AKO TO MáM PREžIť?

Príspevok v téme: AKO TO MáM PREžIť?
luuli

Ahojte ľudkovia, viem, že veľa ľudí na svete má horšie problémy ako ja..ale naozaj neviem, ako mám žiť ďalej. Pretože ma opustil človek, o ktorom som si myslela, že je ten pravý a že je to potenciálny otec mojich detí! snažím sa tváriť, že je to ok, ale keď som sama, je mi hrozne a plačem. Ani jesť mi nechutí, za mesiac som schudla 6kíl!!! a najviac ma bolí, že on chce byť so mnou len kamarát, nič viac:(

panča

vsetko na svete ma svoj vyznam a raz pochopis, aky vyznam v zivote ma kazda laska -stastna i ta nestastna. Ponukol ti priatelstvo, je to viac ako ti teraz moze dat...a otvoril ti cestu. Pokojne plac, ak mas tu potrebu, kazdy zial vsak raz preboli a ty budes urcite znovu stastna

luuli

lucky, mne sa to teraz strašne dobre číta, keď píšete aj tekého pozitíva, len ja mám naozaj vážne obavy, že takého skvelého (až na to, že ma nelúbi) chalana nestretnem, predtým som taký "exemplár"ako je on, nestretla.. ja som velmi citlivá osoba, aj si poviem-si silná, drž sa, neplač..ale sa niečo spomenie, niečo zamilované, stačí počuť peknú pesničku a je to tu..vodopády

luuli

krisha, no ale vieš, mne na kráse zase tak moc nezáleží.. takže mne by asi bolo jedno, či chodí s modelkou abo nejakou špatou..len proste ide o to, že ked bude s nou a ja budem sama..proste on bude niekoho lubiť a ja budem sama, plakať za ním.. a stretávate sa teraz spolu?

lucky

Ahojte,neviem ci vam to pomoze ale ked som sa rozisla s mojou detskou laskou myslela som ze uz nikdy nebudem mat nikoho rada, ale naozaj nikdy a teraz to je uz 5 rokov co chodim so svojim priatelom ktoreho milujem nadovsetko na svete,viac ako som mala rada toho predtym. Ak si myslis ze nanho nezabudnes, tak nezabudnes, ale zas to otupi a najdes si niekoho koho budes mat rada a on teba zazijete spolu nove veci a casom to zatieni tvojho byvaleho priatela. Poriadne sa teraz vyplac, posledny krat a povedz si ze uz plakat nebudes, ked ti bude do placu, tak si spomen na to ze kvoli nemu sa ti neoplati plakat lebo ta v zivote caka nieco lepsie, a ver mi ze raz to pride :D

krisha

luuli....ked som videla s akou opachou sa vlaci...poviem ti ze ja niesom ziadna modelka, ani najvacsia kraska, ale ta kocka mi naozaj nesiahala ani po clenky. Bala som sa velmi toho momentu, ked ho uvidim s inou, ale mozem povedat, ze sa ma to vobec nedotklo, pretoze ja som oproti nej hviezda:-)No ved aj nas sa uz vsetci pytali,kedy bude svatba, chodili sme na spolocne dovolenky, rodinne oslavy, a kedze som krstna brachovej dceri, on je krstny...

huli_girl

a rovnake otazky si kladiem aj ja. ale mne sa zase zda, ze on mi nepovie ze ma uz nelubi, ze sa chce rozist. neviem, o co mu presne ide. myslim si ze ho len vzrusujem a preto by somnou zostal, chapete. a zabavat sa chce s priatelmi, zatial co ja mu ostanem len na "spestrenie". ja uz vymyslam, domyslam rozne veci, az mi to samej pride smiesne. ale naozaj neviem, ako sa mam zachovat..

huli_girl

no ja mam dvadsat, a citim sa tak zle ako nikdy v zivote. snazim sa nejak dopredu citovo odputat od neho. lenze zakazdym sa len rozplacem.
citim ze uz ma nema tak rad, ako predtym. on sice hovori ze ma ma este viac, ale to su len slova. jeho ciny to vobec nedokazuju. rusi nase stretnutia kvoli inym veciam. chce byt viac a viac s kamaratmi, bezomna. je to neskutocne neprijemny pocit. vidim, ze zu neurobi nijaky kompromis pre mna. uz mu za to asi nestojim.

luuli

Ahoj huli_girl, takže nie som sama v takej situácii..čo je samozrejmé v dnešnom svete, ale tiež to tak do určitej miery aj povzbudí, že tu nie som sama s takým problémom.. my sme sa snažili náš vzťah udržať mesiac..teda ja som sa snažila, myslela som, že už je to ok, ale ked mi nakoniec povedal, že to proste nejde, išlo mi srdce puknúť.. čo budem teraz robiť? ako mám bez neho žiť? budem ho stretávať? vídať s inou? proste takého otázky mi víria v hlave:o( už si neviem pomôcť.. nechápem ako môže človek tak z ničoho nič prestať lúbiť.. on bol ten, čo plánoval a tak..aj som mu vždy hovorila, radšej nič neplánuj..lebo to zle dopadne-akoby som to už tušila:o/ a môžem vedieť, kolko máš rokov? no to ma mrzí, že nemáš s kým isť von.. ja aj mám kamarátky, ale tie si na mňa nájdu čas, ked nie sú zrovna so svojim priateľmi.. ked si to tak spätne uvedomím, tak som aj ja bola taká sebecká..radšej som všetok čas trávila s ním..a nevenovala som sa druhým

huli_girl

ahoj dievcata..
ach odkedy som narazila na tuto temu, stale len placem. mam dvojrocny vztah a citim ze ide koniec. najblizsi mesiac to urcite skonci, cele sa to pokazilo. lulli celkom ta chapem, a tiez som nedokazala citat schiin prispevok lebo som cez slzy ani nevidela. ja bez neho nedokazem zit.... citim ze uz to nie je ako predtym.. je to uz zle.. boli ma brucho, mam stiahnuty zaludok ako pred skuskami... plačem, uz mi je to trapne doma, som zastrcena v izbe nech ma nik nevidi a ked mam chvilu tvár v pohode, pridem sa ukazat akoze som v pohode, a potom idem zase plakat.

mne este zhorsuje situaciu to, ze nemam kamaratky, s ktorymi by som to sla zapit na disco, alebo vyrozpravat sa. ja nevidim ziadne vychodisko:(

luuli

schia, tak strašne dobre sa to od teba číta! snažím sa prijímať pozitívne myšlienky, ale vôbec mi to nejde.. ja som strašný realista, ale v tomto som dosť naivná, v láske..:( aj rozmýšlam zájsť k takej dobrej veštkyni, čo je u nás v meste..je mamina dobra kamarátka, vyveštila jej také veci napr.aj čo sa stali až za niekoľko rokov! tak snáď mi nejako pomôže-uvidím, inak naozaj neviem ako sa mám zbaviť myšlienok na neho, pretože moja potreba je aj denný kontakt s ním..aj mi povedal, že nedokáže mať deň bez kontaktu so mnou..som zvedavá ako dlho mu to tak vydrží:o/