AKO TO MáM PREžIť?

Príspevok v téme: AKO TO MáM PREžIť?
luuli

Ahojte ľudkovia, viem, že veľa ľudí na svete má horšie problémy ako ja..ale naozaj neviem, ako mám žiť ďalej. Pretože ma opustil človek, o ktorom som si myslela, že je ten pravý a že je to potenciálny otec mojich detí! snažím sa tváriť, že je to ok, ale keď som sama, je mi hrozne a plačem. Ani jesť mi nechutí, za mesiac som schudla 6kíl!!! a najviac ma bolí, že on chce byť so mnou len kamarát, nič viac:(

agina

luuli ze nie???? Chodila som s chlapom 4 roky a potom ma kvoli inej opustil. Preplakala som celu noc. Neskutocne moc som ho milovala.Zatala som zuby a povedala som si, ze to asi tak malo byt a urcite niekde na mna caka niekto lepsi.A bola to pravda.S manzelom teraz cakame miminko a sme velmi stastni.Vies, s odstupom casu sa clovek na vsetko diva akosi inak.

luuli

agina, asi si nikdy nebola zamilovaná.. viem, že nejde o život..ale pocity, čo prežívam sú také, aké som nikdy necítila..tá bolesť

luuli

ivana1111,tak mi ma mrzí, že tvoj manžel sa k tebe tak správa..a ty ho máš ešte stále rada?či ako to medzi vami je?
ano, ja si tiež uvedomujem jeho chyby, ale kedže som zamilovaná, tak mi nevadia..

luuli

lalili,práveže sedím v práci, mám kopu roboty,ale moje myšlienky sú stále pri ňom! proste myslím na to, čo mi hovoril, aký bol pozorný, milý, lúbil ma! strašne ma to ničí, že som síce s ním, ale s ním vlastne nie som..vieš ako to myslím..napr.aj včera sme spolu boli a proste nič, len pusa na líco, pohladkanie, ale ten pocit, že už nikdy nebude môj, tak to je fakt hrozne..aj teraz, ked toto píšem, mám slzy v očiach a to sedím v práci!!!!

luuli

jaja, no boli sme spolu pol roka, ale aj za takú "krátku" dobu som si na neho zvykla..ako dôvod udal, že city ochladli.. že chce byť so mnou len dobrý kamarát..

ivana1111

musis to prezit, toto je len prvotny pocit..prejde to
len sa mu nevnucuj, ani neprerabaj na jeho obraz...
ja som na tom horsie,po 17 rocnom manzelstve ma moj muz nema ani za hovno,zijeme ako dvaja cudzi ludia..aj ked som si vedoma svojich chyb,ale aj on ich urobil....co uz ukoncime to trapovisko, a to mam 2 deti, a neplacem,ani nechudnem.....mas zivot vo svojich rukach....pa

lalili

musis si odzit tazke obdobie....prezijes...pokial mozno nepripust moznost kamaratsktva-to bude iba vacsie utrpenie pre teba. on ti navrhol kamaratstvo, to je taky cinik, alebo netusi, ze ti to bude viac ublizovat ? Alebp je tak do seba zahladeny a sebec, ze chce mu zostat ten pocit, ze budes na nom zavisla este x rokov? samolubost.
Jedina rada, skus aktivne zit, pracovat, nemat cas rozmyslat... vykecat a vyplakat sa u kamaratok-najlepsia psychoterapia a hlavne pracovat-navalit si roboty nad hlavu.
Totot pomohlo mne. praca a praca a praca