prosim vas poradte mi ako schudnut co najrychlejsie nepozna niekto nejaku osvedcenu dietuktory zabera?
Ako schudnut?
Jednoznacne bezlepkova dieta! Ja som za dva mesiace dala 10 kg dole, aj ked pravidelna 10-minutova ranna rozcvicka tu bola vzdy. Netuzila som schudnut, iba mi diagnostikovali intoleranciu a kila isli dole aj same, bez toho, aby som sa o to pricinila. Alebo si daj urobit test na potravinove intolerancie, vylucis potraviny, ktore vysli v teste, ale nehladujes, nahradzas ich inymi a kila idu dole, myslim si, ze toto funguje.
skuste viac cvicit, behavat, niekedy aj 2x denne zaciatky su tazke ale efekt tam urcite bude
Ahoj mám velky problem schudnut.Mam 14 rokov 160 centimetrov a asi 70 kilogramov. Snazim sa jest zdravo ale nic nepomaha prosim poradte...
najde sa niekto ??
Dievčatá ktoré máte okolo 15 rokov, čo keby sme sa dohodli a písali by sme si spolu a proste spoločne chudli?? napíšte váš nazor na to :)
Ja odporucam detox podla A.Macingovej, zaklad pri chudnuti je strava, k tomu pridruzit cvicenie + mne na zaciatku pomohla sa nastartovat chlorella, tato v bio kvalite: -odkaz odstránený-
Ja mám 14 , o mesiac 15 a výška 170 a vážim 70 kilogramov. Doktor mi povedal že mám nadváhu a pritom sa od malička venujem rôznym športom ako sú futbal , hokej, volejbal, florbal,beh......
Vždy keď niekomu poviem koľko vážim , tak len gúľa očami , a povie mi že na tolko nevyzerám. Na pohľad som chudšia ako niektoré baby čo vážia pomaly 50 kíl. Moja stavba kostí a postavy je tu ten problém , a to sa zmeniť nedá . Pred rokom som prešla na zdravý životný štýl . Cvičiť ráno je nalepšie , ja behávam. A jesť 6 krát denne , každé 2 hodinky. A najdôležitejšie je stále myslieť na svoj cieľ , a potom zvládnete všetko :D
Čauko mám 14 a meriam 160 cm. A moja váha je 52kg ? Je to strašne veľa chcem mať aspoň 48 ako to mam dokázať.. začala som cvičiť jesť menej a už troška vidím že som chudšia ale ja chcem aby to bolo rýchlejšie aby .. :( sa mi v škole niekto náhodou nesmial
ahojte pls poradte mam 170 cm 63,8kg
Dobry vecer ja mam taky problem.
Rano nejem, na obed si dam 7 rohlikov
a na veceru zjem 2 pizze. Veceru mam o 22:00. Vazim 95 kg a mam 150 cm mam 14 rokov. Poradte pls ako schudnut.