prosim vas poradte mi ako schudnut co najrychlejsie nepozna niekto nejaku osvedcenu dietuktory zabera?
Ako schudnut?
Babsii a prave preto som to napisala. Stale si ju objednavam len z internetu. Uz mam overenu znacku a tu stale objednavam a takmer vzdy to najvacsie balenie ake maju aby mi vydrzalo dlhsie obdobie.
@Angelicka v tomto máš pravdu, teraz už je toľko napodobením. ty si ju tiež objednávaš z internetu alebo si ju kupuješ v kamennom obchode?
@nietka: Myslím, že je zdravšia.. Lepšie sa teraz cítim, keď pijem túto kávu.. Asi to bude aj tým, že zrýchľuje metabolizmus a proste aj ráno ma dokáže viacej prebrať ako len tá klasická..
@annninka Asi mas pravdu, je to celkom logicke. Ale zelena kava je aj zdravsia ako klasicka nie?
Baby moze sa pit zelena kava aj dlhodobo. Zistovala som si to, kedze mne velmi chuti a uz ju pijem zo 3-ti rok. Velmi som si ju oblubila. Zo zaciatku som ju pila len rano a potom poobede som si davala klasicku, no teraz uz pijem len cisto zelenu kavu. Je uzasna! Len si davajte pozor z kade si ju kupite a aku. Nie kazda je dobra. To je take jedine moje varovanie. Inak vam doporucujem vyskusat takuto kavicku:-)
@nietka: Nie som si na sto percent istá, ale podľa môjho názoru sa zelená káva môže piť aj dlhodobo.. Ja som predtým pila čiernu klasickú kávu a zamenila som ju za zelené.. Aj čiernu som pila neobmedzene a z toho dedukujem aj to, že aj zelenú môžem neobmedzene piť.. Nemalo by sa ti nič stať, to sa nemusíš báť..
@babsii: Jasné, ja ju už pijem, mám ju už doma.. Objednávala som si ju z internetu a do dvoch dni mi prišla..
@annninka no mám v pláne, za skúšku predsa nič nedám. a ty si si ju už kúpila? za koľko si ju mala doma?
Ja som mala tiež strašné problémy s váhou. Teda nemala som nejak extra vysokú nadváhu ale prihodili sa mi aj iné zdravotné ťažkosti. Už som si naozaj nevedela dať rady. Diéty a podobné srandy nepodporujem, neverím tomu a aj tak je to vždy bež dlhodobejšieho výsledku. Do posilky som chodiť nemohla pre iné zdravotné problémy čo ma trápili. Hľadala som niečo účinné s dlhodobým efektom. A tu -odkaz odstránený- som našla tabletky thermacuts na chudnutie. Nemôžem si ich vynachváliť!!!!!! Strašne sa z nich teším. Objednala som si ich približne pred mesiacom a schudla som už 7 kíl!!! :-))) Samozrejme sa popri tom snažím dodržiavať stravu a chodím pravidelne von na prechádzky. Veľkú fyzickú záťaž si žiaľ pre môj zdravotný stav nemôžem dovoliť. Zo začiatku som sa veľmi potila a bola som smädná. To trvalo asi 2 týždne. No pochopila som, že z tela sa "vypotili" tie zlé tukové potvory a iné svinstvá, takže som sa týmto spôsobom len čistila. Teraz je to všetko v normálne. Ráno pred jedlom hodím 1 tabletku a počas dňa pijem dostatok tekutín. To je všetko čo musím urobiť aby som sa cítila lepšieeee!! A už je to aj na mne vidieť!! :-))
Baby a ako dlho ju mozem pit? Lebo viem, ze niektore caje na chudnutie sa mozu pit v kuse napriklad iba dva mesiace. Je aj pri tejto kave nejake podobne obmedzenie?