AKO TO MáM PREžIť?

Príspevok v téme: AKO TO MáM PREžIť?
luuli

Ahojte ľudkovia, viem, že veľa ľudí na svete má horšie problémy ako ja..ale naozaj neviem, ako mám žiť ďalej. Pretože ma opustil človek, o ktorom som si myslela, že je ten pravý a že je to potenciálny otec mojich detí! snažím sa tváriť, že je to ok, ale keď som sama, je mi hrozne a plačem. Ani jesť mi nechutí, za mesiac som schudla 6kíl!!! a najviac ma bolí, že on chce byť so mnou len kamarát, nič viac:(

ema20

ahojček,tak dnes sa to stalo..vymotala som sa s pavučiny,konečne som si uvedomila že to už nemá význam naťahovať a čakať od toho niečo nové pretože to už nepríde, tak dnes som mu oznámila že ja sa už nehcem trápiť a proste je to tak asi lepšie...ale on plakal no povedal mi že ani sám nevie prečo lebo vraj teraz už nehce mať vzťah...tak ja tomu absolutne nerozumiem čo vlastne chcel...Ale už je to za mnou a nechcem sa k tomu vracať a dúfam že sa mi to bude konečne dariť!Ale teraz ani sama neviem opísať čo vlastne cítim,či je to smútok, hnev alebo pocit osamelosti asi všetko dokopy,ale viem že musím ísť dalej...

luuli

ahojte babule!
no schia,ty si živá a zdravá, to ma teší:)
myslela som na Teba, ako asi dopadneš,ako to tam s ním zvládaš a tak.. takže ako čítam, si pevne rozhodnutá a nič Ťa k nemu na tej dovolenke ešte viac "nepripútalo".
Samozrejme, ja by som zo sexuálnej stránky tiež ťažko odolala..už len samotný romantický grécky ostrov k tomu láka:ˇ)
Ja už sa pomaly 3týždne snažím nejako bez toho "môjho"nejako žiť..resp.snažíme sa byť kamaráti..čo zatiaľ aj tak je..ALE! bude to tak asi len dovtedy, kým jeden z nás niekoho iného nestretne.. Musím sa priznať, že minulý týždeň som spoznala jedného chalana..ALE!keď som bola s ním a rozprávali sme sa, stále som myslela na toho ex a nehorázne som ho porovnávala..aj keď tento nebol zlý ani škaredý..ale proste som myslela na to,ako vonia ON, ako rozpráva ON, ako by ma chytil ON a tak.. proste cvokhaus:oD jednu facku mi asi dať poriadnu,nech už sa zbavím toho hnusného pocitu v žalúdku, že už NIKDY nebude ON môj! :(
Takže ema20, teraz Ti veľmi dobre rozumiem, lebo mám tiež strach z osamelosti..
Majte sa kočky, pekný večer

ema20

no vieš ja sa teraz v podstate cítim ako rozdvojená osobnosť na jednej strane si uvedomujem že to nemá význam, a na druhej strane stojí ten strach z pocitu osamelosti....

schia

No ten pocit v pavučine dôverne poznám,ale raz som okúsila čo existuje ak sa z tej pavučiny dostaneš a je to priam veľkolepé!!!
Dá sa povedať,že aj ja som teraz v tej pavučine,ale netreba sa nechávať v tej bezradnosti pridlho o tom horšie bude to vyviaznutie!To len strach nás paralizuje!Ale ruku na srdce : strach z čoho????
Odpoveď je kľúčom k vyslobodeniu,ale musí byť úprimná a nie sebaklamná a deštrukčná!

ema20

schia tak vytaj doma!To sme čakali že podlahneš:))ale to máš dobré že si si to tam v podstate utvrdila ako to je a že to už nemá význam.To by som potrebovala aj ja a máš pravdu ja asi klamem sama seba!Ale neviem čo s tým....som bezradná!a neviem sa z tej pavučiny vyvliecť....som tam prilepená a mám pocit že ked sa odtiaľ vyslobodím tak zomriem!!!Ale takto ma asi najskôr zožerie pavúk :))) chcela by som mať taký postoj k životu ako ty!

schia

Ahoooojte žienky :)
Tak som tu ...živá,zdravá,trochu slnkom obliznutá...
No poviem Vám,že to bola fičááák táá dovča!!!
Mal na mále aby som ho neutopila asi dva krát,kedy som mu podržala hlavu pod morskou hladinou a raz keď som mu v totálnom zúfalstve obúchala taký veľký ploský šuter čo mi istil slnečník...chudáčik ale to už čumel nie len on,ale aj papíci vedľa nás na pláži:))))
Nemá to perspektívu!Zaľúbiť som sa určite nezaľúbila,len mi je ho o to viac ľúto...lebo je totálne nemožný...!
No telesne som samozrejme podľahla v tom si dobre rozumieme a to ma na tom štve najviac.Asi som sa stala otrokom svojich nízkych živočíšnych pudov do kelu:((
Ale koniec koncov už aj na tom tratí,lebo je nemožný tak ,že stráca aj tú príťažlivosť sexuálnu.
Luuli to Ti bola neskutočne dlhá dovolenka a vôbec som není oddýchnutá,skôr naopak hrozne vyčerpaná,lebo som tam mala na krku malého chalošíka čo bol nonstop umazaný od nanuku a keď bol v úzkych tak začal rýpať do každého!Tak som nič iné nerobila len ho utierala,poúčala,upozorňovala a s nervami v koncoch ČAKALA a to všade!!!
Fúúúúj!!!
Keď ma včera vysadil doma tak som mala pocit,že mi dali dolu z hlavy igelitový sáčok a ja konečne môžem dýchať!
Ale stále nemôžem povedať,že je zlý!
Len je stratený v tomto svete a do vzťahu nepoužiteľný!
JE MI HO NESMIERNE ĽÚTO!!!
Asi to nepochopí nikto,ale mám pocit,že bezo mňa zomrie sám!
Je to blbosť ja viem,lebo už len to že on si o mňa takú starosť nerobí...ale ja už som raz taká.Mám u neho v byte ešte veci a musím dostať od neho foťák...no a postupne pozvoľna tento alebo budúci týždeň to ukončiť!Tento týždeň si dám od neho pohov.V sobotu idem kamarátovi za družičku na svadbu jeho sestričky...a ten môj o tom ešte nevie!Tak sa musím z toho vyklbásiť!!
Inak Thassos krása!
Som zdeptaná a neviem nájsť niečo svetlé ...nejaký bod...ale to budem musieť nájsť čo najskôr,lebo inak ...scvoknem a splyniem s vankúšmi v postieľke :))
Tak sem všetka pozitívna energia!!!
LEPIŤ VZŤAHY NA SILU NEMÁ VÝZNAM!!! Skôr či neskôr zistíte,že to nemá význam siliť,pretože život je o inom....jéééj a to bude ten svetlý bod!!! teda aspoň pre mňa.Netreba depkovať a zamotávať sa do závoja neúspešného vzťahu!Treba žiť...človek bol uspôsobený na to aby bol šťastný ,nikto nechcel aby sa ľudský tvor trápil...to len my si to nešťastie vytvárame svojimi postojmi!!!
Žiť pre niekoho nie je umenie,
žiť sám pre seba v tom spočíva umenie,
a v umení spočíva pravda
a v pravde je podstata nášho bytia!!
Držkaj me sa!
Ema 20 neklam samú seba!
Luuli Ty nič nikomu nezáviď! To mi Ti môžeme závidieť,že to máš za sebou už to nechaj tak.Tie prázdne miesta po Vašich partneroch sú dôkazom toho,že boli zmyslom Vášho doterajšieho bytia a to je nesprávne,keby boli len doplnkami tak o chvíľu zistíte ,že doplnok bol len doplnok a nie zmysel a preto sa dá nahradiť a nespočíva v ňom zmysel!

ema20

luuli ahojček. no v podstate mi až tak nemáš čo závidieť...včera sme sa teda stretli ale všetko to tak nejak prebiehalo v rámci priateľstva.Aj ked sme sa bavili teda o tom že by sme to chceli skúsiť znova ale v podstate ani nevieme ako na to. Pretože obom nám to nevyhovovala ako to fungovalo predtým no neviem či sa dokážeme aj nejako zhodnúť na tom ako by to malo fungovať teraz.On mi povedal že sa v tom vzťahu cítil veľmi viazaný a vraj potrebuje viac slobody ale v podstate mu chýbam a chce byť so mnou.Ale ja si neviem predstaviť vzťah ktorý by mal mať viac slobody, no proste on si to predstavuje tak že sa stretneme raz za čas a všetko bude fajn.ale ja ked som z niekým tak s ním túžim tráviť čo najviac času.A neviem si predstaveť ako to bude fungovať pretože dnes mi zase chýba a slúbili sme si že si zavoláme až v nedeľu...a neviem proste či to takto dokkážem tolerovať.Proste ani toto nieje závidenia hodná situácia...ale tebe prajem aby si si našla niekoho kto s tebou bude chcieť byť a kto ta bude mať rád!a dufam že na svojho bývalého sa ti podarí zabudnúť! tak sa drž!!! papa

luuli

ahojte baby!
ema20: musím priznať, že ti určitým spôsobom závidím..alebo neviem ako to mám nazvať..že sa stretnete a porozprávate o Vašom vzťahu..a že to MOŽNO vyriešite. Mňa strašne mrzí a je mi smutno, že ten "môj"to už nechce nijako riešiť, je mu dobre samému(dúfam,že nikoho nemá-aj keď mňa do toho v podstate už nič)..ako sem-tam si zavoláme, že ako sa máme a čo robíme, ale z jeho strany čisto bez iných ako "kamarátskych" úmyslov:( z čoho som smutná..lebo mi tiež chýba, také prázdno je po ňom, ktoré sa snažím aj zaplniť inými vecami a ľuďmi, ale stále to nie je ono..
no schia, ty si teraz už asi na tej dovolenke, myslím na teba, vydrž to tam, nezamiluj sa nám do toho býčka ochoteného:-) som zvedavá, čo napíšeš po dovolenke!
majte sa krásne babenky

DESmodka

baby vsetko som si tu precitala, nezavidim Vam, drzim palce aby to vsetko dobre dopadlo... luuuli neboj ono to preboli... ja na tvojom mieste by som urcite na tej dovolenke podlahla :)(sexualne urcite), tak drzim palce!!!... ema20 drzim palce!!

ema20

ahojček!no schia ja viem že by som mala mať nejakú tú svoju hrdosť ..a ísť proste dalej ale asi to nedokážem...minule som mu zavolala ...no a zajtra sa máme stretnúť...vraj sa chce porozprávať o tom čo bude dalej a musíme vyriešiť či to chceme znova spolu skúsiť a ako by to malo vyzerať.Tak sme sa dohodli tak že každý si na papier napíšeme čo od vzťahu očakávame a ako si to predstavujeme a čo sa nám na to vzťahu predtým nepáčilo. Ak zistíme že každý máme úplne iné predstavy tak to asi nebude mať zmysel dalej ale dúfam že to až také hrozné nebude. Pretože čím dlhsie som baz neho si uvedomujem že bez neho sa cítim tak strašne sama a opustená. Neviem čo teda bude ale momentálne idem písať ten zoznam, tak uvidíme.Zatial sa majte krásne a držím palce všetkým a aj sebe :))) papa