Ahojte ľudkovia, viem, že veľa ľudí na svete má horšie problémy ako ja..ale naozaj neviem, ako mám žiť ďalej. Pretože ma opustil človek, o ktorom som si myslela, že je ten pravý a že je to potenciálny otec mojich detí! snažím sa tváriť, že je to ok, ale keď som sama, je mi hrozne a plačem. Ani jesť mi nechutí, za mesiac som schudla 6kíl!!! a najviac ma bolí, že on chce byť so mnou len kamarát, nič viac:(
AKO TO MáM PREžIť?
no, ja som potom taky nasilu vztah mala, ale bolo to skor utrpenie..ja som ho nelubila a on sa mohol aj rozdat. Preto som to rychlo ukoncila...naco trapit seba a aj jeho? Tebe toho nasluboval za pol roka...vies co sme my mali naplanovane za tych sedem rokov? Neboj sa..pojde to tazko, ale podari sa ti zabudnut...tohto teraz vidis v tom najkrajsom svetle, ale ver mi, ze on si ta nezasluzi, uz len kvoli tomu, ze ta sklamal a ranil ta...a to tomu, koho milujeme, nerobime. Najdes si ineho, s ktorym budes nadovsetko stastna..nemusi to byt za tyzden, ani za mesiac...ale najdes
lalili, musím ti povedať, ze ja viem na vlastnej koži mojej mamy:) že láska kvitne v každom veku, lebo moja mama s otcom sa rozviedli a mama bola dlho sama..a taraz už mám 5rokov priatela,ktorý sa ku mne správa lepšie ako moj otec, mama hovorí, že dovtedy lásku nepoznala..:) tak to máš teda dobré, že si strela muža, s ktorým si tak rozumieš:)
no my sme sa stretli, bo sme isli von so spoločnými kamarátmi..a to je tieť problém,bo ich máme vela spoločnych..a ja mu NIKDY nevolávam..to on mne!ale mna to vzdy poteší, ked mi zavolá, aspon viem, ze sa zaujíma..a ako píšeš, že nemám byť ako nejaká handra,tak na tom sa už pracuje:))
WAW schia, este raz WAW. Tak verim, ze si teraz prehovorila do duse mnohym zenam a dievcatam. "Nech nejdeme ten pokoj duse, nech sme stastne, nech najdeme raz tu nasu druhu polovicu!"
kirsha,máš pravdu, načo sa nasilu tlačiť do vzťahu len preto,"aby si s niekym bola"..poznám vela báb, čo takto sa snaží zabudnúť na svoje staré lásky..ale podla mna to nič nevyrieši. ale sklamal ma svojim sposobom, tym,ze mi toho vela nasluboval, resp.naplanoval a aj som s tými vecami rátala a teraz nič z toho sa nestane
dodatok.
Mne sa rozpadlo manzelstvo po 22 rokoch...v mojom veku si uz iba mozno mysliet, ze je koniec zivota. A neni to tak. mam priatela, mame sa radi, chodime na dovolenky po celom svete, ktore mimochodom financuje on,
Takze mile o hodne mladsie rocniky, v kazdom veku kvitne lasku, preto sa nebojte buducnosti, ale musite byt same sebou.
pises, ze ste sa stretli... PRECO ??
aby si dokazal, ze si donho zamilovana? Aby videl ako trpis? Robi mu to dobre a pestuje sa jeho chlapska nafukanost o svojej vynimocnosti.
Iba ukazujes, aka si slaba a on citi, ze stebou moze manipulovat. Luskne, a ty si schopna si nohy doALAMAT, LEBO SI MYSLIS, ZE MAS AKUSI NADEJ.
jA VIEM, JE VELMI SKORO, ALE ZACNI NA SEBE CIELENE PRACOVAT.
nvolaj
jeho pozvanie odmietni
iba takto ukazes, ze si niekto a nie nejaka handra...a mozno po case si uvedomi co stratil, ale ty uz budes za horami a dolami s novym frajerom a jemu zostanu oci pre plac.
aj ja som prestala verit, ze najdem niekoho, koho budem milovat, tak ako jeho...a poviem ti pravdu, zatial som takeho nenasla. Mozno som prilis narocna a mozno sa bojim sklamania. Nechcem vsak vztah nasilu, aby som s niekym bola. Radsej pockam, kym pride ten pravy, pri ktorom mi rozum a hlavne srdce povie, ze tento zato stoji. A nicoho sa neboj...taky si najde aj teba:-)
ano, stretavam ho...zije si celkom dobre, vlastni pizzerku, ma vlastny byt, auto, ale vidim, ze stastny nieje. Ako som uz spominala, pise mi sms,na ktore nereagujem..a to je pre mna najvacsie hrdinstvo. Velakrat som premyslala, ake by to bolo, keby sme boli stale spolu...Ale vies ako to je...clovek mieni a zivot meni. Je to uz dva roky co niesme spolu...obcas mi bolo tazko, lebo kazdeho potencionalneho partnera som porovnala s nim a co je najhorsie...prestala som chlapom verit. Ale myslim, ze to tvoj pripad nebude...pretoze on ta v podstate nesklamal.
ja neviem aky vyznam moze mat situacia v ktorej sa teraz nachadzam. hovori, ze ma miluje. a ja viem ze to nie je v poriadku, nemam silu sa s nim rozist ja sama a takztiez sa bojim, ze ak by som tu silu nabrala, potom, neskor by som lutovala.
chapete,m neviem sa pohnut z miesta. snad len cakat, ako sa nas vztah bude vyvijat..?
panča, dakujem moc!