prosim vas poradte mi ako schudnut co najrychlejsie nepozna niekto nejaku osvedcenu dietuktory zabera?
Ako schudnut?
Pracujem 10 hod denne 5 dní v týždni ako kuchárka. Ráno ltt vstanem z postele a večer ledva zájdem domov. 2r sa stravujem ovo.zel.nic údené mastné a pečivo minimum.jem viac menej pravidelne skôr viac ako menej. Tak ze viac pohybu. Ako to mam vládať?
Pracujem 10 hod denne 5 dní v týždni ako kuchárka. Ráno ltt vstanem z postele a večer ledva zájdem domov. 2r sa stravujem ovo.zel.nic údené mastné a pečivo minimum.jem viac menej pravidelne skôr viac ako menej. Tak ze viac pohybu. Ako to mam vládať?
Rýchlo chudnúť je absolútny nezmysel-treba chudnúť systematicky a s rozumom. Základ je po 1000ci krát strava. Neviem aký máš metabolizmus a pomer príjem/výdaj energie, ale už len miernou zmenou stravy sa dokážeš pohnúť. Stačí postupne nahrádzať ,,nevhodné'' potraviny ich zdravšími alternatívami. Na sladené nápoje sa ani nepozrieť a pôjde to. Potom druhá časť je fyzická aktivita. Neviem čo máš za prácu, ale bolo by dobré pridať na pohybe. Ak nemáš rada/prístup do fitka, tak aspoň doma cvičiť. Beh je inak najlepší na chudnutie asi. 30 minút miernym tempom. Keď ide zima, a neviem ako si na tom finančne, ale bežecký pás kúpiš už za dobrú cenu do domu necenzurovane.sk zas neviem aké máš podmienky. Ale treba na to ísť hlavne s rozumom.
Prodietix je urcite fajn.. ma 2-3 mesacne kury (co je tiez fajn), lebo nic sa neda urobit rychlo ako si niektori myslia, ale tu sa v priebehu 2-3 mesiacov da urobit naozaj radikalna zmena.
Dietou neschudnes? A cim potom. Vsak chudnes prava vacsim vydajom ako prijmom, a prijem znizis napr dietou. Diety mas xy.. funguje aj nefungujuce. Zober si to logicky, potrebujes znizit denny prijem najma sacharidov, takze hladas nizkosacharidovu dietu. Z nich tu ma asi najlepsie vysledky Prodietix, napis si ich do google a precitaj viac, nechcem ti radit na priamo, ale toto mi pride ako najlepsie cesta. Chudnut nepotrebujem osobne, nemam osobnu skusenost s nimi, ale vela som toho pocula a radim ich hlavne z dovodu, ze to nie je len biznis, ale maju skvelu podporu v ramci rad pre zakaznikov.. nie je to len predat a kaslat na to, ale aj vzdelavat..
Diétou neschudneš! Začni cvičiť a stravovať sa zdravo!
Prečo chcú ludia schudnúť rýchlo ?
Nerozumiem tomu !
Navyše plný internet je rôznych návodov a receptov článkov.
Prvých 3-5kg sa dá schudnúť za dva tri mesiace keď nebudeš jesť chlieb ani žiadne pečivo.
Ahojte,máte niekto skúsenosti s tabletkami track.acaiberry900.com ?
Mne veľmi pomohol jeden produkt ktorý mi odporučil moj tréner je velmi lahký na užívanie . -odkaz odstránený-
Odporucam prestudovat blog akozhodit.sk maju tam fakt namakane clanky a ja som u nich vstupila aj do fit klubu a velmi mi to pomohlo aj s kilami som sla dole aj zdravotne. Fakt odporucam.