dobre vyzeraju, su aj sebavedomi a inteligetni, tak nie je dovod, aby vsetko museli dokazovat viac ako ti menej pekni. ked nejaka pekna baba otvori usta a odtial vyjdu same "mudre" reci, tak jasne, ze sa jej kazdy nieco radsej desatkrat opyta, ci si to v tej peknej hlavicke nahodou nerozmyslela.
kazdy je individual takze nehadzte mili moji ludia vsetky slovenky do jedneho vreca