Ahojte ľudkovia, viem, že veľa ľudí na svete má horšie problémy ako ja..ale naozaj neviem, ako mám žiť ďalej. Pretože ma opustil človek, o ktorom som si myslela, že je ten pravý a že je to potenciálny otec mojich detí! snažím sa tváriť, že je to ok, ale keď som sama, je mi hrozne a plačem. Ani jesť mi nechutí, za mesiac som schudla 6kíl!!! a najviac ma bolí, že on chce byť so mnou len kamarát, nič viac:(
AKO TO MáM PREžIť?
Ahojky:)wowo a ďakujem!
No práveže na začiatku bol WAW!Už som to tu písala,že sa vedel veľmi dobre "predať" fakt dobre a výhodne!!
No namiesto mercedesu s klímou mám káru bez volov:)
Bol jeden úžasný chlap,ktorý ma úplne dostal po 3rokoch askétskeho života a po invázii a obliehaní inými zvlčencami...a ja naivka som len očkami kmitala od úžasu akého mi nebesia zoslali....dnes mi slinky po bradičke stekajú čo mám ústočká otvorené v nemom úžase čo som sa to dala ochočovať:)
Ja viem,že s tým ráta,bo mi to aj povedal!No lenže teraz od nedele kňučí prečo sa stretneme až v buse teda v deň odchodu na dovolenku a chcel sa votrieť v pon.,utorok a aj dnes....tak možno dnes cez deň mu dám milosť:)a zajtra ľudkovia moji frčíme.....to bude...dúfam,že sa budem len smiať na jeho vyplašenom a panickom výzore ,keď zistí čo to je byť 24hod.v buse.....ešte nikdy nebol pri mori...tak ho berem vypustiť na pašu k moru,nech sa tam trocha počuduje:))))
Včera volal inak je veľmi bystrý v tom,že on hneď postrehne zmenu už len v mojom hlase....tak sa ma pýtal ,že prečo som taká odmeraná a ako mu chýbam,ako ma ľúbi aká som.....a blabla....
Uvidíme niekedy aj mňa prepadne strach či to tam vydržím,ale myslím,že tieto dni bez neho mi bolo o mnoho lepšie ako s ním!!Tak to moje presvedčenie naberá snáď konečne správny smer - úniku :)
Inak ešte wowo k tej Tvojej otázke:
žena vždy vycíti či je to ten pravý...problém je,že si chlapa príliš idealizujeme a žijeme vlastne vo vlastných snoch aký by asi mohol počase byť a bojíme sa pripustiť,že to není zase to pravé orechové.Preto chcem konečne aj ja prchnúť z vlastného sna a raz ho aj žiť!
Pretvorenie človka je nemožné,ak to ide tak len na určítý čas pokiaľ sú sily,ale ak príde menšie vyčerpanie vystúpi náš "kostlivec zo skrine" takže zistíme,že sme možno aj roky žili v omyle a trápili seba aj partnera.Preto prajem sebe aj iným aby mali odvahu si pripustiť to čo vlastne šepká ich vlastné JA a nepozerali sa na partnera len cez zamilovanosť.Pretože zamilovanosť je len čas keď má sopka vybuchnúť,až po výbuchu keď sa láva vyleje a stuhne zistíme či korene našich životov sú tak prepletené,že tvoria celok...a to je tá pravá LÁSKA!
Držte paľúšky luuli,ema20 a wowo :) paapi
Schia velmi pekne pises.O som zvedava ako bude na tej dovolenke ci sa nezlomis... Ja typujem ze podlahnes,,On podla mna rata s tym ze sa date dokpy.Daj vediet.Citila si od zaciatku vztahu ze to neni ono?
Ahoj luuli.
Presne tak kvôli dovolenke som to musela vrátiť,pretože by to boli vyhodené peniaze a nebola to malá čiastka.A ja to more proste milujem a potrebujem.Tak som aj premýšľala,že si vymením izbu,ale kašlem už na to....aj kvôli tomu čo sa stalo včera....
večer mi volal-bol to úplne INÝ človek-ten čo som ho spoznala a zaľúbila sa do neho...si predstav ho vyhodili z práce...to má za to ako sa správa k ľuďom a za jeho stupidné názory,za aroganciu,namyslenosť....a v podstate veľkú nevyrovnanosť!To mu aj povedali ...chápeš to?! Aký bol včera skrotený,že si všetko uvedomil,aj to ako urážal a správal sa k iným,že zostal namyslený a arogantný,že je nevyrovnaný a nevie ani prečo...blabla...proste sa naplnili moje predpovede a varovania tak ako vždy v mojom živote,povedal,že som ako čarodejnica :)veď ja mu hovorím,že za čias nejakej "Alžbety" by už dávno upálili :)))
Tak ,že on sa zmení nechce ma stratiť ,všetko si uvedomil,asi potreboval takúto priučku a je neviem čo ešte natáral v tej chvíli.Ja si aj tak myslím,že sa nezmení a ak áno tak len na toľko,pokiaľ by neprišla ďaľšia príležitosť a situácia,kedy by bol pri peniazoch a proste to je jedno je taký aký je a je to dosť zastaralý problém si myslím,ktorý je už príliš hlboko v ňom.Moje rozhodnutie sa nemení,len sa moja ľútosť k nemu prehĺbila aj som mu to povedala a on že chce šancu...
Tak mi držkaj paľúšky nech na tej dovolenke nepovolím!!!
Ja neviem,či som silná aj keď mi to mnohí už povedali,no ja som niekedy ako vyflusknutá...unavená a zničená.Mňa ťahá len tá nádej stále čo nie a nie vo mne po takých ťažkých životných situáciach nevyhasla!Nech išlo a ide o čokoľvek tak je stále verím aj keď som už podstúpila ťažkú autosugesciu,že už nebudem nikdy veriť :) verí stále v to lepšie a krajšie :)je to moja podstata:)
Viem si predstaviť tie Tvoje tiché rozhovory s ním,čo nemajú konca kraja:)
hlavne si uvedom,že on by ich aj tak nepochopil,lebo je muž a má iné zmýšľanie a cítenie...je už za vodou určite sa s Tebou on nerozpráva,maximálne by urobil to čo sa stalo Eme20 aj to poznám,možno až vtedy by si si uvedomila,že je ozaj KONIEC! Ale načo ? Zachovaj si predovšetkým úctu sama k sebe!
Vo voľnej chvíli sa rozprávaj so stromom :) alebo s oblakom na oblohe :)
tak prestaneš plytvať svojou energiou a nebudeš ju odvádzať jemu !
Tak sa opatruj a ver mi ,že to zvládneš tak ako Jarka,Ferka,Zuzka,....
paapi
schia,takže ty si to ukončila a nechala si sa potom opäť "prehovoriť"? Vlastne kedže máte pred dovolenkou, inak to asi ani nešlo..
Ja ale vôbec neviem ako to mám vydržat..lebo keď už mám čobylen chvíľu volného času, tak myslím na neho..proste čo robí asi, s kým je.. či na mňa myslí aspoň..a tak..proste blbá som, čo už:)
Chcela by som mať toľko sily ako ty, schia!
Ahojte :)
Luuli tak moja ...ja som to v nedeľu ukončila tak sme sa chvíľu "naháňali" na parkovisku a potom ma nejak "uchlácholil"že ma nechce stratiť a blablabla...tak som si povedala,že nemôžem to ešte urobiť tesne pred tou dovolenkou.Tak som mu "vliezla"do auto a on jak malý chlapec šťastný.No dnes som sa zobudila po takej dlhej dobe šťastná....lebo ho do stredy neuvidím:)))
Som presvedčená,že by sa to manželstvom len zhoršilo!!On je proste ŽENY moje NEPOUŽITEĽNÝ!!!
To by ste fakt zírali,ale zlý chudátko moje není.Len ani ochočenie mu nepomohlo.Normálne mi je ľúto tej čo príde po mne-ak nejaká.Dúfam,že to včas prehliadne a zobere nohy na plecia!
No viem ako Ti je luuli,ale vydržkaj to prejde.Človek sa musí stať šťastným sám za seba.Musí ľúbiť sám seba a vážiť si sám seba.Naplniť to prázdne miesto svojimi cieľmi,šťastím a hlavne POKOJOM a vyrovnanosťou.Toto miesto som ja po rozchode s mojimi dvoma ex zaplnila vierov-do kostola však nechodím:)A viem,že som urobila chybu keď som toto miesto zapratala jeho osobou!Každý sme tu sám za seba!Nikdy by sme nemali považovať toho druhého-partnera za stredobod svojho života.On je len doplnok nášho vlastného vnútorného šťastia,nemal by byť podstata prečo žijeme a sme šťastné!Toto je návod ako prekonať porozchodové bluuzz.Ja som to tak zvládla už dva krát a boli to ťažké vzťahy,a viem že to tak zvládnem aj po býčkovi:)musím,lebo svet sa nedá zastaviť a bude nás drviť svojimi kolesami,ktoré nás ťahajú do predu aj keď my nevládzeme.
Luuli áno fotečka môjho miléhoex :) je stále v rámiku.Neviem či to je smútok taký zdrvujúci...skôr pri pohľade na ňu je to nekonečné tiché šepkanie do sveta-ĎAKUJEM! že som ho mohla milovať a že on miloval mňa,že som mohla spoznať čo to je keď muž miluje ženu.Spoznať silu mužskej lásky ,úctu a obdiv muža k žene.Je mi ľúto ,že je to minulosť aj keď viem aj po 9.rokoch,že nikdy mňa a jeho nikto nenahradí,ale to ĎAKUJEM prevyšuje už dnes to ľutujem:)!
Som s tým s pokorou vyrovnaná!
Ema20 nebojkaj bude dobre!
Ženy vždy po búrkach a hurikánoch vide zase slnko.Len si treba uvedomiť ,že to slnko by nemal byť chlap!To slnko musí byť naša vlastná podstata - naše vnútorné šťastie a pokoj!Chlap je len doplnok stravy:)Je duál,s ktorým môžeme kráčať vedľa neho-spolu bez akýchkoľvek vynútených zmien!Ale nikdy s ním splýnúť!My ženy máme tú tendenciu stavať si mužov na piedestál ako zlaté teľa a tancovať vo vytŕžení okolo neho až do vlastného vyčerpania ,a prito sme v tom tanci stratili samé seba!
Hlavy hore,utrieť "sople" :))) a hľadať svoju rovnováhu aj napr. pri pohľade na mohutný strom na letiaceho vtáka čo uvidíte z okna busu,ten s tými krídlami máva aj v zime keď si myslíme,že sa to nedá a on musí lebo inak by zahynul.Tak pome! Mávame hore a dole,hore -dole,hore-dole.
žiadny chlap si nezaslúži trofej ženskej podstaty-jej osobnosť!!!
Držkaj me sa !
páááčko :)
ahojte.. ema20 dakujem za prispevok.. tiež teraz asi prežívaš nie moc dobré obdobie..
schia,ty máš fotku svojej bývalej lásky stále v byte vystavenú? a nie je ti smutno,ked sa na nu pozeráš?? lebo ja už len teraz mám slzy v očiach,ked sa na to pozriem.. dnes som s ním chvíľu bola..a to ti bolo niečo hrozné.. už sme to definitívne skončili.. proste "len kamoši". mám chuť stále plakať. on mi nič pekne sam od seba už nepovie.. som mu vyčítala, že jemu to vôbec nie je ľúto.ale povedal, že je mu to ľúto.. že jasné,že mu budem chýbať, ale inak to proste nejde..
som zúfalá.. ked ho uvidím s druhou, srdce mi pukne od žialu a žiarlivosti..
neviem,ako sa z toho dostanem..snažím sa chodiť stále von,ale aj tak stále myslím, čo asi robí a s kým je a tak..
schia a luuli,baby moje nedá mi to aby som na toto nereagovala...musela som si prečítať všetkých sedem strán a zistila som že som na tom skoro podobne ako vy ženy.Ja sa skôr nachádzam v pripade schie.Chodila som s priateľom 2,5 rokoa ale tak ako schia som vždy vedela že on nemôže byť pre mna ten pravý.Ale aj tak som s ním bola pretože som to nevedela ukončiť...až doteraz je tomu cca týžden. Rozišli sme sa po jednej veľmi nepeknej hádke teda ja som mu povedala že ked sa bude takto správať tak s ním proste nadobro končím.Avšak stala sa taká vec...myslela som si o sebe že som oveľa silnejšia a že to bez neho pôjde...ale nešlo prešli tri dni od rozchodu a ja som mu hned musela napísať.(neviem na čo tie mobily kto vymyslel)no a včera na mna doľahla taká depka že som sa za ním vybrala a zo slzami v očiachsom ho odprosila o odpustenie....(som krava slabá chudera fnuk)zo začitku to aj vyzeralo že mi odpustil a chcel odo mna sex a ja hlúpa naivná krava som mu ho aj dalla...no ale hned po sa stalo niečo divné...proste po tom sexe sme obaja akoby nič necítili vôbec nevyzeral šťastný (čo inkedy po tom vždy bol)a tak mi to vysvetlil tak že to asi bola chyba.Povedal že o všetkom rozmýšľaľ a že vie že ma miluje ale vraj nevie či už má pre nás ten vzťah zmysel. Tak mi povedal že si máme dať dva týždne čas na to aby sme si premysleli či vraj chceme spolu dalej zostat.No ale ja už teraz vôbec neviem čo vlastne chcem....vždy som vedela že on nieje ten pravý ale teraz už ani to naisto neviem.....proste neviem čo dalej a neviem čo bude po tých dvoch týždnoch bez neho....no proste som slabá žena. Kamarátky mi rada aby som sa s ním už viac nedala do kopy lebo to bude oveľa horšie a vraj sme príliš rozdielni...ale ja neviem ako si zvyknúť na tú samotu a prázdnotu čo mi po nom zostala. Tak dúfam že sa vschopím...len toľko majte sa krásne papa
No jasnééééé :) že ma to napadlo,ale to by musel zmeniť svoju podstatu a to by nebolo ani fér...rada ho mám a bojím sa hlavne toho,že počas dovolenky k nemu ešte viac "prilipnem"a potom to už vôbec nedokážem ukončiť.Jáááj keď ja som sa v skutku ešte s nikým nikdy nerozišla.Ale ak bude stále taký teľa-býčok :)) tak to vzdávam a ochočím si skôr aj slimáka :)))
Čo sa týky tých fotiek tak ja mám svoju najväčšiu prvú lásku stále v izbe.To Ťa možno čaká aj také to obdobie"všetko po ňom do krabice a všetko von z krabice"ja som takto balila jeho veci až som zistila,že sú súčasťou mňa a keď som sa s tým vyrovnala tak ma jeho úsmev sprevádza každý deň s rámiku vpravo na okennej parapete:)) a jemu stále vysí delfín v aute a to je od vtedy 9rokov a on už vymenil tuším asi 5.auto:)aj to je dôkaz asi toho ,že bol jediný :) a ja si ho za to vážim.Tak si poplač ,ale chystaj krabice :)a možno tiež zostane súčasťou Teba naveky aj keď príde niekto iný :)a možno mu tu krabicu raz hodíš do toho jeho"ja neviem" :)
paapi :)
ahoj schia,
jasne, budem rada, ked sa mi budeš ozývať! veľmi rada čítam tvoje príspevky, občas sú takého humorného charakteru:)
tak teda rozmýšlaš nad tým, že po dovolenke by si sa s ním konečne rozišla? a čo keď sa náááhodou stane to, že sa počas dovolenky do neho opäť zalúbiš?? nad tým si nerozmýšlala?..more, slnko, polonahé telá..drinky.. to robí divy:)
ano, ten "môj"mi hovorieval,že on nevie čo chce, čo cíti a tak..že to je len v ňom.. Vieš, musím priznať, že mi je za ním strašne smutno, stále mám naše fotky v izbe..stále má u nás nejaké veci.. chýba mi.. aj keď viem, že ja jemu nie:(
neviem, ako prežijem toto obdobie "po"..ked som sama, ako napr.včera poobede som bola úplne sama doma, tak som plakala a plakala a plakala.. ako malé decko:( strašná som, viem!
tak sa ešte niekedy ozvi,keď budeš mať chuť popísať.. paa
Ahojluuli :)
Tak som na neho pritvrdila a moje ochočovanie je teraz ešte "tvrdšie" aspoň nech to nejak vydržíme na tej dovolenke...lebo inak viem,že to nemá význam...je príliš zarytý na to aby sa zmenil a to by nebolo ani správne.Ten môj sa teda ako ten Tvoj "ex" nespráva to by bolo už dávno pápá...možno,že by som to aj potrebovala aby to aj mňa tak ako Teba naštartovalo :)
Dobre si urobila ...to bol tiež zjavne nejaký grobian,čo má asi sám so sebou problémy.Pred istým časom mi kamarátka povedala ,že ona si hľadala muža len podľa toho,aby si ju vážil ako ženu.A to moja milá musíme začať aj my dve :)
Len teda problém je v tom,že čo keď oni sú na začiatku taký WAW sladký a dokonalý...až potom keď sa na nich my hlupačky namotáme začnú ukazovať svoje skutočné hodnotý a povahy:(
No nič!Určite sa Ti ešte ozvem :) teda ak môžem,lebo Ty to už máš za sebou tak nechcem Ti možno ešte aj "jatriť"rany...Tak sa držkaj!
Prajem pekný dník :)