AKO TO MáM PREžIť?

Príspevok v téme: AKO TO MáM PREžIť?
luuli

Ahojte ľudkovia, viem, že veľa ľudí na svete má horšie problémy ako ja..ale naozaj neviem, ako mám žiť ďalej. Pretože ma opustil človek, o ktorom som si myslela, že je ten pravý a že je to potenciálny otec mojich detí! snažím sa tváriť, že je to ok, ale keď som sama, je mi hrozne a plačem. Ani jesť mi nechutí, za mesiac som schudla 6kíl!!! a najviac ma bolí, že on chce byť so mnou len kamarát, nič viac:(

majkaM

vidim ze nie som jedina ... stali sa mi podobne veci ako vam: citova zavislost, zacarovaný kruh, ,,zahadne zmiznutia" priatela(27), ...a nakoniec klamstva, rozchod a hned sa dal dokopy so svojou žiačkou(17)
teraz uz nechcem riesit jeho a nas vztah (lebo to nema ine vysvetlenie ako Sviniar- ako sa aj on sam nazval) ale skor ako sa dostat zasa do normalneho života a hlavne naučit sa tesit so života ... ach baby držme si palce :o)

ema20

luuli,podľa mna by si sa s ním už nemala vôbec stretávať,lebo mne sa tak zdá že on ťa chce iba využívať a citovo vydierať,ved sama si písala že ked si bola dlhšie bez neho tak sa ti aj darilo zabúdať a tak..ja viem že je to pre teba naozaj ťažké,ale budeš musieť pochopiť že to nemá zmysel pre teba takto to s ním naťhovať,lebo jemu už na tom nezáleží,teda súdim iba podľa toho čo píšeš,ale ved ty sama určite najlepšie vieš ako to je...Tak sa držkaj! ano máš pravdu že my zo schiou sme to mali trochu inak to my sme s nimi neboli spokojné,ale teraz ked sme bez nich...teda aspon ja tak si uvedomujem že ho mám asi aj tak rada,ale nebudem ho do ničho nútiť a budem čakať ako sa vyvinie situácia...
schia no tak to je teda podľa mna drzosť že si už píše s inou a pritom volá aj tebe!Urob to aj ty začini si písať z nejakým chlapom,aj ked sa to on možno nedozvie,ale aspon budeš mať pocit že si mu to vrátila,a možno si pri tom s niekým aj dobre pokecáš :)
tak sa držme žienky papa

luuli

aký test??? test, či to vydržíš neozvať sa mu abo ako si to myslela?
vieš, ani ja neviem, čo cítim, len viem,že na neho hrozne žiarlim,aj keď už nemám právo..:ˇ(
Neplač..ja som dlho plakávala po večeroch, nemohla som spávať..potom prišlo obdobie,kedy ma to prechádzalo..ale keď sme sa zase začali sretávať,tak to prešlo úplne,bola som rada,že ho vídavam..ale zase teraz posledné 2noci boli ufňukané..zato aký je..sobec a arogantný..a tak pod..:(

schia

Tak stiahla som 3cigy čo som není hrdá po 7ročnej abstinencii :(((
a je mi na hovno!
Sorry za výraz,ale je mi tak!
Neviem ani čo teraz cítim.
Predchvíľou mi písal ,že čo robkám a tak.... že ešte len teraz má prístup na net hahahahaááááá
Neviem ako ďalej:((((
fnuk do pééééčka
Idem robiť test..... tak budem čakať :(

luuli

ahoj schia, som tu teraz.. och, tebe na ňom ešte asi záleží, či nie? keď žiarliš na druhú.. alebo to len preto, že si kladieš otázku, že načo potom volal tebe? Ja si ani len nechcem predstaviť, že by si ten "môj" písal s nejakou a pritom by išiel so mnou von..ale musím priznať, že to je dosť možné, keď mi včera hnusne napísal, že je to len jeho vec s kým sa stretáva a kam chodí.. a pritom,keď mi niekedy zavolá večer cez víkend,tak sa vypytuje kde som a ským som a akí tam su chalani..no comment.
Schia, ale zase na druhej strane môžeš byť rada, že si píše s inou, či nie? aspoň sa ho pomaly zbavuješ..
a nefajči!!! tým nič nevyriešiš

schia

Halooooooooo potrebujem "pokec" ste tu niektorá????
Ten môj idiot!!! si už vypisuje s nejakú pipku chudátko naivné ani netuší čo je zač....náhodov som sa dostala k jeho pošte ako nebudem vypisovať....a on si vypisuje už z druhou....nemôžem to tu rozdýchať ešte ,že som v kanclíku zostala sama lebo revem jak odtrhnutá.......baby je toto féééér???? Tie jeho keci o 19.00 si vypisuje s ňou a mne potom načo vyvoláva povečeroch a vypisuje????
Nefajčím ale idem si jednu bafnúť asi sa pobliju z toho humusu a z neho!!!
toto som fakt nečakala od takého trcenka plechavého.............jáj a jáááá som ho..........jááááj jakáááá som jaáááá sprostáááá ratáááá :(((((

schia

Ahojky... :(
tak ja bojujem....zatiaľ je to v stave bezvetria a bojím sa čo príde.Na jednej strane túžim aby to bezvetrie pomaly odišlo a mne začal do života fúkať pokojný čerstvý vánok t.j.aby to bol definitívny koniec takýto pokojný tichý...no na druhej strane sa si hovorím,že čo to bolo o čom z jeho strany keď ani nezabojuje o mňa a pritom sa bojím ,že príde búrka a ja padnem v boji...t.j. ,že príde zoči voči a ja mu podľahnem tak premýšľam ako sa tomu vyhnúť,keď náhodou príde za mnou osobne k nám.
Inak poviem Vám,že my ženy sme hrozné...nikto nám nebude nikdy riadne rozumieť,lebo my samé si riadne nerozumieme a často mi to pripadá,že sme len také éterické zhluky emócii a hormónov.Všetko to v hlave chápem,ale ak ho zbadám tak padám.Teraz len jeho nočné telefonáty a sms,ktoré ja totálne ignorujem,lebo v nich nevidím dostatočne to čo by som chcela vidieť..jeho lásku a úctu....
Hlavy hore éterické bytosti a srdcia odieť do brnenia a do bojááááááá !
pa

luuli

ahojte babule!tak vy dve ste iný prípad ako ja-vy ste ich opustili,aj keď oni vás stále chcú.. ja som ho opustila,ale teraz by som ho chcela naspäť,ale už to nejde-z jeho strany..nerozumiem mu jednoducho..vyčíta mi,že žiarlim,aj keď už spolu nechodíme a mňa by to vôbec nemalo zaujímať..ALE minulý týždeň mi urobil takú scénku-volal mi kamarát,tak som to zdvihla a on mi pak vyčítal,že kto to je?prečo si s ním tak milo rozprávala akoby ste spolu niečo mali? a pod. a pak mi vyhodil na oči,že sa chcel ku mne vrátil,ale že keď videl aký mám k tomu prístup,tak si to rozmyslel..no comment. Vôbec sa v nom nevyznám..aj mi napíše,že moje..a tak..ale načo ma tak trápi,keď vlastne spolu nechodíme..?!
Som z neho uplne mimo, lebo jeden deň sa zdá byť fajn a na druhý je takýto, že JA na neho moc žiarlim a tak..2 mesiace sa trápim,plačem a pod, ale jemu to asi robí dobre, keď vie, že stále žiarlim..:(
Neviem ako sa mám od neho citovo odpútať..lebo stále na neho aj tak myslím, čo robí, s kým je a pod..
Schia,buď silnejšia ako ja!!!!
Ema20,určitým spôsobom ti závidím..:(
majte sa pekne

ema20

schia, presne toto sa stalo mne predtým,než som sa s ním prvýkrát rozišla,stále som chcela aby si to aj on uvedomil že to nemá zmysel,a on mi povedal to isté vraj je to iba môj problém a mám si ho vyriešiť on je spokojný!ale ked sme sa potom k sebe opäť vrátili,a boli sme spolu a videli sme že znova nefunguje,tak si to konečne uvedomil aj on,ale on sa aj tak so mnou nechcel rozísť len chcel ničo zmeniť,ale ja som takú zmenu nechcela,tak som to ukončila ale on to pochopil.A teraz sa trápim hrozne a chýba mi a veľmi,ale to je pravda že aj ja potrebujem teraz najsť samu seba a rozmyslieť si veľa vecí,a tiež dúfam že to vydržím,lebo dnes som mu znova musela napísať ako mi veľmi chýba a on odpisal že mi chcel práve napísať to isté...fnuk :(((( drž me si palčeky!

schia

Ahojte žienky.
Tak včera som to urobila!!!
Večer keď som ho čakala tak mi volal,že v práci majú menšiu oslavu tak nevie kedy príde...a pritom sme boli dohodnutý,tak som mu povedala vzhľadom na to,že si čas na iné veci vie nájsť,že ak nepríde dnes tak už nemusí nikdy!A tak som dúfala,že to nechá plávať lebo bol až tri mestá odo mňa...on baby moje prišiel...do kelu!
Prišiel riadne unavený a stále rozoberal prácu,ktorú teraz opäť menil...a ja som sa nadarmo pokúšala rozobrať náš vzťah a povedať mu všetko o nás dvoch...zbytočné!!Vnímal len to čo chcel,v podstate ako vždy!Nakoniec mi povedal veľmi múdru vetu,že:"ak som ja nespokojná a nešťastná v tomto vzťahu prečo nútim stále jeho to skončiť?Prečo ho jednoducho nenechám ja?On to urobiť nemôže,pretože je šťastný a vešmi ma ľúbi,on je spokojný so mnou vo všetkej oblasti a nemieni sa ma vzdať!To vraj akoby som chcela aby milionár sa šiel utopiť len preto,že je bohatý!On je šťastný ,že ma má a ak som ja nešťastná tak mám robiť podľa vlastnej najlepšej vôle a svedomia a ísť si za tým po čom túžim čo v živote chcem a čo ma urobí šťastnou!ON TO UROBIŤ NEMôŽE!
Tak mi vyhrkli normálne slzy,lebo som si fakt uvedomila,že povedal pravdu!Len som si uvedomila,že ja som čakala a nádejala sa,že urobí niečo pre náš vzťah aj on,že zmení svoju aroganciu a tú istotu,ktorú vo mne stále vidí...pretože on mi nakoniec povedal,že on si je so mnou istý a že ja to všetko prekonám a vyrovnám sa s tým aký je a budem pri ňom,lebo patríme k sebe a kde by som našla lepšieho!Uvedomila som si ,že je zbytočné nádejať sa ,že sa zmení...to nie-nikdy!Lebo jemu to vyhovuje!Je príliš obmedzený svojim vlastným egom!
Tak som to už nechala tak a začali sa k sebe túliť,on sa odrazu postavil,že musí na WC no nešiel,nakoniec povedal,že ide domov....a ja som zase ako veverička spod prachu len čumela,totálny svišť !!
....a tak som mu otvorila dvere posledný krát letmo pobozkala a povedala: " Myslím,že teraz si sa sám rozhodol! " a ticho zatvorila dvere.Vyšla do izby a prosila o silu,aby som to vydržala bez jeho vône,objatia,pier,hrude,očí,bez jeho tela a jeho kecov už celý svoj život,aby sa to konečne skončilo a kruh sa uzavrel a ja ho už nikdy nezbadala.Ráno som si našla zmeškané hovori o 00:15h.nedvíham!
Bojím sa či to vydržím....ale myslím,že potrebujem nájsť samu seba,svoje sny a túžby,ktoré sa pri ňom niekde vytratili a ja na ne zabudla pri ňom pri býkovi,ktorého som chcela ochočiť a myslela som si,že to pôjde...išlo ale len do určitej miery...aj to len na chvíľu!
On není zrelý na vzťah a dlho nebude!
Je postrachom pre ženy čo hľadajú budúcnosť vo vzťahu s mužom,ktorého si vybrali-s ním.Ľúbim ho,ale vlastne neviem koho ľúbim,možno len predstavu čím by mohol byť keby.....
Držkaj me sa !
fnuk..............fnuk..........fnuk