Ahojte ľudkovia, viem, že veľa ľudí na svete má horšie problémy ako ja..ale naozaj neviem, ako mám žiť ďalej. Pretože ma opustil človek, o ktorom som si myslela, že je ten pravý a že je to potenciálny otec mojich detí! snažím sa tváriť, že je to ok, ale keď som sama, je mi hrozne a plačem. Ani jesť mi nechutí, za mesiac som schudla 6kíl!!! a najviac ma bolí, že on chce byť so mnou len kamarát, nič viac:(
AKO TO MáM PREžIť?
ahojček, baby dnes som sa už rozhodla že mu nemôžem písať lebo potom to môj stav ešte oveľa zhoršuje a založila som si dennik teda už od včera lebo večer som mala zase slabu chvilku a ked na neho myslím a mám chuť mu volať tak si začnem písať tie pocity do toho denníka...a mám pocit že mi to aj trocha pomáha.A teraz som si dala takú úlohu žo to musím do konca týždna vydražať(neozvať sa mu) a potom uvidím čo sa stane možno sa mi nakoniec ozve on prvý....tak dúfam že to vydržím.Ach luuli práve preto je zlé stále sa s ním stretávať lebo kamarát to už podla mna nikdy nebude hlavne nie teraz zo začiatku nie, to musíte aj tak stále rozoberať prečo vám to nevyšlo....len sa bojím že ak sa mi ozve a povie či by sme nemohli byť aj my kamaráti tak to asi neovládnem a budem tiež súhlasiť...ono je to tak druhému radím a úplne niečo iné ja robím.
citala som len par prispevkov,ale urcite sa sme vratim,ked budem mat cas....a docitam...no zeny,hoci ja mam uplne ine problemy,stale mi z toho vychadza to,ze sme nejak schopnejsie pre lasku urobit voac a aj taks atrapime,nech je to akokolvek,stale my sa trapime a oni su nad vecou...ble
no ahojte babule..normálne nemám slov..pozerám a nechápem..nerozumiem..jediné, čo ma napadá je asi to, že sme citovo(alebo aj inak)stále pripútané k tým chlapom a proste aj keď sme sa odhodlali k takému ráznemu kroku, ich pohľad, dotyk a pod. nás vyvedú z omylu.t.
Schia,ty ma vlastne už nemáš ani prečo obdivovať..:o/ veď som zlyhala, neodolala som mu(podobne ako ty)..stále ma moc priťahuje a aj ja jeho,sme ako zohratá dvojka v tomto smere,klape to ako hodinky.. Len škoda, že si stále vyčítame veci staré,ktoré už sú dávno pasé-to je naša chyba v komunikácii..neviem ako s tým mám prestať. Neboj, možno po čase zistíš nakoniec, že je to ten pravý:) nechaj tomu čas..
ema20,och, určite mu moc chýbaš aj on tebe! aj my sme si po rozchode volali a povedali sme si, že si moc chýbame,ale jednoducho nám to už nefungovalo:( takže "vám"rozumiem veľmi dobre.. aj napr.včera mi povedal, že ma má strašne moc rád.. hm..takže neviem ako to mám brať.. ale už nijako,len kamarátsky:(
škoda, babule, aké sme boli silné a odhodlané..ale tak sme len ľudské bytosti a nemáme kamenné srdcia..
takže sme všetky zlyhali....a viete čo sa stalo mne? v noci som sa zobudila akoby ma strhlo zo sna a len tak inštinktívne som sa pozrela na mobil,a čo tam nevidím smsku??? áno sms od neho a najprv som si ju nehcela ani prečítať že až ráno...ale nedalo sa mi zaspať samozrejme :) a ten text to vám musím od slova do slova opísať čo v nej bolo citujem:"Neviem prečo ti teraz pisem ale teraz lezim sam v posteli a nemám koho objat ani komu dat pusinku ani pri kom zaspinkat neviem ze co to je ale teraz mi velmi chybas!" chápete bola som z toho strašne vykoľajená a nevedela či mu mám vlastne na to odpísať alebo čo mu napísať a ráno ked som sa zobudila znova si ju prečítala tak som mu odpisala toto: Neviem čo ti mám na to povedaať.Vieš že je to smiešne,my chceme byť spolu aj si chýbame,ale nedokážeme byť spolu šťastný!
Neviem či to pochopil ale už nodpísal...a ja teraz rozmýšlam čo vlastne chcem, a čo vlastne očakávam od života,neviem ale strašne mi teraz chýba....
Schia od teba sme to nečakali ty si bola taká silná,takže teraz sa trápime asi všetky rovnako!Gratulujme si nemáme si čo závidieť!
Žienky moje tu som :(
Není mi posledné dni-vlastne od dovolenky moc dobre.Všetko je na h....
Normálne nemám silu to tu ani písať....možno aj preto,že sa hanbím za to aká som slabá:((
Všetky moje idei,sny a túžby sú fuč.Zradila som samu seba.
Nedokážem to ukončiť a keď k tomu príde tak ma proste ukecá,alebo nechce zaviesť domov:(A tak sa stále motáme v začarovanom kruhu.Veci čo sa od tej dovolenky udiali tu ani písať nebudem...pretože je toho veľa a všetko na jedno kopyto pritom.Moje vyhodnotenie z toho všetkého je asi takéto....
som závisláááá!!!!
Som slaboch!!!
Debilka debilná....
Som závislá na milovaní s ním!
Nechápem tomu,nerozumiem...
vždy sme si výborne rozumeli v tejto oblasti,na dovolenke sme to nejak tak ani nepotrebovali teda tam to začalo byť také zvláštne ,že aj sme možno chceli ale naše nezhody nás tak unavili,že sme sa k tomu z hrdosti ani nedostali.Teraz je to tak,že ja by som mohla vkuse:(( a on taky tak už aj keď nevládzeme a on ako chlap duplom....tak presto všetko motor sa nahodí a my znova...a znova....až do totálneho vyčerpania čo nechááápem a on total nechápe!!!Lebo to sa mu ešte nikdy nestalo.Proste baby tak sme si sadli,že mám pocit,že nás vyrobili pre seba a naše "odliatky" do seba totalne zapadli.Aj včera až do bezvedomia a to sa s ním od piatku rozchádzam ááááno?!!
Totalní taliani,už som mu chcela z balkóna vyhodiť aj jeho 11litrové hodiny a čo z toho nič nakoniec mi to prišlo ľúto a bolo po trápnej scéne,kedy skončil na kolenách a totalne sa mi oddal a ja jemu.Nevládzem mám z toho nenormálne depky,pretože viem ako som hlboko klesla a aká som slaboška hlúpa.On ma ľúbi!Aj ja jeho!Ale není to možné!!!
Stačí ak si prečítate naše znamenia a vzťah medzi týmito znameniami ja vodnár on býk!Len tá fyzická stránka - sex sa tam tomu vymyká,pretože mi si dobre rozumieme a ja ho nevnímam len ako kamaráta!Dnes som išla do práce bez duše.Mám pocit,že som na centrifuge a moja duša niekdy ani neviem kedy vypadla a na centrifuge sedí už len moje bezduché telo!Duša tá sa váľa niekde v prachu!Chodím autopilotom:( nič nevnímam...neviem sa z toho vyprostiť,som ako zhypnotizovaná,omámená,paralizovaná.Čím viac viem,že to není muž do môjho života čím viac to chcem ukončiť,čím viac sa ja s ním chcem hádáť...tak tým viac akoby sme k sebe prirastali,je to STRAŠNÉ!!!!!
Neviem ako ďalej viem,že to možno zažili mnohé alebo nikto,lebo ja som toho teda v živote preskákala hodne ale TOTO nechápem!
Takže dnes rada odo mňa nebude žiadna,len môj obdiv Luuli!!!
Je mi zo mňa na blití!
papa
ema20, neverím!normálne mám pocit, akoby som čítala moje slová a pocity..aj ten "tvoj" mi pripomína toho "mojho"..ano,schia,kde si?:(
ach luuli,je to naozaj zlé,ja mu zas píšem stále smsky ako nejaká hlúpa hus...a stále sa ho pýtam prečo to tak muselo dopadnúť, no dnes sme si dlho písali a on mi napísal že sa nemusím báť vraj on zažíva to isté čo ja, na jednej strane mu srdce hovorí niečo iné a rozum zas niečo iné.A chce to teraz vraj sám vyriešiť.Keby som to aj ja tak dokázala...nenahovárať si že to mohlo byť ešte dobré a nechcieť cítiť jeho blízkosť.Prečo je to také ťažké...Schia kde si? potrebujeme tvoju podporu
ahoj ema20!tak musím ti povedať, že som na tom asi podobne ako ty..tiež som bola rada, že som mala odvahu a silu to ukončiť, ale potom som si pripadala dosť opustená a sama:(to je na tom to najhoršie.. a to, že si ma obdivuješ, že s ním dokážem byť kamarátka..tak k tomu jediné-zlyhala som na plnej čiare..už to vyzeral sľubne,zabúdala som, zabávala som sa..ALE som mu proste neodolala..:( a stalo sa TO. Cítim sa čudne..
ema,je jasné, že ešte dlhú dobu budeš myslieť na pekné chvíle,čo ste spolu prežili,tomu sa jednoducho neubrániš. Pre mňa to bolo niečo hrozné,lebo všetci mi hovorili,aby som skúsila myslieť na zlé veci,čo mi spravil,ale to proste nešlo:(
majte sa pekný deň
bože ženy ja som taká hlúpa,ja viem že ten vzťah nebol dobrý,ale stále na to myslím na tie niektoré pekné chvíľe čo sme spolu prežili a neviem ako to mám zvládnuť cítim sa teraz taká osamelá a mám pocit že to sama nezvládnem....
a ty luuli sa asi porovnávaniu nevyhneš...to si budeme musieť asi prežiť každá.ale teraz ti veľmi závidím že už tak dlho bez neho a dokonca sa vieš zmieriť s tým že budete kamaráti, ja si to teraz momentálne neviem tak predstaviť...možno neskôr odstupom času to bude možné ale teraz si myslím že by nám to obom iba sťažilo situáciu.No tak sa drž!pa