prosim vas poradte mi ako schudnut co najrychlejsie nepozna niekto nejaku osvedcenu dietuktory zabera?
Ako schudnut?
A dievčatá nerobte z toho takú vedu. Ste mladé a vo vývoji. Ak začnete s blbými diétamy tak si zničíte svoje telo, organizmus a metabolizmus a všetko sa vám to vráti, keď budete staršie. Len sa viac hýbte a neprejedajte sa!!!
taktiež odporúčam obmedziť pečivo, jedlá s múkou, vyprážané, mästné, tučné, sladené nápoje, sladkosti... Jesť 5-6 krát denne. Vyberať si správne druhy jedál, správne ich kombinovať, menšie porcie, ale častejšie naprk 2,5-3 hod pauza medzi jedlamy....,,, Všetko je to o pevnej vôli ;))))
Delená strava, ale pri skončení tohto štýlu a vrátení sa do starých koľají nastáva jojo efekt. Ak chces schudnúť musíš zmeniť svoj doterajší život, svoj životný štýl. zaradiť pohyb čiže fizickú aktivitu. Najlepšie je mať raňajky ako základ dňa a sacharidy do obeda, po obede bielkoviny no a pokiaľ ide o to chudnutie tak tvoj výdaj musí byť vätčší ako tvoj príjem,,,
ebi777. dakujem za radu urcite vyskusam. ;). Uglinka ja ťa poznam z minecraftu. s free op . ebi777 este rãs dakujem .
{>.
skús si každý deň zacvičiť, zaskákať na švihadle, a prestan uplne jesť blbosti (ako keksíky, chipsy,chrumky, sušienky, krekery, zákusky, koláče)
jedz normálne raňajky, obed a večeru, salámu z chleba nahraď krúžkom paradajky, jedz normálne, žiadna diéta, len vynechaj blbosti a bude to ok ;-)
cauko ja mam 12 rokov a meram 153 cm a vazim 55 kg vo skole sa mi smeju a ked sa vo skole vazievame strasne sa hanbim minule som predstierala pred mamou ze som chora a neviem ci mi uverila ale nechala ma Doma . Aj Doma sa vazievame a ja nejdem na vahu lebo ostatni Su chudi ( sestra, brat ,mama ) ale ocino ma najviac ale je dospely takze sa to nerata ;( . {>.
Ahoj :) mám 12 rokov a vážim 70 kg meriam asi 168 :O Chcela by som aspoň za pol roka schudnúť aspoň 15 kg.V škole sa mi vysmievajú ale nikdy som och narážky nebrala vážne ale aj tak mi to dosť vadí.Mám veľké stehná a brucho od 16:00 nejem cvičím pravidelne ale žiadna zmena.Už ma viac nebaví sa na mňa pozerať do zrkadla. prosím pomôžte mi ako mám schudnúť.Vopred vám ďakujem za radi.
Slivenkia. Kolko si mam dat toho octu,mlieka ?
Bože toto keď si čítam, že nič nejedz. Nikdy to nerob! Pred 4 dňami som začala behávať ráno aj večer cvičiť výpady, drepy, drepy na široko + cviky na brucho.Stiahla som si aplikáciu caynax a tam mám tie cviky zatiaľ sa mi darí a najlepšie je keď behávaš s kamarátkou. Ale keď nechceš behávať tak skáč na švihadle je to tiež dosť účinné skoro rovnaké ako beh. Určite obmedziť jedenie sladkého, chipsy. Možno sa ti to zdá veľa ale toto keď budeš robiť aj 2-3 mesiace vkuse budeš mať super kondičku a určite schudneš. Keď chceš daj si do google we heart it a do vyhľadávania body works a popozeraj si obrázky ako motiváciu bude ti to stáť zato :)
Babenky a chlapi mam osvecený trik na chudnutie vazila som 89 kg a od vtedy a ko som zacala pouzivat moj recept po ktorom sa za den schudne 2kg a niake tie grami za desat dni som mala , no mam žo kg a pokracujem v tom!
recept: do misky si nalejte mlieko,ocot a štamprlik cistej vody zmiesajte a denne kazdu hodinu lizicu nechuti to najlepsie ale poimaha to!!!