prosim vas poradte mi ako schudnut co najrychlejsie nepozna niekto nejaku osvedcenu dietuktory zabera?
Ako schudnut?
Ja cvičím 7 sekúnd denne :) pri jedení dennej dávky prírodných tabliet a zhodil som cca 22 kíl. Bol som "väčší" človek. Som spokojný a tento produkt môžem len odporučiť :). Zo začiatku som jedol menej kalórií, hľadal som jedlo ktoré ich má menej, aby som sa aj poriadne najedol... ale tieto prírodné doplnky sú bezpečný, rýchly a nenamáhavý proces:) info.modup.eu@gmail.com
Netreba ti ziadne zazracne pripravky, cela filozofia chudnutia je:
Musis prijat menej energie formou stravy, ako dokazes za den spalit. Teda Hladovanie nema zmysel, ale musis jest zdravo a napr 5x denne v mensich porciach.
Dolezita je hydratacia tela, teda 3L cistej vody denne. Najrychlejsie schudnes na surovej strave. Teda ovocie, zelenina, orechy a semiacka. Kazdy den aspon 40 minut pohybu a uvidis ako to poleti dole. Ja som schudol pomocou rad na webe fat-fighter.net
Pi čistú vodu, aspoň 3 litre denne. Uprednostňuj bielkoviny a komplexné sacharidy, zdravé tuky. Kontroluj si porcie, ľudia sa zbytočne prepchávajú :) musíš sa zaťať. žiadne sladkkosti, chipsy a pod. Chudé hovädzie mäso, kuracie a morčacie prsia, chudé ryby, cottage, tvaroh (najlepší odtučnený, popríp. polotučný)jogurty biele polotučné, vaječné bielka, dusená zelenina.. je len na tebe, či to dokážeš a vydržíš :)pri chudnutí sa dá jesť zdravo a zároveň necítiť hlad. Ak chceš zdravo schudnúť a nespomaliť si metabolizmus, nesmieš hladovať ! Iba dbaj na správnu biologickú hodnotu toho, čo ješ. Finta je v načasovaní, porciách. Mrkni na fitnessrecepty.sk, sú aj na fb :) baby tam pridávame recepty, sú fajn.. držím palce !!
športuj, ak sa ti nič viac nechce, tak sa choď aspoň prejsť, ale každý deň takú hodinku...a nejedz pečivo, hlavne to biele, celozrnné iba v menších množstvách...mám 17 a schudla som z 85 kíl na 62...pečivo som nejedla, z ovocia som jedla hlavne banány a keď som sa nudila, tak som si šla na pol hodinky pocvičiť.. ten šport ťa začne baviť, len sa k tomu musíš prinútiť...môžeš napríklad počúvať hudbu a k tomu tancovať, aj to je nejaký pohyb...švihadlo je super, fitlopta je super, najlepšie je aj tak cvičiť s vlastnou váhou..ak začneš cvičiť, neboj sa toho, že najskôr niečo priberieš, to je len svalová hmota, tuk pôjde dole neskôr a postupne...a HLAVNE! myslí pozitívne, vyhýbaj sa stresu a nevzdávaj to..držím palce :)
Ahojte,moja kamaratka schudla 4kg za 10 dní.
-pila 2-3l vodu z vodovodu (ale do 1,5l flaše vodu dala do chladničky na 2-3 hod)
-ráno si do polovicu ,,štamperlika\\\" naliala balzamikovi alebo jablční ocot, a preliala ho do 3-roj dcl pohara a doliala tam čistú vodu(ked to vyskúšate bude sa vám zdať taký nepríjemný ale to nič)
-minimal. 2 krat do dňa ísť behať namp. na 15 min,ísť sa korčulovať,ísť sa bicyklovať, skakať na švihadle a počula som že velmi pomaha hula-hop a fil-lopta
-jest 5 krat do dna mensie porcie a nejest sladkosti
Ahoj, je otázka, ako chceš schudnúť :) z tukov alebo svalov? to nie je len o strave ale aj o pohybe, ak chceš schudnúť zo svalov, tak nič celé dni nejedz len pi veľa vody a budeš mať ovisnutú slaninu na sebe, alebo zdravo sa stravuj a športuj :)
Ja som pribrala a už sa nedá schudnut.. nič sa mi nechce to preto lebo som lenivá.. neviem čo mám so sebou robit.