Ako schudnut?

Oblinka

Som 11 ročné dievča a v škole sa mi vysmievaju lebo som tučna potrebujem schudnut do konca zimnich prazdnin lebo v skole to uz nechcem pocuvat nprosim len mi pomozte! A napiste mi do 18,00!
prosim!

Martina752

Na chudnutie sa mi tiež osvedčil najviac čaj Matcha. vyhovuje mi pohodlie, ktoré mám: žiadne diéty ani nič. stačí trochu pohybu a piť denne tento čajík :) schudla som na krásnych 54 kg, čo ma fakt tešííí :) Piť som ho neprestala, lebo mi stále chutí :) tiež objednávam z matchatea.sk :)

Fixo

čaute , chcel by som Vás poprosiť , ked viete aby ste mi poslali neaký dobrý a zaručený recept na chudnutie
Ďakujemm :DD

doda99

Ahoj som 14 ročné dievča ktorému sa vysmievajú zato že som kus tučnejšia ako oni. Akby ste mi vedeli poradiť nejakú dietu osvedčenú z ktorej by som mohla schudnúť aspoň tých pár kíl prosím napíšte mi na môj e-mail. Ďakujem :3

daiidu

Ked som chcela rychlo schudnut pomohla mi vzdy delena strava a nejest po 18tej hodine. Delenu stravu som ale nedodrziavala prilis striktne, na internete sa daju najst rozne recepty, lahke a rychle. Mozete sa najest vela, je to chutne a hlavne ucinne v chudnuti...