Ako schudnut?

LMarika

Jednoznacne bezlepkova dieta! Ja som za dva mesiace dala 10 kg dole, aj ked pravidelna 10-minutova ranna rozcvicka tu bola vzdy. Netuzila som schudnut, iba mi diagnostikovali intoleranciu a kila isli dole aj same, bez toho, aby som sa o to pricinila. Alebo si daj urobit test na potravinove intolerancie, vylucis potraviny, ktore vysli v teste, ale nehladujes, nahradzas ich inymi a kila idu dole, myslim si, ze toto funguje.

Kiminka

Ahoj mám velky problem schudnut.Mam 14 rokov 160 centimetrov a asi 70 kilogramov. Snazim sa jest zdravo ale nic nepomaha prosim poradte...

Patinka

Dievčatá ktoré máte okolo 15 rokov, čo keby sme sa dohodli a písali by sme si spolu a proste spoločne chudli?? napíšte váš nazor na to :)

saska2404

Ja odporucam detox podla A.Macingovej, zaklad pri chudnuti je strava, k tomu pridruzit cvicenie + mne na zaciatku pomohla sa nastartovat chlorella, tato v bio kvalite: -odkaz odstránený-

siska666

Ja mám 14 , o mesiac 15 a výška 170 a vážim 70 kilogramov. Doktor mi povedal že mám nadváhu a pritom sa od malička venujem rôznym športom ako sú futbal , hokej, volejbal, florbal,beh......
Vždy keď niekomu poviem koľko vážim , tak len gúľa očami , a povie mi že na tolko nevyzerám. Na pohľad som chudšia ako niektoré baby čo vážia pomaly 50 kíl. Moja stavba kostí a postavy je tu ten problém , a to sa zmeniť nedá . Pred rokom som prešla na zdravý životný štýl . Cvičiť ráno je nalepšie , ja behávam. A jesť 6 krát denne , každé 2 hodinky. A najdôležitejšie je stále myslieť na svoj cieľ , a potom zvládnete všetko :D

Nikolet

Čauko mám 14 a meriam 160 cm. A moja váha je 52kg ? Je to strašne veľa chcem mať aspoň 48 ako to mam dokázať.. začala som cvičiť jesť menej a už troška vidím že som chudšia ale ja chcem aby to bolo rýchlejšie aby .. :( sa mi v škole niekto náhodou nesmial

milada2124

Dobry vecer ja mam taky problem.
Rano nejem, na obed si dam 7 rohlikov
a na veceru zjem 2 pizze. Veceru mam o 22:00. Vazim 95 kg a mam 150 cm mam 14 rokov. Poradte pls ako schudnut.

Najčítanejšie články