Babenky, pripadne muzske osadenstvo, co hovorite na sex v trojke? myslim ako staly par a niekto navyse.. ja uprednostnujem dve holky a chalana, strasne ma to laka, ale zaroven mam strach, ze aky by bol ten vztah po tom... mna to vzrusuje, jeho tiez, ale ja som mäkka to urobit a niekoho najst.. navyse kde je zarucena diskretnost a zdrav. stav, o tom nehovoriac... napiste svoje skusenosti, poznatky, nazory, ci by ste do toho sli... nas vztah je nieco cez 6 rokov a ja mam mozno sklony k bisexualite, ale uprednostnjem vzdy chlapa a to bez pochyby, nemohla by som zit s babou, len sa mi proste pekne baby pacia a pritahuju ma.Mam 23.
Sex v trojke
fuj!!!vy nie ste ludia,ale prasce..ak clovek skutocne lubi,toto by nikdy neurobil..
ja mám oba druhy za sebou :)
a dvaja chlapi- nikdy viac!
ale dve ženy, nie je problém :))
v tom prvom prípade šlo len o dvoch mojich známych..
v druhom o mňa, môjho priatela a moju najlepšiu kamarátku. proste, boli sme také trošku trafené a všetko možné sme skúšali , tak že prečo nie aj toto ?! a bolo to fajn..ako aj vzťahy ostali a máme aspon milú spomienku :))
nebránila by som sa tomu zas ;)))
ja chcem
vikina888
Hladaj v krematoriu!!!!Tam najdeš určite!!!
Možno by som nemala nič proti sexu v 3jke, ale taktiež mimo vzťahu. Neviem si predstaviť, kebyže vidím môjho priateľa s inou, asi by som sa zbláznila. A čo ak sa mu to zapáči, a bude to chcieť stále len tak? :) Ja byť na tvojom mieste, tak by som to radšej nechala tak. A ak náhodou budeš neskôr sama, tak sa daj potom radšej nato.
No ja si myslím, že je to lákavé. Aj mňa to lákalo, ale s partnerom som to vyriešila tak, že sme kúpili vybrator a hrali sme sa spolu s ním. Nenahradí to ten dotyk druhej osoby - ale na nikoho sme nežiarlili a obe dierky som si \"vyplnila\". Pocit to bol perfektný a zažila som orgazmus iný ako \"len s priateľom\". Môžem odporučiť pre všetky ženy. Tento spôsob sme zobrali ako kompromis už len preto, že kamarati - pari - naokolo nás ktorý vyskúšali 3 sa rozišli a pritom im vo vsťahu nič nechýbalo - teda okrem toho to vyskúšať. Mňa to už teraz neláka a keď chcem zmenu kúpim iný typ vibrátora a je to (viac partnerov :)
Ak chcete inú zostavu m-ž-m, tak neviem poradiť.
ja som bola ako dievca do trojky u jedneho paru, boli sme kamaratky a potom sa nas kamaratsky vztah uplne pokazil, ochladil.Teda z jej strany, kdeze sa jednalo o jej priatela. medzi nimi neviem ako to bolo dalej, ale myslim ze boli este dlho spolu.
mne to rozbilo vztah, tiez nahovoril kamarat mojho ex na taku vec a potom po urcitom case sme sa nemohli uz ani citit, nakonec sme sa rozisli a samozrejme oni su uz davno neni kamarati
preto ma to uz nelaka, ale kazdy si tym musi prejst sam a poucit sa na vlastnej chybe