Myslite si,ze niekedy je krasa viac na skodu ako na nejaky osoh?Mate s tym uz nejake skusenosti?Myslite si,ze pekne zeny to maju v zivote tazsie?......mne napriklad priatel prestava verit,pretoze si mysli,ze som k nemu az prilis pekna a zacina ma upodozrievat z roznych podla mna "somarin"...dakujem za reakcie
Krasa...niekedy na skodu?
grey:presne tak,suhlasim !!!
sak asi kazdej babe sa stane ze sa za nou chlapi otacaju,ale niekto sa v tom moze vyzivat a zvysovat si tak sebavedomie a niekomu /ako napriklad mne/to vyslovene vadi..to je vec nazoru,ale je pravda ze nikto zas nie je taky uzasny,ze tak teraz sa vsetci poskladajme :))) netreba tomu pripisovat vacsi vyznam ako to ma,ved aj my,baby sa casto otocime za nejakym peknym chalanom,aspon ja urcite:))))
ste sprosté. ako vám môže vadiť, že ste krásne. čo by iné dali za to.
ste trápnea hlúpe. radšej sa zamyslite, že prečo sú niektorí ľudia škaredý a iný zas pekný, prečo su niektorý chorí a iný zdraví, niektorí chudobny a hladný a iný žijú v palácoch s bazénmi a drahými autami. Ešte som nevidela krasnu ženu a chudobnú, napr.žobráčku. Ešte aj lekár s vami ináč jedná. Ľahšie získate prácu, pekného chlapa, úver všetko.
Ale jedno sa vám nedá odoprieť: ste úžasne namyslené. A tie škaredšie vám závidia, a vy im to dávate aj jasne najavo, že ste krásne. Už len v obliekaní: holé bruchá, minisukne, výstrihy. Ale sú aj iné a dôležitejšie veci: hlad, choroby, trpiace zvieratá, znečistená planéta, nezamestnanosť, Zatvárajú sa dôležité nemocnice a my robíme súťaže krásy a darujeme im auta a miliony. No hanba. Tak sa zamyslite nad vašou namyslenosťou a zbytočnosťou tejto témy.
ale no! Len sa nepokakajte. Nikto nie je taky krasny aby z neho ludia odpadavali.
myslim ze ano,tazsie si osobne mozem niekoho najst ci uz priatela alebo kamaratku pretoze si vsetci a vsetky myslia ze som nemyslenejsia koli svojmu vyzoru a boja sa ze ich jednoducho odkopnem a nemam zaujem...smola ze si to myslia...niekedy by som si to najradsej vymenila s nejakou tuctovou babou mam pocit ze sa im
zije lahsie:D no neviem nechcem si nahovarat majte sa a drzte sa krasky ;}
vyhod je viac ako nevyhod, ktore ulahcia prvy dojem - co sa da vyuzit pri novych a hlavne nahodnych znamostiach...
je to smiesne - naco spociatku narazal aj kamos, ze niektore sa snazite prejst z jedneho extremu do druheho...
najprv sa skraslite predpokladam az do vyzyvaveho dojmu a potom sa snazite o opacny extrem - vyzor neupravenej rozkysnutej chudery...
cize preco sa neupravit , ale neprehnat to, ked je na to prilezitost...
a k teme nadviazovani novych kvalitnejsich znamosti, blbcov si nevsimat, cize nereagovat
a v normalnych situaciach sa netvarit ani bozsky ani povysenecky - lebo tym tych normalnejsich odradzate...
vela stastia, mlade kocky...lovu zdar
musis sa zmierit s tym, ze muz takmer vzdy oslovi zenu na zaklade toho, ako vyzera. K vnutru sa dostane neskor...Zeny tiez nejdu na rande s niekym, kto sa im nepaci.
Tak to ja som uz viackrat rozmyslala, ci keby som sa prestala licit, fukat tak by si muzi zacali viac vsimat len moje vnutro. Som energicka a vesela baba, casto stredobodom pozornosti. O ctitelov nudzu nemam, ale aj napriek tomu som sama. Mam pocit, ze kazdy chce byt so mnou lebo dobre vyzeram, lebo kedze som take dynamo, ze som taka aj v posteli,ze som vesela a je so mnou sranda ale nikto akoby ma chcel preto aka som. Som aj citliva, obcas smutna a tiez chcem lasku. Lenze ta zmena by mi neprospela, to by som nebola ja, v povahe by som ostala stale rovnaka, aj ked na pohlad by som uz mozno taka pritazliva nebola. Ale to by som sa ani necitila dobre, takze mozem sa asi len zmierit s tym, ze sa najde niekto taky,co bude hotovy z toho aka som a nie ako vyzeram.
vecernica,vies,ze ja som nad tym tiez uz uvazovala?:0)))).......ze by som prestala o seba dbat atd.lebo niekedy si pripadam,ze sme otrokmi tychto veci,ale clovek to uz asi ma v povahe dbat o seba,lebo ja si neviem predstavit vyjst na ulicu neupravena atd.
Obluda .mas pravdu.Ono obcas sa tych napadnikov a pozornosti nejde zbavit zanedbanimy vyzorom bohuzial.asi je to o aure a charizme.
ale pocit byt nenapadna aj bez tych aur a charizm,upmne neviditelna je uzasny,,,vsade mozes ist a nikto si ta nevsimne,je lepise pozorovat ako byt pozorovana.
uzivam si to a v celku rada sa obliekam nemozne a skutocne som spatna vtedy ,,uzasny pocit
kamos...karkula a karkulka su dve odlisne osoby