Sex v trojke

Príspevok v téme: Sex v trojke
neznamabloncka

Babenky, pripadne muzske osadenstvo, co hovorite na sex v trojke? myslim ako staly par a niekto navyse.. ja uprednostnujem dve holky a chalana, strasne ma to laka, ale zaroven mam strach, ze aky by bol ten vztah po tom... mna to vzrusuje, jeho tiez, ale ja som mäkka to urobit a niekoho najst.. navyse kde je zarucena diskretnost a zdrav. stav, o tom nehovoriac... napiste svoje skusenosti, poznatky, nazory, ci by ste do toho sli... nas vztah je nieco cez 6 rokov a ja mam mozno sklony k bisexualite, ale uprednostnjem vzdy chlapa a to bez pochyby, nemohla by som zit s babou, len sa mi proste pekne baby pacia a pritahuju ma.Mam 23.

jeleke

Sex zoznamka - hespac.com za tie 2 mesiace som si pisal s hromadou bab a stretol sa asi s 5 alebo 6. nehovorim ze to boli vsetko top modelky, jedna bola co sa vzhladu tyka dost velke sklamanie. ostatne v pohode.

dagmar12

lenže potom je to už ako hra, nie o citoch. Tak hlavne nezabudnite kondom a lubrikačny gel, aby to lepšie klzalo. Osobne by som do trojky nikdy nešla. Je to individualne

Trojkar34

Trojkars - ja som skusal z+z+m, no nebolo to bohvieco z toho hladiska, ze ak chces mat s niekym taky naozajstny sex, ktory si chces uzit, musis byt s tym partnerom dokonale zohraty a musis ho dobre poznat, aby si sa uvolnil. Cize take strojene, nasilu mi to prislo. Viem si predstavit, ze by to mohlo byt super s ex a sucasnou partnerkou, ale to by mi urcite nedovolila, tam ked vznikne naznak citov, tak zeny sa idu medzi sebou pozabijat.

Trojkars

Zdravím už dlhšie mám chuť vyskúšať s partnerkou trojku s druhým chlapom.Priatelka pár krát aj súhlasila no často mi vravela že ju to vzrušuje aj má obavy aby sa necítila ako štetka.Uchadzacov nejakých aj mame podľa mna by súhlasili lebo priateľka je kus ženy vysoká vypracovaný zadok 4ky prsia s chudá . Aké máte zážitky z trojky mame ist do toho bude to dobrý nápad ?