Ahojte ľudkovia, viem, že veľa ľudí na svete má horšie problémy ako ja..ale naozaj neviem, ako mám žiť ďalej. Pretože ma opustil človek, o ktorom som si myslela, že je ten pravý a že je to potenciálny otec mojich detí! snažím sa tváriť, že je to ok, ale keď som sama, je mi hrozne a plačem. Ani jesť mi nechutí, za mesiac som schudla 6kíl!!! a najviac ma bolí, že on chce byť so mnou len kamarát, nič viac:(
AKO TO MáM PREžIť?
schia,ano, kamaráti, to mi povedal..že chce byť len dobrý kamarát..ale ja som mu povedala, že ja teda s ním kamarátka byť rozhodne nemôžem..ako sama píšeš-proste sa mi vyhoria spomienky na to, ako nám bolo spolu skvele a tak.. a proste chcem byt s nim..ale musím uznať, že muž a žena môžu zostať dobrými kamarátmi po rozchode..poznám teda až 1 prípad, ale poznám:)
No kamaráti? :)) Mne keď volal bývalý v noci,alebo nad ránom tak ja som bola ako rodená operátorka,ktorá celú noc je aktívna na dráte a pripravená rozobrať "globálne oteplovanie planétý" boli to dlhé rozhovori,ale zbytočné:)))Pár po rozchode nemôže zostať pri kamarátstve!!To možno po rokoch a aj tak to nejde.Vždy tam niečo bude čo v jednom bude evokuvať spomienky a city .... takého "zvláááštneho"druhu:))
To je blbosť,že len kamarát??? Podľa mňa rezignuje-analizuje-zoraďuje-prehodnocuje-ale uzatvorené to určite nemá!Nezabudni...DOBRÁ PREZENTÁCIA=ÚSPECH!
schia, ja ked to od teba čítam, tak si prajem myslieť tak ako ty! chcela by som ťa mať pri sebe ako neviditeľného radcu ako sa zachovať,ked som s ním..
myslím, že mi volá len preto, že chce byť dobrý kamarát-a to kamaráti si volávajú..ale naozaj nerozumiem, prečo mi to položil:o/ tak nemal volať tak neskoro, proste mi to nemohlo tak skoro myslieť, ked ma zobudil:( lenze to keby som mu povedala, tak ho poznám, že mi odvrkne, že dobre, už ti volať teda nemusím.. ale viem, že už je dáááávno hore,pretože chodí ráno na brigádu..takže 100% si prečítal moju sms a stále nič.
No tak takto....chlapi neznášajú taký typ aký "hráš" teraz ty!!!!
Je to hnusné napísané,ale je to tak.
Chlapi naradi riešia...vidia ženy plakať,chcú mať pri sebe pohodu,lásku,klíííídek.... čoho sa bojíš??? Strach je zlý radca!!!
Ak ho len pre to stratíš tak nemáš za čím ľutovať!!! Si stále pod jeho velením ako taký cucáčik...nemôžeš on možno aj hľadá cestu na späť,ale Ty sama ju ničíš svojím postojom.Ti "vravím" čím skôr sa vzchopíš tak tým skôr príde riešenie Tvojho momentálneho stavu....Musíš byť taká, dať mu najavo,že máš rada aj seba okrem jeho a že není Tvoj veliteľ.Síce ho ľúbiš,ale nemá právo Ti spôsobovať bolesť!Načo volá ak Ťa nechce????
Asi nevie sám čo chce!
Ak chceš niečo prezentovať,aby bol dobrý dopyt po tom tak to musíš postaviť do toho najkrajšieho a najlepšieho svetla!!!
Už to začínaš chápať???
Odpoveď typu...."áno,ale ja to nedokážem"...Neuznávam,lebo to proste a jednoducho ide,treba chcieť a prestať sa vyžívať v tom trápeníčku!!!
Ver,že viem o čom to je!!
schia, ja mu to asi tak nedokážem urobiť..lebo sa budem báť, že už sa vôbec neozve..mám taký pocit, že večer ked volal, tak sa ma niečo pýtal..ja som mu nerozumela dobre, kedze som bola v polospanku a on sa asi urazil a položil mi.. ja by som niečo take nedokazala spravit..preto som smutna, ze sa mi dnes neozval..mám stiahnutý žaludok--cca uz mesiac--a to preto som aj tak vyrazne schudla, bo mi nechutí ani jesť.
No býček má 34rôčkov :)))také malé telááátko moje :)) neber to tak ,že ho urážam,je to z lásky písané!
No celý ten Tvoj stav mi pripomína mňa roky,roky,roky ....dozadu:))môj bývalý zatiaľ ten naj naj naj a asi aj zostane,taký ako on už sú buď ochočený inými salašníčkami,alebo vymreli:))
Ak si si na 100% istá,že to volal on tak mu skús zavolať RAZ tak poobede-je možnosť,že dospáva ešte žúrku-dôvod prečo to v noci nedrichmalo:))veselým,hravým,milým,úsmevným hláskom,no maj v tóne odstup sa ho spýtaj čo chcel od Teba v noci,prečo Ti volal,rozhovor veď ďalej ležérne a potom ho pre vááááážny dôvod ukonči Ty:"vieš čo --- musím končiť niečo musím ísť poriešiť.Niekedy sa zase v noci možno stretneme na dráááte.Tak sa držkaj a pekný dníček."Nečakaj ani na jeho odpoveď a polož!!!!
Si predsa vyrovnaná šťastná žena,on má problém,on nechal Teba!!Musí cítiť Tvoje šťastie a lásku to potom dotiahne "smädné teliatka" k studni s čírou vodou:)))
ahoj ahoj schia, musím priznať, že aj ja pracujem v administratíve a rozmýšlam, že keďže už netvoríme pár, vypadnem preč z nášho mesta.. lebo všetko mi ho tu pripomína..:o(
ty to máš teda dobré-že ochočujúci sa býk:) no to ja povedať teda o mojej situácii povedať nemôžem.. neviem, čo mám robiť, resp.si mám myslieť,keď mi on povie, že nevie čo chce!! chlap to povie??? a ja sa len trápim..lebo viem, že mňa už nechce..tak rozmýšlam, premýšlam, ako vydržať neozvať sa mu.. proste mám stále nutkanie mu aspon sms napísať..ale keď on nič:( a to mi okolo polnoci!!!!!!!!volal..a mám taký pocit, že mi to zložil..a ja nemám ani tušenie prečo..lebo som spala a z toho telefonátu si nič nepamatam:( tak som mu písala, že čo sa večer stalo..a on nereaguje doteraz:(
schia a ten tvoj priateľ má koľko rokov?? ked ti hovorí také veci?
pekný dník
Ahojček :)
pracujem v administratíve :(
práca ma vôbec nenapĺňa.Tak hľadám niečo v oblasti charity a humanitárnej pomoci.Minulý rok mi nevyšiel Kazachstan:( Tak sa snažím svietiť tu:)))
Moječko dnes mám blbú noc za sebou.Môj ochočujúci sa tvorík :)) totalne blbne,keby sa dal reklamovať tak nepotrebujú ani 30dní na vybavenie reklamácie a dajú mi hneď späť vložené :)
Dosť ma to v poslednej dobe trápi,ale berem to tak,že je to momentálny stav,ktorý sa zmení.Nedokážem urobiť ešte koniec,dávam mu šancu a aj keď som mu to hovorila-lebo náš vzťah ide od začiatku na základe komunikácie,tak on to nejak tak ignoruje...on vraví,že ma klame moja vlastná ženská intuícia:)) no nie je hlúpučký???Vraví,že sme pre seba stvorení,že patríme k sebe a tvoríme ideál.... že ja to tak necítim a nevidím je asi "choré"????
Nič to není netreba plytvať energiou na tvoríčka už je poloochočený treba ešte možno počkať a zbehnúť kúpiť bič:))) je to býček ako z prednášky:)total,už aj tak mám pocit,že som mu dala viac než si zaslúžim!Možno si dávaš otázku prečo to jednoducho neskončím??!No dôvod je taký,že aj ja som len človek a čakám na precítenie rozum už vidí koniec,len tá "druhá"vo mne sa ešte zdráha,to ona vždy až keď jej bijé do očí to šialenstvo tak potom sa odplazí a zistí....že není na svete chlapa,ktorý by stál za jedinú slzu v oku...ČESŤ VÝNIMKÁM....verím v nich len KDE STE MUŽI????
Peknučký dníček všem žienkam tohto sveta :)
schia, normálne žasnem nad tým, čo tu píšeš! môžem vedieť, čo ťa zamestáva? aké máš povolanie? ty by si normálne mohla napísať nejakú knihu pre ženy, čo robiť v takomto porozchodovom stave!!
veď sa aj snažím mať svoj program, ale naivne aj čakám, že sa ozve..že ma niekam pozve..ale toho sa už, myslím, nedočkám a keď už aj áno, tak asi len ako "dobrá kamoška".. ja sa naozaj snažím jesť, dnes mi aj kázal, aby som viac jedla-dôvod neuviedol.. som mu povedala, že ved normálne jem!
Vieš to potom,tie čo nemajú po boku muža...z mnoha nespočetných dôvodov a našli pokoj duše nežijú ten pravý živoť,lebo nemajú chlapa???
To iba na margo toho Tvojho životného vrcholu:)
Malá rada,ktorá bola dávaná pred rokmi a vo svojom trápení som ju nevedela prijať,pochopiť a zrealizovať bola nasledovná....
pokiaľ bude vidieť Tvoje slzy,Tvoju oddanosť a tým Tvoju podradenosť pod jeho rozhodnutiami...nebude ešte dlho vedieť čo chce.Nerob nikdy nič proti svojmu cíteniu,ale jedno je isté ja som to napokon raz skúsila a ono to zabralo.Proste sa vschop,nehovorím,že ho máš hneď prestať ľúbiť!Ale prestaň plakať a trápiť sa prijmi s POKOROU svoju situáciu a začni žiť.Ukážmu čo je v Tebe dobré,aká si a o čo on môže prísť.Nedráždi ho s inými,len ukáž že si čisté,dobré dievča,ktoré vie ľúbiť ...ukáž mu ,že ak Ťa nechce tak je to jeho problém a nie Tvoj.Buď si vedomá svojej krásy,toho,že si umelkiňa :)Ver tomu,že ak zbadá namiesto vyziabnutej a usoplenej kostrnky s "foklami" pod očami,milé jemné "šťavnaté"žiena,začne hneď rýchlo vedieť čo chce!Ale musí to byť všetko úprimné,nie trucovité ani povýšenecké.To ale spočíva v tej pokore...ak prijmeš to horšie a vyrovnáš sa s tým ,no zároveň túžiš ukázať mu ,že urobil chybu,tak žiar a urob šťastnou samú seba ...ak zavolá dvihni ale maj svôj program,buď vyťažená svojimi záľubami,ľuďmi,...len to nerob ako dráždenie ale s láskou a s pokojom,veď ho ľúbiš,ale.... ideš ďalej...ak sa bude chceť stretnúť tak choď ak to tak cítiš a potrebuješ to,ale ak dá termín popravho,posúň o hodinu hore dole-máš už niečo-Ty to ale musíš mať a ak náááhodou nie tak si ozmývaj vlasy,masku len rob niečo tú hodinu-dve len aby si ho neklamala a bola úprimná a prito zamestnaná.Na stretnutí žiar nie pre neho,ale pre to,že on urobil chybu a nechal Teba umelkiňu...žiar pre seba pre svoje hodnoty....on ešte príde na to čo chce a možno bude potom aj neskoro...pre neho lebo zistíš ,že umelkiňa si môže vyberať:)))