Ahojte ľudkovia, viem, že veľa ľudí na svete má horšie problémy ako ja..ale naozaj neviem, ako mám žiť ďalej. Pretože ma opustil človek, o ktorom som si myslela, že je ten pravý a že je to potenciálny otec mojich detí! snažím sa tváriť, že je to ok, ale keď som sama, je mi hrozne a plačem. Ani jesť mi nechutí, za mesiac som schudla 6kíl!!! a najviac ma bolí, že on chce byť so mnou len kamarát, nič viac:(
AKO TO MáM PREžIť?
Tak ja verim ze to bolo iba nedorozuemie a ked vie ze Ti to vadi robit to nebude. Preto treba vo vztahu komunikovat...stale.Inak niektori muzi su bezchrbtovi, su v manzelstve a pritom maju milenky a vracaju sa domov a zenam hvooria ako ich miluju....teraz takych pripadov je vela...a o kolkych sa ani nevie...je to strasne...
No vieš toto bolo prvý krát čo sa to stalo,teda prvý krát čo som sa to dozvedela.Teraz pochopil,že mi to vadí tak to už nebude robiť vraj on v tom nič zlé nevidel.Neviem či niekto dokázal zahrať to čo sa stalo včera to bolo peklo!?No a to ,že si je so mnou istý mi veľa krát povedal,pretože on je presvedčený ,že patríme k sebe!
Ak to hrá tak to potom Vám mužom nerozumiem sorry!Lebo ak Vás žena prosí o to aby ste jej neubližovali,lebo má svoje zdravot.problémy a má boľavú minulosť a že nechce aby jej niekto ubližoval aby bol fér nechal ma odísť aby prestal hrať (ak hrá) a vzdal to tak ...NIE!!!
Ani za toho svätého.....búchate do srdca a tvrdíte ,že nás milujete!
NEROZUMIEM!
Sorry za to ale som dosť skeptická voči mužom preto to množ.číslo.
Noo...vies klamal len kvoli tomu aby Ta nestratil..??Potom nedava zmysel to co robil,ze vie ze Ti to dost vadi a trapis sa tym ze si pise a stretava s byvalimi a napriek tomu to robi.Inak som velmi zvedavy keby si sa Ty stretavala a pisala s byvalimi ci by on bol nad vecou.Podla mna si je Tebou celkom isty..a aj ked Ti navrhol ze podved ma,tak su to len plane reci...ved ked niekoho milujes v zivote by si nepodviedla.Mne sa zda ze ma trochu herecky talent :-)) prepac
Slušný muž:
on vraví,že je to len na úrovni kamarátstva-také doťahovanie občas,ale s nimi nič nemá!To cítim v sebe,že po tej intímnej stránke je len môj!Len som už z toho dosť zmetená,lebo mi klamal a zapieral ich,vraj v tom je vidieť aj jeho láska pretože klamal len kvôli tomu aby ma nestratil....ale nikdy ma nepodviedol!Pretože inak miluje iba mňa,je fakt divné vidieť plakať muža a ten strach v jeho očiach,že ma stratí.....prečo to potom robí to fakt neviem dokonca mi navrhol aby som ho aj podviedla,že si to zaslúži len nech ho neopúšťam....vraj ak mám tú chuť mu to vrátiť aj keď to on neurobil!Tú bývalú ľúbil a myslel,že s ňou aj zostane ale dnes má mňa a poznal vďaka mne niečo čo ešte nikdy nezažil ani sám to nevie vysvetliť!
Inak vďaka za reakciu,myslím že teraz to potrebujem rozdýchať všetko!
for schia: Tak to mas hotovu telenovelu.Ale vazne, poviem Ti moj nazor na to. Niektori muzi a nieje ich malo robia veci ktore si ani nevedia sami vysvetlit, nevery a podobne.Jednoducho on Ta miluje ale musi si neico dokazovat a to stale.JE to proste v nom.To je ako s tym ked muz raz podvedie, podvedie aj druhy krat je to len otazka casu ked sa zas vztah dostane do stereotypu.Podla mna je to obycajna slabost a neucta k partnerke.Musis sa dobre porozpravat s priatelom a povedat co ti vadi a on ak si Ta vazi prestane.Musi tam byt aj dovera, ved ak maju kamartsky vztah a nic ine tam nieje tak je to ok,ale akonhale z jednej ci druhej strany tam neico je uz je zle.Mala by si vycitit z neho ze ci ide o neico viac alebo len kamratske vztahy...
Laurikaa:
vieš ja mám aj zdravotné problémy a mám za sebou hodne ťažkú cestu!!!
Každy človek má prah svojej bolesti rozdielny!Mám za sebou v života také veci.....že neviem Ti povedať či je horšie rakovina tela alebo rakovina duše!Našťastie mám to za sebou!
Áno máš pravdu táto téma je tu pre mnohých na posmech,ale ver že NÁM to tu pomáha!Je to momentálne to naj čo prežívame ak odhliadnem,že ma čakajú ešte des vyšetrenia.
Prosím nesúď ! Nik nechce aby nás tu niekto súdil,sme tu lebo sme nešťastný a prito každý máme už niečo za sebou.
Je tu o mnoho primitívnejších tém,ale nikdy som nemala odvahu ich súdiť,lebo každý sme "z inej farby" a každá studňa má inú vodu!
Prajem Ti tak ako nám skoré uzdravenie či už tela alebo duše,či srdca!
luarika jasne mas pravdu,zdravie je to najcenejsie. Vsetko ostatne su len malichernosti.Na druhej strane clovek ked ma problemy,hlavne citove tazko sa mu vie s nadhladom povedat ved som zdravy nemam rakovinu,tak som vlastne stastny...Ludia sa trapia roznymi vecami...aj o tom je zivot.
Slušný muž:
viem,že sme rozdielny,že ženy sú z Venuše a muži z Marsu...preto sa asi nikdy poriadne nepochopíme vo vzťahu,ale je dobré ,že si sem "ťukol" pretože ,je pre mňa zvláštne po tom všetkom čo mám za sebou čítať o tom ako také veci vníma muž.Mám na Teba aj otázku....je niečo takéto možné zo strany muža ako píšem????Ja už ničomu nerozumiem a to mám toho teda hodne za sebou!!
Čisto vecný mužský názor pls :)
mile baby,myslela som si,co je to aka tema,ze urcite nejaka tazka diagnoza,a vy tu robite teatra kvoli vasim frajerom,viete co je to rakovina?nie.az potom piste temy ako to mam prezit.ani same neviete aky krasny zivot mate,co tam po chlapovi,ale ste ZDRRAVE!!!!!
Ahojte...
píšem s posledných síl...mám za sebou hrozné priam hororové dni!Takže som total troska!Myslím,že som sklamala samu seba!Prepáčte,že som sa dlho neozívala,ale net mám len v práci.Neviem ani ako mám začať...bude toho asi veľa a vopred sa omlúvam,ale musím to vydať zo seba všetko!Takže v stredu som to ukončila,stále vyvolával a vypisoval,v piatok som zistila,že si píše s jednou bývalou...tak som na neho reagovala až v sobotu ráno po prebdelej a uplakanej noci som mu poslala sms,v ktorej som mu napísala,že viem o nej a zaželala som mu šťastie s ňou na to mi 3krát vybil mobil čo v kuse vyvolával hovorov bolo asi do 100 a ja revala a revala...večer som mu to dvihla,všetko poprel až kým som mu začala citovať maily priznal sa.Tak sme kecali dokola cez mobil nakoniec som zvolila,že ak má byť teda koniec tak sa stretnime zoči voči aby sme si to videli v očiach.Samozrééééjme ja blbá som privolila...chyba!Volal jej predo mnou a všetko jej povedal,že už nech mu nepíše a nevolá,že má mňa.Tak sme sa rozprávali do noci možno až rána,kedy sme už od únavy a vyčerpania padali.Vraj on si takto píše z bývalými,pretože bol zvyknutý ale ak mi to vadí tak s tým skončí,že to bolo len také doťahovanie pretože som mu poskákala po egu a nakoniec som mu poslala "divnú sms" kde poznal,že je koniec tak si popísal a raz sa s ňou stretol.Dohodli sme sa na nedeľu,vraj výlet.Tak sa aj stalo,len ešte pred tým som ja v nedeľu volala s ŇOU!Poviem Vám je to super baba,nepoznám ju osobne ale páči sa mi mám to "v nose".Tak sme išli na výlet,kde si ešte RIADNE žehlil čo pos....na kolenách a do mokra pokiaľ nemal na sebe jedinú suchú nitku,tak sa potil...bo ja byť veľmo veľká fina ak mi niekto ublíži!Zdalo sa,že urobíme za všetkým čiaru a popojedem teda ešte raz.Dal mi skontrólovať mobil a tam....."cmuk :)" ....vraj bratovi o 3:14 po tom čo ma v piatok zaviezol domov...debilko on si ju asi zabudol vymazať...to je to ,že pri mne stáli sudičky a dali mi do vienka "radar na klamstvá" myslela som,že mi krv vyvrie lebo som vedela ,že to brat není!Nebol!Bola to jeho ďalšia bývalá....ľudia to čo nasledovalo nebudem ani písať,lebo sa aj za to hanbím a aj tak by ste tomu ani neverili!!! HOTOVÉ PEKLO!
Nikdy v živote neplakal,jeho problémy sú také hlaboké,že je z neho niekto iný ako je on sám!
VERTE...včera plakal !
Tak ako som chlapa ešte plakať nevidela!
ZÁVER:
chcem to skončiť,no viem že ma ľúbi a najhoršie na tom je ,že ja ľúbim jeho!Čím viac si ubížime tým viac do seba zrastáme tak mocne ,že cítim ako mi to lano trhá šľachy!Je medzi nami niečo čo som ešte NIKDY! nezažila!
chcem to skončiť,ale to sa nedá !
On ma nechce pustiť a úprimne ja ani nechcem aby ma pustil!
Poviete si čistý pezinok?!Dávam vám za pravdu!Ale ako Ďalej??? Neviem...viem,že toto není to čo som od života chcela,ale .....čo to je ,keď je to také silné až vás to trhá,rve,bolí,unáša a hladí,že stojíte v nemom úžase ako paralizovaná nevidíte cesty späť!
LUULI Ty vieš aká som bola na začiatku,plná nadhľadu...sily....čo je to so mnou????Som slaboch paralizovaný padlí tvorík,čo stratil súdnosť a nadhľad!
Pošlete ho za dvere a vlezie Vám cez druhé,zamknete aj tie a už je tu cez okno,tak ho zatlčete,a už je tu cez komín,tak ho zamurujete a ide k Vám cez pivnic,tak ju zalejete,a v tom zistíte,že vychádz z Vás a Vy ho zbadáte zoči voči a v tom zistíte ,že umierate lebo už nevládzete a tak odpadávate do jeho náručia a on Vás drží tak mocne až sa Vám hlava krúti a Vy zistíte ,že ste v samotnom očisci,pretože už Ďalej cesty niet a ani späť!
Pomóóóóóóóc................