Ahojte ľudkovia, viem, že veľa ľudí na svete má horšie problémy ako ja..ale naozaj neviem, ako mám žiť ďalej. Pretože ma opustil človek, o ktorom som si myslela, že je ten pravý a že je to potenciálny otec mojich detí! snažím sa tváriť, že je to ok, ale keď som sama, je mi hrozne a plačem. Ani jesť mi nechutí, za mesiac som schudla 6kíl!!! a najviac ma bolí, že on chce byť so mnou len kamarát, nič viac:(
AKO TO MáM PREžIť?
Ahojky luuli:)
Tak ako? Je to lepšie?
Wowo nám napísala :)))
a vidíš len potvrdila teóriu o mužoch z Marsu :) my ženy to vždy fakt vidíme v dúhových odtieňoch a ono to má len jednu farbu čo si oni vyberú.Tak nebojkaj....ozaj a teda ste spolu alebo čo??? Lebo z tých 45min.cez víkend sa ťažko niečo dá vyčítať:)
Zrejme Ti je ale už lepšie ,že jo ?!
Pekné ráno a krajší deň:)
celkom dobre sa vas cita. Shia ma pravdu vo vela veciach.Lui myslim ze on je dominantny a rozkazuje ti svojou maladou u shii je to opacne a ona je veduca:} toho vztahu.Inak si myslim ze veduca by mala byt vzdy zena :} vtedy to vzdy dobre dopadne.
Inak aj moj mi nevola z prace a je nahnevany ak mu zavolam nema totiz cas a je tam kolektiv a pred nimi nehce sa so mnou bavit aby nepocuvali.A ked je unaveny tak mu vecer ani nechybam ide spat a hotovo. SU to fakt jednoduche simplexne tvory ako pise shia,V tvojom pirpade si myslim ze je pretazeny alebo ma nejake problemy ,mozno osobnu depku.Hned by som nemalovla cerat na stenu ze ma inu.Ked bude lepsie obdobie za par dni tak sa ho spytaj ,,ci nahodou nestretol niekho ineho ,ale nenapadne.Ale myslim ze je len unaveny a prva euforia zo vstahu odisla ale to sa upravi snad.
To čo bolo - je už minulosť.Plne Ťa chápem,viem o čom píšeš keď raz ženu muž zahrne pozornosťou,tak sme v siedmom nebi a chceli by sme tak žiť na veky:)Mne to tiež trvalo ...prijať to ,že už není taký ako prvé krásne obdobie.Ale zlý není,moje tvrdí,že on je dobivateľ-ten čo keď dobije tak už potom oddychuje:)))) to je fylozofia čooo???
Zlý není len bol pozornejší,iný...ale pritom sa veľmi nezmenil,stále je dobrý len sa poznáme už lepšie a poznám aj jeho horšie stránky-fóbie:))Svojim spôsob si myslím,že sa učíme navzájom len ja ho učím stať sa lepším partnerom a on mňa "chladnejšou" :))muži neznesú ak majú ženy o veľa navrch:) preto si myslím,že to není dobré a budúcnosť je otázna....
A kam by mi to chodilo??? Veď má to o čom sa mu ani nesnívalo-ako vraví.
Ešte k tomu dobivateľovi:)len toľko,že musíš brať TERAZ veľmi mi to chýba,ale v sobotu ako som zastavila jeho auto-čo som šoférovala a povedala mu,že už je toho na mňa moc a odchádzam stopom domo-lebo hrdinka-načo by ma vozil tak pozeral na mňa ako na sochu slobody ako mravček chytil ma za ruku a povedal,že keď teraz odídem tak to ma stratí už navždy,ruky sa mu začali triasť a v spotených dlaniach stískal moju ruku.A ja som naštartovala :)) a pokračovala v jazde.Večer býček zase vystrčil svoje rohy tak som mu pleskla s mokrou utierkou a bol spokojný:))
a ja tiež.
schia,
tento víkend-ked to spočítam, tak sme spolu boli tak cca 45min spolu .. a to ešte sme sa v aute rozprávali.. takže tak.
on je strašne zažratý do tej práce-teda dúfam, že len do práce..či naozaj náhodu nestretol nejakú na ktorú myslí a preto sa mi tak často,ako predtým,neozvýva:(
tak to máš pravdu,kedysi nepotrebovali ľudia telefóny a ani internet..a aj tak sa stretli..ale dnes je doba iná. Proste som si na to všetko zvykla a teraz nie som schopná prežiť deň bez toho, aby sa mi ozval..napr.včera som mu aj písala a nič..až večer..och:(
tak ako som teda pochopila,tak vy to máte tak, že ty ho držíš na uzde? resp.vieš, že bez teba by sa ani nepohol?!:) tak to ti teda závidím,v dobrom!
Tak neviem presne čo sa udialo medzi vami cez víkend...ale podľa mňa je to normálne,že keď je v práci tak sa neozíva podstatné je ,že sa ozve :)
No aj keď ako ten môj mi stále vyčíta,že ho asi neľúbim keď sa čudujem,že on na mňa myslí celý deň v práci:)))takže si vymeníme cez deň zopár mailov a ak není tá možnosť aspoň napíše.Ale poviem Ti z vlastnej skúsenosti,že my sme si tel.čísla vymenili až po 2mesiacoch a vôbec mi to nevadilo.Práveže to malo svoje čaro...veď ľudia voľakedy museli čakať akú dlhú dobu kým sa ich poslovia vrátili s listami :))) technika vždy neznamená len to dobrém,príliš sme si zvykli na mobili a tak non-stop voláme ,sms, mailujem,alebo sa stretávame,ale aj tá "odmlka" veľa dokáže urobiť:)))
A zase nezabúdaj ,že muži nedokážu robiť ani dve veci naraz!!! Keď pracujú tak pracujú,keď milujú tak milujú...oni sú už raz taký žiadny z nás toto na nich nezmení a prečo vlastne to by sme potom chceli mať s mužov ženy???? Lebo len tak by mohol muž pochopiť o čom je "svet ženy".
Neposlúcha až tak ,ale musí lebo inak by zostal sám :))) a on našiel už to najlepšie na svete (ako sám vraví) tak kam by chodil???! :))
ahoj ahoj:) no čo ti poviem, neni to moc ružové, aj keď včera už to bolo lepšie..ale zase dnes nič..ešte sa neozval ani.. myslíš,že je to v poriadku, ak sa chlap,ked je v práci,neozve a až potom? tak ty ho máš teda dobre vychovaného, keď ťa poslúcha:)
Tak ahojček až teraz.Tak ako po tom víkende?Ako to dopadlo?Si ok?
Ja som na toho svojho býka musela byť cez víkend dosť prísna a tvrdá,lebo ma už fakt štve tak potom zase poslúchal :))) ale tiež to nevidím s ním ružovo:)
schia,neviem či si tu..skôr asi nie..alebo nejaký dobrí ľudkovia, čo poradia, pomôžu..podržia..?
lebo dnes som mala rozhovor s tým "mojim"..asi sa už naozaj definitívne rozídeme..že necháme si víkend takto a uvidí sa..som z toho mimo:(
ved ja viem, to sa proste nedá-zostať s láskou len kamarátka.. aj keď by ma to moc potešilo,keby sme sa stretávali a boli v kontakte..ale asi len do momentu, keď sa opäť zalubi do inej abo možno ja do iného-čo je dosť nepravdepodobne:o/
Ako to berem,že môžu zostať kamaráti.Ale ver ,že aj som zo svojim bývalými zostala kamarátka,ale len tak raz začas a nachvíľu.Ono to nefunguje,že hele kámo dáme škváru každý deň :))