AKO TO MáM PREžIť?

Príspevok v téme: AKO TO MáM PREžIť?
luuli

Ahojte ľudkovia, viem, že veľa ľudí na svete má horšie problémy ako ja..ale naozaj neviem, ako mám žiť ďalej. Pretože ma opustil človek, o ktorom som si myslela, že je ten pravý a že je to potenciálny otec mojich detí! snažím sa tváriť, že je to ok, ale keď som sama, je mi hrozne a plačem. Ani jesť mi nechutí, za mesiac som schudla 6kíl!!! a najviac ma bolí, že on chce byť so mnou len kamarát, nič viac:(

luuli

ahooj:) no ja som tiež na Teba myslela, že ako sa asi máš a ako to ďalej pokračuje..
To chceš povedať, že ten Tvoj nevie robiť také mužské práce???? a načo je potom chlap??:oD ale nie.. ale tak aspoň pomôcť s tou postelou Ti mohol!
Nooo..tak na dovolenku by som išla hneď aj aj:)ale tento rok mi to nevyjde už:(
Nemáš mi čo závidieť..je ešte toľko toho, čo by som mu rada povedala..proste pre môj dobrý pocit, že to vie..ale keď už to dopadlo tak ako to dopadlo.. ale ja mu fakt nerozumiem.. včera večer išiel do kúpelne so slovami: miláči,nezaspim mi,kým sa vrátim,niečo ti musím povedať.. ja som samozrejme nezaspala..ale keď došiel, tak si pustil pc a niečo si tam hľadal..potom začali tie naše hádky a tak.. no a ja som sa ho potom opýtala,čo mi to chcel vlastne povedať... a on že: chcel som nám dať šancu,ale som si to už rozmyslel.. pche! s tým nech sa strčí niekam..:o/ keby to povedal hneď, tak nezačnem s tým, čo som začala..
Tak sa drť a uži si dovolenku tak ako najlepšie budeš vedieť!
Pekný dník

schia

Ahoj Luuli:)
Asi sme nejako na seba napojené :)))
práve som na Teba myslela a chcela Ti napísať,že čo a ako?!
Ty si WAW !
No ja mám ešte pred sebou dovolenku s ním odchádzame 14.8.na Thassos do 25.8.som zvedavá ako to dopadne...
dovolenka je zaplatená tak už to rušiť nebudem...ale včera večer by už aj idiot pochopil,že je to v koncoch...porozprávala som sa s ním na rovinu padli aj nejaké tie slzy (samozrejme moje :)
ale on si mele stále to svoje,že to len ja tak vidím a bla bla bla....aké je to strašné,keď si niekto nechce priznať svoje chyby a popiera ich a pritom sú očividné!
NEVLÁDZEM!
Je ako nádoba do,ktorej sypeš a aj tak to v nej nezostáva,ale aj to poprel...
Proste sa k sebe nehodíme a hotovo.Len čo keď...bol začiatok taký skvostný ,že ma načisto oblbol..."predával sa ako luxuský mercedes,a teraz jazdím na starej káre a aj to bez volov"...tú posteľ čo kúpil,ako som spomínala tak som ju skladala ja v nedeľu večer:(
On je total nepoužiteľný!Normálne by som to takým chlapom dala vytetovať na čelo aby už žiadna z nás im nesadla na ich lepkavý medík,čo mažú okolo úst a okolo srdca...
Jednoznačne Ti závidím a aj na druhej strane chápem čo teraz prežívaš...
VYDRŽ !
Bude dobre,lepiť to naspäť by nemalo význam!Máš to za sebou a to je niečo nenormálne...pre nás dve "uderené"sorry za výraz,ale ruku na srdce asi sme aj trochen:))) keď sme to neusekli už dávno a bez výčitiek!Tak Ty predýchavaš už to "PO" a ja ešte len to hnusné "PRED" :(
Opatruj sa !
Pekný deň

luuli

ahoj schia..dlho si nenapísala.. vieš, včera večer som mu povedala, že to nemá význam a rozišli sme sa teda.. ako on povedal, že ja som ho nechala.. ale aj tak sa nesnažil ma presviedčať.. a teraz mi je tak smutno, sem-tam to ľutujem.. strašne mi chýba:(

luuli

Ja som si myslela, že ho aspoň trošku poznám, ale tiež prichádzam pomaly na to, že asi ani nie.. je naozaj čudný, ako z Marsu či z inej planéty.. nerozumiem mu:o/
Ja úplne iný, ako som si myslela.. večer mi volá čo robím a tak.. a potom ráno mi napíše, že je mu jedno kam si po večeroch chodím.. tak keď mu to je jedno, neviem načo sa stará potom kde a ským som..
Tiež je na pohľad sympatický, vyzerá vyrovnane, ale naozaj neviem, čo sa deje v jeho vnútri, jeho myšlienky nemajú rozkódovanie, lebo mi ani nič nepovie.. chcem sa s ním porozprávať o našich problémoch, keď už mu vadilo, že ich rozoberám s inými,tak dobre, reku si to vyjasníme my dvaja a on mi na to povie,nech radšej nič nerozoberáme,že má mňa, ja mám jeho,že to stačí... NEROZUMIEEEEM!!!:(

schia

No ... ja už nenachádzam slová...
mali by sme zbaliť obe kufre a fakt už konečne odísť.Ja napr. prichádzam na to,že toho svojho vôbec nepoznám a začína sa tvoriť okolo neho závoj tajomna,verný to mi je ,to viem,ale neviem kto to je.Je DIVNÝ!!! Včera som sa na neho zahľadela a mala som z neho strach....PREČO???? NEVIEM! Ale ženský inštinkt...
Včerajší večer sa zvrtol na ťažký rozhovor s ešte ťažšou témou...a nikam sme sa nedopracovali....
Pripadá mi ako nejaký marťan na pohľad sympatický,vyrovnaný,mladý muž a vo svojom vnútri ?????????????? .....
Mám ho rada na otázku či ho ľúbim ..neviem odpovedať :( ale to je už znamenie ,že asi nie!Lebo cítim,že to není ten pravý.Čakám na vyslobodenie!Na silu odísť :((
U Tvojho ... si myslím,že nejde o lásku určite!!!!Tam kde je láska musí byť harmónia,pokoj,súlad bez obrusovania!!!!Keby sa to tak dalo,že sa chytíme za ruky a skočíme a zoskočíme na rovné nohy a vykročíme v ústretí novému lepšiemu..:)
No dnes mám asi už aj PMS tak ma chytá tuším aj depka :))))
Hlavy hore nejako bolo a nejak bude!

luuli

schia, ano ja som sa už dosť poučila a nerobím mu niečo čo by sa mi tiež nepáčilo.. aj keď sa bojím, že niečo také on spravil/spraví.. a myslíš si,že chlapi tiež môžu mať premenlivú náladu..lebo mne sa zdá, že ten "môj" je každý deň iný.. napr.včera bol fajn v pohode, dneska mal akesik zase blbe poznámky..a som s nim chcela mať pekny večer dnes..a on na to povedal,ze pekný?to myslíš taký, že ma nebudeš hnevať? a ja že no a ani ty mňa ale nebudeš hnevať..a hned otázka? ako ťa ja hnevám?? a už bol oheň na streche..on je fatk v tomto strašný:( mne keď niečo také povie,ok,prehltnem to,nerýpem,ale on nie, on potrebuje vedieť, v čom ma hnevá a tak..a keď mu poviem svoj názor,tak sa urazí:o( takže z dnešného večera nič nebude:(
tak snáď aspoň ty si ho užiješ:)

schia

No ja také veci nerobím.Na káve som síce bola s iným ,ale vedel on o tom dokonca mu dám aj sms prečítať ak píšú nejaký kamoši.Presne tak aj ja si vždy dám tú otázku či by si to mne páčilo tak mi to ani nezakazoval a už to nerobím.Vždy rob a nerob čo chceš aby Ti robili alebo nerobili druhí.No máte riadne naštrbenú dôveru a to je na figu.To není horšieho keď chýba dôvera to potom není možno hovoriť ani o dobrom medziľudskom vzťahu.Tak a vidíš aj to Ti možno má niečo ukázať!!!
Niekedy je mlčanie zlato!Problémy dozrejú a precítiš tak sama rôzne veci čo by si pri "vykecaní sa" kamarátkam nepocítila a nepoznala.Ja sa snažím mlčať a precítiť dané problémy a situácie.Niekedy pokecám s VEĽMI DOBROU priateľkou ,ale to už musí byť!
A zvlášť muži sú na to fakt citlivý! Je to váš vzťah a vaše problémy,zle by aj Tebe padlo keď by si sa dozvedela,že sa vykecáva kamošom:( veď zase je tu to čo nechceš aby robili Tebe nerob Ty druhým!

schia

No ja také veci nerobím.Na káve som síce bola s iným ,ale vedel on o tom dokonca mu dám aj sms prečítať ak píšú nejaký kamoši.Presne tak aj ja si vždy dám tú otázku či by si to mne páčilo tak mi to ani nezakazoval a už to nerobím.Vždy rob a nerob čo chceš aby Ti robili alebo nerobili druhí.No máte riadne naštrbenú dôveru a to je na figu.To není horšieho keď chýba dôvera to potom není možno hovoriť ani o dobrom medziľudskom vzťahu.Tak a vidíš aj to Ti možno má niečo ukázať!!!
Niekedy je mlčanie zlato!Problémy dozrejú a precítiš tak sama rôzne veci čo by si pri "vykecaní sa" kamarátkam nepocítila a nepoznala.Ja sa snažím mlčať a precítiť dané problémy a situácie.Niekedy pokecám s VEĽMI DOBROU priateľkou ,ale to už musí byť!
A zvlášť muži sú na to fakt citlivý! Je to váš vzťah a vaše problémy,zle by aj Tebe padlo keď by si sa dozvedela,že sa vykecáva kamošom:( veď zase je tu to čo nechceš aby robili Tebe nerob Ty druhým!

luuli

ano, Schia, trošku ma kúše svedomie, ale len pre to, že na začiatku, keď som ho spoznala, tak som poznala ešte jedného a rozhodla som sa pre toho, čo som s ním teraz..a bola som na jednom rande-bez intimností-keď som vlastne už bola s terajším..a ja som na to úplne zabudla..a on mi prednedávnom povedal, že o tom vie.. že som bola s niekým vonku..a ja sprostá som to ešte zatĺkala a zatĺkala:o/ a išli sme ďalej.. a teraz mám strach, že mi urobí to isté, lebo mi hovoril, že ako by som sa ja cítila, keby on si išiel na kávu s nejakou.. a musím povedať, že pri tej predstave mi je zle:( viem, urobila som kravinu. a teraz si to vyčítam a mám pocit, že už mi nebude veriť..a ešte aj také veci-že moc kecám kamarátkam o našich problémoch-čo sa mu vôbec ale vôbec nepáči..a keď to zistil, tak robil "bordel" ..a to som tiež veľmi zredukovala, musím priznať, že aj preto píšem na tento portál..

schia

Vieš Luuli...to čo si myslíš,že Ti dala táto skúsenosť s ním...tak to budeš zažívať vždy keď budeš ľúbiť.Neboj sa ,že lepšie nestretneš!
Teraz ma trochu zarazilo to ako si odpísala Bludičke...čo si urobila????
Zrejme Ťa kúše svedomie...pochopila som dobre?????