AKO TO MáM PREžIť?

Príspevok v téme: AKO TO MáM PREžIť?
luuli

Ahojte ľudkovia, viem, že veľa ľudí na svete má horšie problémy ako ja..ale naozaj neviem, ako mám žiť ďalej. Pretože ma opustil človek, o ktorom som si myslela, že je ten pravý a že je to potenciálny otec mojich detí! snažím sa tváriť, že je to ok, ale keď som sama, je mi hrozne a plačem. Ani jesť mi nechutí, za mesiac som schudla 6kíl!!! a najviac ma bolí, že on chce byť so mnou len kamarát, nič viac:(

luuli

KATKAKACKA,dakujem ti za povzbudenie:) lenze neviem,ale asi si si zle prečítala moje príspevky,lebo ja s ním deti nemám:) ale brala som ho ako potencionálneho otca pre moje deti..takže tak:)
SILVIAA,pravze on bol zo začiatku uplne super..aj mi povedal včera,že ho to strašne trápi, že je teraz ku mne iný ako zo začiatku..a ten vzťah čo si mala, tak si ho ukončila asi ty,že?

katkakacka

luuli: Moja musím si to zobrať z tej lepšej stránky máš krásne detičky ktoré ti dal on a aspoň niečo ti ostalo z vašej lásky. Keď si sama mysli na niečo úplne iné...Alebo vo chvíľkach volného času vezmi svoje detičky niekam do mesta na pizzu do kina prípadne niekde na prechádzku do lesa doma si zahrajte karty alebo hry vyhýbaj sa samote...

silviaa

luuli, poviem ti to takto: tiez som mala chalana, a hned zo zaciatku sa mi jeho spravanie nepozdavalo. tak som sa ho spytala, ci ma len zneuziva, alebo ako ma vlastne berie. jeho odpoved bola dost nejasna. ale aj tak som s nim ostala, a videla som, ze sa jeho pristup ku mne vobec nezlepsuje. sice mi hovoril, ze ma ma rad a tak, ale co z toho mam, ked na jeho spravani vidim nieco ine? tak som sa na neho vykaslala, nech si najprv vyriesi svoje problemy, ktore ma sam so sebou, no a riesi si ich asi doteraz. je uz tomu skoro rok, ale ja som ho nechcela nutit, aby sa zmenil, ak to nechce. na to som ho prilis lubila. ale ostavat v takom vztahu pre mna nemalo a ani nikdy nebude mat zmysel.

luuli

silviaa, dakujem ti za radu! aj rozmyslam nad tym,ze sa s nim o tom porozpravam a narovinu sa ho opytam, ci si ma vazi..a ked nebude vediet odpovedat, tak neviem naco so mnou vlastne je..:o(

silviaa

to ako on moze a ty nie? kasli na neho a najdi si niekoho lepsieho, niekoho, kto si ta bude vazit. evidentne je to nevyzrety chalan, nikdy nepochopim, naco sa taki ludia do vztahov. nechaj ho tak, aj ked to bude tazke, a ak sa nahodou konecne uvedomi, potom bude on sam za tebou chodit s prosikom.

luuli

nika_ dakujem!ale vieš čo mi včera robil za scénu?? som si písala s jedným našim známym a on sa urážal, že dobre, tak si píš s ním ahoj.. a ja som ho musela normálne presviedčať o tom, že to je len tak..hoci on si píše s tou, čo ho chce..síce mi hovoril, že je naivná, že jej to stále vysvetluje..ale neviem, no:(
ja sa snažím byť silná a mať svoju hrdosť..ale tak keďže som zaľúbená, občas podľahnem..abo lepšie povedane, urobím a povie to, čo cítim, namiesto toho aby som rozmýšlala rozumom a nenechala so sebou manipulovať..
tak ešte raz ďakujem za povzbudivé slová!

nika_

ahoj luuli, pride mi, ze ten tvoj priatel nevie sam co chce, alebo s tebou pekne manipuluje a chova sa ako nejaky "pan dolezity", lebo vie ze ho moc lubis... raz povie to, druhy krat nieco ine. mal by sa jasne a uprimne vyjadrit, co vlastne ocakava, co chce. myslim, ze najlepsie je na rovinu sa porozpravat. takto sa budes stale iba trapit. aj ked viem, ze to trapenie asi neprejde nikdy, pokial sa to medzi vami neda opat do poriadku. drzim palce, aby si bola stastna a dopadlo to tak ako si prajes. mozno len potrebuje chvilu cas a urovnat si to v sebe, ale namalo by mu to trvat dlho. a pamataj, ze i ty mas svoju hrdost, cenu. nedopusti, aby sa s tebou zahraval. prilisna makkost voci nemu by nebola moc dobra, daj mu pocitit, ze nie je jediny na svete (aj ked to tak nemusis citit a urcite ani necitis momentalne, to uplne chapem...) Nech si uvedomi o co moze prist!!!

luuli

ahoj schia,
dlho si sa neozvala, tak teda neviem ako sa máš?:)
musím ti niečo napísať..vieš, ten môj..tak ako dneska som sa normálne dozvedela,že po ňom ide jedna jeho kamarátka,že sa ho pýtala na mňa a keď zistila,že je voľný, hneď po ňom išla..ale povedal mi, že si vybral.. ako vybral si mňa, čo ma samozrejme určitým spôsobom teší..
ale je tu ďalšie ALE.včera keď sme sa niečo rozprávali, tak mi povedal, že lebo ťa ľúbim.. ani si nevieš predstaviť, aká som bola rada.. a som sa ho na to dnes pýtala, že ako to myslel..a povedal, že to bolo impulzívne,že to tak vtedy cítil..ale že to vlastne myslel tak, že ma má rád:( z čoho som dosť smutná..och
tak pa a snád sa tu ukážeš ešte

luuli

ahoj schia,pekné ránko prajem:)
ano, ano, všimla som si, že nám napísala wowo:) a tiež má pravdu v tom,že prvá eufória vo vzťahu opadla:( z čoho som dosť smutná, aj keď sa držím to nedávať najavo...
Nedá sa povedať, že lepšie, niečo som mu sľúbila, tak uvidíme, či to ešte má šancu "prežiť"abo nie.. on nemá teraz na mňa skoro vôbec čas-veď vidíš sama-45min..ehm.. no a včera sme spolu boli cca 30min.. proste on radšej robí, pracuje, akoby mal byť so mnou..z toho som dosť nešťastná, že to proste nie je vôbec ako predtým.. miliooon vecí by som mu povedala, ale viem,že chlapi by toľko informácií naraz nezvládli:oD
Tak aj tebe pekný dník, ďakujem!