Ahojte ľudkovia, viem, že veľa ľudí na svete má horšie problémy ako ja..ale naozaj neviem, ako mám žiť ďalej. Pretože ma opustil človek, o ktorom som si myslela, že je ten pravý a že je to potenciálny otec mojich detí! snažím sa tváriť, že je to ok, ale keď som sama, je mi hrozne a plačem. Ani jesť mi nechutí, za mesiac som schudla 6kíl!!! a najviac ma bolí, že on chce byť so mnou len kamarát, nič viac:(
AKO TO MáM PREžIť?
satipe vitaj :)
koľko si už vlastne bez neho? bo mám z toho už mišung :))
Vieš to je o tom strachu,ktorý ma paralizoval...lebo si ani predstaviť momentálne,že mám zostať sama už len tá predstava ma desí!
Ja som sa do neho zaľúbila ani neviem ako a kedy.Viete aj moja rodina ho odmieta,pretože vidia aká som pri ňom utrápená,ale oni ho nepoznajú aký je keď je so mnou.O to je to horšie ,že svoju rodinu veľmi ľúbim no aj jeho.On slovo rodina pozná,ale obsah toho slova mu nič nehovorí.
No viem,že tu musím vyzerať ako blbačka ,že ho ľúbim a pritom viem,že není ten pravý....je to niečo čo ťažko ide vysvetliť! Proste ako také magnetky sme sa do seba vcucli a nejde to ani na chvíľu prerušiť aby si človek mohol ROZUMOM konečne uvedomiť o čom to celé je.Niekedy si myslím,že sa obaja bojíme toho "odcucnutia"tej rýchlosti,ktorá by nás od seba odhodila tak strašne ďaleko,že by sme sa nikdy už my dvaja nestretli a .....
sú chvíle kedy sa zastaví naše dýchanie a pozeráme si do očí a je strašný ten okamih lebo máte pocit,že padáte do hlbín ľadového mora a v tom už sa smažíte v horúcej láve....on to od začiatku tak ľudia moji presvedčivo hovorí,že tomu tuším začínam aj veriť...."my sme pre seba stvorení-patríme k sebe" Naše spoznanie bolo veľmi zvláštne od prvého okamihu som mala pocit,že ja som ho už videla tie oči-to za nimi...je to tak ,že to nejde vysvetliť ale to zažívam vždy keď sa zapozeráme do očí jeden druhému.Až nás smrť preskočí taký divný pocit....to mi naháňa strach....
ahojte,tak som zasa spat,je tu toho vela noveho,takze pekne postupne..luuli,onedlho budem mat 22 a som tiez z maleho mesta cca 45tisic obyv.takze je to podobne ako u teba,vsetko sa hned dozvies..moj byvaly mi zas neurobil az take strasne veci,vlastne pocas vztahu to bol uzasny partner,a preto som sa donho tak zalubila,lebo zo zaciatku sa mi tiez nejak extra nepacil,vlastne on je pekny chlap,ale akosi nie az tak moj typ..ja som uplne na ine typy,myslim vyzorovo,ale to uz je jedno..no lenze na konci,to ako mi klamal a stale zavadzal,tak to boli tie svinstva,ktore ma velmi zranili,a nedokazem mu ich proste odpustit..najskor to bolo tiez tak,ze mi hovoril ze city ochladli,nevie co chce a bla bla,vtedy som to nevedela pochopit,ze ma prestal lubit a strasne som sa trapila,a bolo mi to luto..presne ako teraz tebe luuli,ze vlastne nic si neurobila zle,ale jednoducho on nechce..vtedy som sa tiez na neho nehnevala,skor som vinu hadzala na seba,ze som nebola dost dobra prenho atd..ALE ked sa prevalila pravda,vsetko sa otocilo a viem ze seba vinit nemozem,lebo on je este nevyzrety, a podla mna aj ostatnych, nie pripraveny na taky vztah aky by som chcela ja..takze tak..na chlapov tiez teraz moc nemam naladu najblizsiu dobu,lebo som sa velmi sklamala a citim to skor tak,ze keby som si teraz niehoho nasla bolo by to LEN kvoli tomu aby som sa necitila tak sama..lebo samota je strasne zla,a tie prve dni boli katastrofa,ked som vedela,ze budem zas sama,mylsela som, ze umriem..a teda nechcem chlapa len ako nalepku na samotu,to nie..na tu svadbu teda chod,ak tak velmi chces,ale ako napisala schia snaz sa byt vesela,aj ked to bude tazke..dalsia vec je ten vas kontakt po rozchode,no ako ja hovorim,mne by to nerobilo dobre ale je to tvoja volba,ale fakt to odputavanie bude omnoho tahsie,takze pozor nato..ak sa chces naozaj z toho dostat,tak to radsej fakt obmedzte..no to pisanie s nim jasne,ze mi to nebolo uplne lahostajne,ked mi napisal to prve ahoj,myslela som ,ze mi srdce vyskoci z hrude ako sa mi rozbuchalo,tiez mi padlo aj par slz,ked som mu pisala niektore veci,ale muselo to byt..proste musi vediet,ze to nebude uz take ako predtym,a ze to nedokazem..a vlastne som sa zas presvedcila,ze to asi nie je ono,podla toho co pisal a tak..teda,ze sme si neboli sudeny..takze nakoniec som bola celkom v pohode,az som sama bola prekvapena..a teraz schia,dakujem za pochvalne slova...viem,ze som na spravnej ceste ako sa z toho dostat a aj ked to nebude lahke,nakoniec musim zvitazit.to ako som to pisala som citila zo srdca,takze dufam,ze mi tato sila vydrzi a prekonam to..lebo som tiez len zena a niekdy to na mna este pride..chcela by som ti nejako poradit,ale fakt som v tvojej situacii este nebola a neviem si to predstavit,takze sa nejdem robit na mudru,ked do toho naozaj nevidim..proste este nemam za sebou tolko takych vztahov,aby som ti mohla radit..ale povzbudit ta chcem..tvoje prispevky fakt volaju zufalstvom..ale celkom tomu nerozumiem,ty ho strasne milujes..ale vies,ze nie je ten pravy?a vlastne sa umaras v zacarovanom kruhu z ktoeho chces odist,ale nejde to..ako si pisala o tej samote,to tu asi pozname kazda,lenze ty mas toho zrejme za sebou viac ako my ostatne tu..takze verim ti a viem,ze nechces byt sama,lenze zas byt s niekym s kym vies,ze to nie je to PRAVE,no neviem..ale chce to odvahu..dobre si to vsetko rozmysli a hladaj silu,na rozhodnutie,ktore podla mna aj tak pride..lebo ved v takomto stave nemozes zit nastalo..ved sa znicis,psychicky aj fyzicky..a to predsa nechces..takze odvahu a silu..viem,si pomyslis,ze moja tebe sa to lahko hovori,ale..fakt ti chcem pomoct..tak sa drz a napis,ked budes mat chut alebo bude velmi zle..ozaj to pomaha..vieme to vsetky..
No luuli vieš ja si myslím,že nám teda aj mne chýba pokora!
Ak tú človek nenajde tak nikdy nebude vnútorne šťastná a pokojný!
Mám pocit,že tí muži boli "zaškolení" na tie stupidné frázy "po" lebo inak to nechápem prečo stádovite používajú tie isté drísty....???!
No ja si teraz píšem aj s ním maily a pritom tiež premýšľam,že či náhodou nepíše aj iným....ale cítim to tak ,že nie-zatiaľ??? neviem,možno mu stačilo zažiť to nedeľné peklo :((
a zase je to len o pokore....
môj druhý vzťah bol hrozne komplikovaný už od zárodku a to trval necelé 3roky....keď som to totálne nezvládala a nemohla to ukončiť a vyrovnať sa s tým,že to proste končí a nedokázala sa ho vzdať tak mi raz jedna múdra žena povedal:
"človek nemusí nič,len byť!"ak cítime niečo tak to treba počúvať....tak som to nechala s POKOROU plynúť a prosila som o silu,aby som to s pokorou aj prijala a mala odvahu čeliť tomu čo mi má dať lekciu,a vieš čo sa stalo???
U mňa to bol zázrak....lebo si predstav v srdci chuchvalec vlákien,ktorý nemôžeš za ten svet rozmuchlovať....tak v tedy som začala cítiť ako sa pomaly tie nitky,špagátiky a laná same povolujú a rozväzujú a mne len s úžasom padali srdce od dojatia a od....úľavy....vtedy som si prvý krát uvedomila,že niečo určite je tam hore niečo alebo NIEKTO kto náš ľúbi a on sám vie čo je pre nás dobré,pretože mi si často myslíme ,že toto je pre nás správne a vhodné a za ten svet sa toho nechceme pustiť,ale bolesť ,ktorú cítiš a citim ja a my tu všetci je len naša ruka zaborená nesprávnym smerom v nesprávnej nádobe,stavia sa na odpor lebo my máme smerovať inam,a ten tlak čo cítiš keď Ti tú ruku vykrúca tak to je bolesť v našich srdciach tlak bolesti zo sklamania.....
preto to bol pre mňa zázrak,lebo ten tlak povolil a ten nádych bol ako znovuzrodenie!
Aj ja teraz zo strachu som sa paralizovala a ako taká myš (chudera myš,že ju do toho zaťahujem :))) sa bojím vyliezť z tej nádoby....
veľa vecí pochopíme až keď nám spôsobia hlboké rany v našich dušiach a odzneje tlak bolesti,v tedy v tom tichu uvidím zrod novej cesty.....
Ty kokso to aká analýza...to si dávam terapie aj ja sama:))))))))
Inak ľudkovia troch z veselšej stránky,keby som raz mala nejaké milióny nazvyš tak si otvorím "sanatórium" niekde na krásnom mieste,kde by sa chodili liečiť zlomené srdcia a štartovať sa tak do nového života bez "nej....neho"
Aj teraz si nás predstavujem všetkých na záhrade sedíme na poduškách a vylievame tony bolesti a žialu na tú trávu zelenúúúúúú
schia, s tým obradom máš pravdu,tak nejako som to plánovala aj ja..že sa budem tváriť akoby tam nebol, budem sa baviť len s jeho rodinou, chcela by som vyzerať naozaj krásne a spokojne-to sa budem teda naozaj musieť pretvarovať..ale aj keď viem, že jemu to už nič nespraví.. možno si povie-aká je:ˇ) ale toť vše. Viem, že už by sa ku mne nevrátil nech by som už bola akákoľvek.. Včera mi povedal, že sa mu zdá, že nás vzťah ma posunul o 50% dopredu..že už viem prejavovať city, v tom, že som dokázala niekomu otvoriť srdce a ľúbiť. Tak som mu na to povedala, že načo mi to teraz je, keď ľúbim a on ma nechce. Povedal, že určite to bude dobré pre iného, čo stretnem a budem ho ľúbiť.. hm.. :ˇ(
Ja už fakt neviem, čo mám robiť, keď vidím,že je online na azete..že je na icq a môže si s niekym písať..tak som zúfalá. Včera mi povedal, že keď bude v škole, chodí na výšku mimo nášho mesta, tak na icq nebude chodiť,ale na pokeci bude..viete, tam sme sa vlastne spoznali..a taraz mám obavy, že tam zase nejaku spozná, čo je vlastne dosť pravdepodobné:( a keď sme boli spolu,tak na azet nechodil,proste mal mňa!
Schia, máš pravdu, človeka ktorého som kedysi ľúbila nemôžem mať nikdy rada len ako kamaráta.. Modlím sa,aby som ho prestala ľúbiť, ale to jednoducho nejde..neviem prečo.. aj som si ho zhnusovala,ale tiež to nepomáha..lebo tie jeho oči, sú také krásne,až z toho duša bolí..srdce mi krváca, lebo už nepobozkám jeho plné pery..telo je ako bez duše, lebo už neucíti jeho bozky a vášeň..
Musím byť nejaký čas sama, nechcem nikoho, nikoho,aby mi zase zlomil srdce..
Presne tak, aj ja, keď som bola v puberte, páčili sa mi takí tí típci, ale už som "vyrástla " z toho a chcem normálneho a hlavne verného chlapa do budúcnosti!
Schia, rozísť sa po 8 rokoch..to muselo byť hrozné..to si neviem ani predstaviť..po takej dlhej dobe skočiť to..musela si byť vtedy naozaj silná!!!
Ja by som chcela byť tiež.
Tiež sa mi nepáči, že som toľko schudla,ale pomaly sa dostávam do normálu-lebo som nemohla poriadne žiadne nohavice nosiť-vyzerala som strašne! Mama mi nadávla, či chcem vyzerať ako anorektička.. kamaráti sa čudovali,kde zmizla tá ženská krv a mléko:oD
schia, s tým obradom máš pravdu,tak nejako som to plánovala aj ja..že sa budem tváriť akoby tam nebol, budem sa baviť len s jeho rodinou, chcela by som vyzerať naozaj krásne a spokojne-to sa budem teda naozaj musieť pretvarovať..ale aj keď viem, že jemu to už nič nespraví.. možno si povie-aká je:ˇ) ale toť vše. Viem, že už by sa ku mne nevrátil nech by som už bola akákoľvek.. Včera mi povedal, že sa mu zdá, že nás vzťah ma posunul o 50% dopredu..že už viem prejavovať city, v tom, že som dokázala niekomu otvoriť srdce a ľúbiť. Tak som mu na to povedala, že načo mi to teraz je, keď ľúbim a on ma nechce. Povedal, že určite to bude dobré pre iného, čo stretnem a budem ho ľúbiť.. hm.. :ˇ(
Ja už fakt neviem, čo mám robiť, keď vidím,že je online na azete..že je na icq a môže si s niekym písať..tak som zúfalá. Včera mi povedal, že keď bude v škole, chodí na výšku mimo nášho mesta, tak na icq nebude chodiť,ale na pokeci bude..viete, tam sme sa vlastne spoznali..a taraz mám obavy, že tam zase nejaku spozná, čo je vlastne dosť pravdepodobné:( a keď sme boli spolu,tak na azet nechodil,proste mal mňa!
Schia, máš pravdu, človeka ktorého som kedysi ľúbila nemôžem mať nikdy rada len ako kamaráta.. Modlím sa,aby som ho prestala ľúbiť, ale to jednoducho nejde..neviem prečo.. aj som si ho zhnusovala,ale tiež to nepomáha..lebo tie jeho oči, sú také krásne,až z toho duša bolí..srdce mi krváca, lebo už nepobozkám jeho plné pery..telo je ako bez duše, lebo už neucíti jeho bozky a vášeň..
Musím byť nejaký čas sama, nechcem nikoho, nikoho,aby mi zase zlomil srdce..
Presne tak, aj ja, keď som bola v puberte, páčili sa mi takí tí típci, ale už som "vyrástla " z toho a chcem normálneho a hlavne verného chlapa do budúcnosti!
Schia, rozísť sa po 8 rokoch..to muselo byť hrozné..to si neviem ani predstaviť..po takej dlhej dobe skočiť to..musela si byť vtedy naozaj silná!!!
Ja by som chcela byť tiež.
Tiež sa mi nepáči, že som toľko schudla,ale pomaly sa dostávam do normálu-lebo som nemohla poriadne žiadne nohavice nosiť-vyzerala som strašne! Mama mi nadávla, či chcem vyzerať ako anorektička.. kamaráti sa čudovali,kde zmizla tá ženská krv a mlého:oD
Tak už som zase tu,bo musela som sa na chvíľu akože sústrediť na prácu,bola som u šéfky a tá mi vraví"si v poriadku?" ja jej"som total mimo" a ona
"no vidím,nemáš to tričko naopak?"
Tak si ma viete predstaviť.
Takže asi takto:
ja som tu začínala s príspevkami - silnými pretože som chcela posilniť Teba luuli....
for slusny muz:
a bolo tu aj písané o tom ako žena dneška upadla.Baby mladé a rozjarené priťahujú ozaj tí grázlici,pretože viem aj ja z čias "násť",že majú čosi rebelské v sebe čo baby často priťahuje,no tie čo hľadajú čistotu a zázemie vo vzťahu tak vedia,že sú nepoužiteľný...potom občas baj-očkom mrkneme po takom machovi...no a časom nás už nič na ňom nenadchne pretože,je prázdne vrece!
Tak ako luuli píše aj ten môj okolo krásavca ani neobehol tak max.je sympatický.....
Ja som si dlho vyberala až ma doslova pohltil on pretože sa "predával veľmi lukratívne" bol WAW super na začiatku!
Keby taký nebol tak paaaapa!
Teraz s ním zostávam,lebo cítim medzi nami veľké puto,ale viem že to čo som si myslela,že trocha pozmení tak to asi nepopojede bo najhoršia povahová kombinácia je arogancia-ego-zamindrákovanosť!
No ale....
dávam za pravdu aj martine25 ženy - no myslíím si ,že si to oslovenie ani nazaslúžia- dokážu byť niekedy o mnoho horšie,veď nie nadarmo sa hovorí "keď sa stane žena zlo je horšia ako chlap".
Luuli na obrad by som šla krásna,čistá,svietiaca,usmiata(aj keď bolesť v srdci) aby videl o čo prišiel.
Nečudo,že muži po tom čo z nich ich láska vyprchá...nás majú radi a aj budú,a že im na nás stále zaleží...veď boli v takom intímnom vzťahu s niekym "cudzím" komu sa otvorili....tak si myslím,že to je len ľútosť....a ja som toho názoru a v živote z neho neopustím"Z MUŽOM KTORÉHO SME SKUTOČNE ĽÚBILI NENÍ MOŽNÉ PREJSŤ S PARTNERSKÉHO VZŤAHU DO KAMARÁTSKEHO" vždy to bude jednu stranu bolieť,škrtiť,pokúšať!
Ja som sa s mojim prvým rozišla dobrovolne na silu po 8rokoch a "po"bolo obdobie,že sme to kamarátstvo nemohli mať,potom prišlo po dákom roku k tomu,že sme zostali super kamoši....no city vzplanuli raz z jeho strany,raz z mojej,až sme si tak začali nechtiac ubližovať,že to bolo na zbláznenie tak to vypuklo do "kvázy vzťahu" no nevydržalo lebo to nebol ani partnerský ani kamarátsky vzťah bol to zhluk spomienok,ľútosti,lásky,smútku.....tak sme to sekli a už sa nevídame....občas sa stretneme a ja vidím v jeho očiach lásku ,ktorá patrila len mne a cítim úctu k tomuto človeku nech už žije a robí čo chce,lebo mi ukázal čo to je keď muž miluje ženu a viem,že budem jeho 1 lebo on zistil čo je keď žena miluje muža!A to je ten problém možno,že často sa vraciam k tomu,že bol jediný!
No som rada,že sa nestretávame a že medzi nami zavládol pokoj a úcta!
Som sa rozpísala ,ale fakt mi to dáva aspoň na chvíľú úľavu....
inak váha ide rapídne dolu čo ja som zase rada není,lebo ja pri svojej výške vyzerám ako vychrtlina:(
dobre rano.
slusny_muz, musím ťa vyviezť z omylu..vieš, ten môj bývalý..tak on sa mi na prvý pohľad vôbec nepáčil, ničím ma neoslovil..ale dala som mu šancu, veď na kráse nezáleží! ale bol mi sympatický a ja som sa do neho zaľúbila práve kvôli tomu, že bol milý, pozorný, prejavoval mi lásku všemožnými spôsobmi-nie takými okatými ako muži bez fantázie vedia. a aj plakal!!!v rôznych situáciach-či už vtedy,keď som mu prvý krát povedala,že ho ľúbim, keď sme pozerali smutný film, keď sme sa na seba zamilovane pozerali..a mňa to neodradilo, práveže naopak. A teraz som ja tá, čo plače a trápi sa- čo by ma NIKDY nenapadlo! Keby mi niekto na oslave mojich narodenín(jún)povedal:že no počuj,ale vieš, za mesiac už to nebude medzi Vami také krásne! tak by som sa mu zasmiala do tváre:ˇ(
Schia, áno, aj ja obdivujem za toto Sapite. Aj ja som mala tú odvahu a podobne. Ale neviem čo sa zrazu stalo. Viem, že on ma už nechce ako partnerku..na jednej strane už si to ani ja neviem s ním predstaviť, ako by nám to mohlo fungovať po takom trápení, ale proste sú tu obavy z tej samoty..že on bude ležať a milovať sa s inou a ja zaspávať sama s plačom..
Ty si bola tá silá a odhodlaná..ale asi city a pudy u teba vyhrali na plnej čiare!
Neviem ako to spravím s tou svadbou, naozaj..rozmýšlam, že tam nepôjdem..ale zase keď tam nepôjdem, budem myslieť na to, ako sa bavia a pod. Na obrad asi určite pôjdem,lebo ich poznám a mám ich rada!Viem,pre niekoho to môže vyznieť smiešne,ale naozaj, keby ste tú rodinu poznali, o takej som vždy snívala, hneď ma prijali medzi seba, brali ma ako člena rodiny..jeho mama ma už predstavovala ako"budúcu nevestu"..hm..Len škoda, že on to už tak necíti a je mu to fuk:(
ale normálne sa čudujem, keď mám pravdu povedať..toto sa mi nikdy v živote ešte nestalo, že keď som sa rozišla s chalanom, aby sa mi ešte ozýval, aby sme mali takýto vzťah.. povedal, že keby som mu bola ukradnutá, tak sa mi už nikdy neozve..kašlal by na mňa..ale viem,že to raz príde, je jasné,že keď niekoho bude mať,tak to nebude takého ako teraz.
Schia, neviem koľko máš rokov..ale keď píšeš, že už nechceš byť sama..tak to znamená, že už asi chceš mať zázemie, rodinu a deti..ale už nemáš asi sily hľadať vhodnejšieho partnera..a rozmýšlaš nad tým,že by ti stačil aj ten tvoj?
musím uznať, že satipe má dobré a rozumné príspevky,ale aj ja sa tvárim pred ostatnými navonok silná a akože mi nič z toho nie je..ALE keď som sama, jednoducho sa to nedá a revem ako malé decko! Rozmýšlam stále PREČO SA TO STALO? PREČO ma už neľúbi..
viem, musím brať všetko tak ako to príde.. aj on včera mi povedal, že prečo to jednoducho neberiem tak,že keď to malo prísť malo, stalo sa, čo sa malo stať.. Ja to jednoducho asi nedokážem pochopiť:( Som fakt trafená!
Schia, buď silná!!!!
ťažko je niekoho súdiť. Muži nadávajú na ženy. A ženy zase na mužov. Ale to s tebou súhlasím, že ženy vedia byť zákernejšie. Som vydatá a niekedy je mi z toho až zle, keď vidím ako niektoré ženy bez hanby doliezajú za ženatým mužom.
Neviem preco mam taky pocit ale dost som sa v tom utvrdil,ze zeny maju radi "hajzlov" muzov.Akonahle muz je ochotny spravit pre zenu,partnerku, priatelku vsetko, prejavuje jej lasku,pozornost,nehu,je schopny plakat...zeny ako keby stratili zaujem...preco to tak je??hmmm...ja uz tomu nerozumiem...
Dobre rano.Tak vidim,ze si vzajomne pomahate co je super.Ja viem ze muzi su hrozni,ale verte mi zeny sa vedia niekedy spravat horsie ako muzi...a vedia psychicky aj citovo velmi ublizit...nie je ich tak vela ako muzov ale o to to je silnejsie...mal som tu cest :-(