Ako schudnut?

evuliatko-84

Mne sa podarilo rýchlo schudnúť do plaviek s ketoaktiv. Nákup produktov je rýchly cez eshop, vybrala som si príchute, ktoré som chcela a za 2 dni som začala. Schudla som 6 kg za 3 týždne. Presne čo som potrebovala. Ešte k tomu mám pocit, že zo všetkých dostupných proteínových diét je táto najlacnejšia a pritom produkty sú chutné a výber je veľký. Odporúčam na rýchle chudnutie určite www.ketoaktiv.sk

Auka

Ja som schudla za necelého pol roka 10 kíl bez drastickej diéty.....proste som začala jesť zdravšie a menej, 3-krát do dňa a po 16-tej som už nejedla, cvičila som drepy, výpady, brušáky a zhodila som.... :)

BlackCherry

Nechudni za kazdu cenu rychlo, neoplati sa ti to naozaj. v pripade, ze potrebujes sa zmestit o 2 tyzdne do siat (priklad) tak najrychlejsie a najefektivnejsie bude odseknut si kaloricky prijem ale nie o viac jak 30% (pocitat to nemusis presne, ale proste nesprav skok ze si jedla vela a potom budes z vody zit)a vyhybaj sa uplne bielemu cukru (proste sladkosti,zakusky,pocukrene kolace,cukor do caju a kavy atd) nahrad to medom. Nejedz pečivo, kup si ten celozrnny chleba tmavy v kocke.. cize bielu muku vyrad uplne, dodrzuj pitny rezim a pi len cistu vodu ak si pred tym pila veci ako cola a sladke malinovky tak tym mensim "sokom" schudnes urcite, ked k tomu priradis aj kardio a klasicke cvicenie aspon 20 min. denne (klasicke lahsie cviky-drepy, brusaky a cviky s vlastnou vahou, len to neprehanaj na zaciatok, lebo ta bude chrbat a kolena bolet a neschudnes nic, radsej zacni tak, kolko uvladzes :) a uvidis, ze schudnes rychlo. Ked urobis velky sek s cukrami,mukou,eckami z obchodu a budes jest ovocie zeleninu a budes mat pohyb, tak schudnes rychlo :) z hladoviek ti vypadaju vlasy,polamu sa nehty a budes nervozna, plus este mozes dostat dvojnasobny jojo efekt.

Helper

Zdravim,

ja som skusil zadarmo Garciniu Cambogiu:
-odkaz odstránený-

resp. platite len za postovne 5 usd. Cize oplati sa vyskusat kto neveri :).

dievca55

Ja tancujem kazdy den jeden 10- minutovi tanec, ale to nezalezi o vahe ale o vzhlade a vdaka tomu tancu som schudla za mesiac 18 cm z bokov

nevergiveup

ahojte :) mam 14 rokov aj 5mesiacov :D xD a mam 165cm a tak 55 kg :O ja si myslim ze je to strane vela ,a tak do leta by som chcela schudnut ,samozrejme ze nechcem nejake tie tehlicky na bruchu ,ale tak take ploche brusko by bolo fajn :)) prosim poradte mi akoo to mam do leta zhodit :))