Ahojte ľudkovia, viem, že veľa ľudí na svete má horšie problémy ako ja..ale naozaj neviem, ako mám žiť ďalej. Pretože ma opustil človek, o ktorom som si myslela, že je ten pravý a že je to potenciálny otec mojich detí! snažím sa tváriť, že je to ok, ale keď som sama, je mi hrozne a plačem. Ani jesť mi nechutí, za mesiac som schudla 6kíl!!! a najviac ma bolí, že on chce byť so mnou len kamarát, nič viac:(
AKO TO MáM PREžIť?
ahojte ľudkovia, ani nestíham reagovať na všetky vaše príspevky,pribudlo ich tu teda dosť:)
Viete, bola som už odhodlaná, nechať to tak, čo sa stalo, stalo sa..ale teraz ma fakt trápi, že už mi nezavolá..že nie je so mnou..ako píše Alone111 o tej prechádzke.. mne zase chýba tolko toho, čo sa mi teraz, keď by som sa mala sústrediť na prácu, vynára z pamäte..je to až hrozné ako som jeden deň ok, nad vecou a na druhý deň, keď počujem kolegyňu ako ide na večeru s priateľom, kamošku ako zbral nápadník na obed, ako jej kurier priniesol kyticu ruží do práce..a pod. Je mi smutno, lebo mne sa také niečo už teraz nestane..a hlavne nie s NÍM!
Viem, mala by som na neho kašlať, keď ma dokázal prestať ľúbiť, len tak, z ničoho nič..ale na druhej strane ma tešilo, že mu nie som ľahostajná, že sa zaujíma, kde som, čo robím, aký som mala deň. Ale po pondelku-čo sme si to konečne rozumne vysvetlili-ho už musím nechať ísť..Schia, ja mám tie jeho veci už dávno schované a vieš kde? v igelitke:-D mám chuť to zahodiť, ale čo keď ich bude niekedy chcieť? Nechám si to nejaký čas a uvidím.
Sama, to ma moc mrzí, viem to pochopiť..asi každý z nás tu..je super, že si opäť vo forme a netrápiš sa! Ja už chcem tiež:) Ako ja keď som vonku s kamošmi, tak sa smejem, vtipkujem, ale to len preto, aby sa ma nikto nevypytoval, čo mi je..
Neviem čím to je,ale v poslednej dobe sa dosť párov rozišlo v mojom okolí..asi to bude nejaká "choroba"..to že človek ak už si raz niekoho vyberie do života, tak prečo nie je schopný s ním zostať? Načo hľadá niečo iné? niečo lepšie?? Je mi zle z tohto sveta, z tých, čo "skúšajú" partnerov, či mu pasuje, vyhovuje..
Desmodka, vieš, že ti neviem ani poriadne odpovedať na tvoju otázku? Prečo? Prečo sa trápime? Asi preto, lebo ich ľúbime a bolí nás, že nás opustili a budeme bez nich-našich vysnívaných.. Teda aspoň ja to tak mám..lebo on je naozaj ideálny-až na tú chybičku, že ma už neľúbi..
Priznám sa vám..ešte tento piatok som u neho prespala..aj keď si to teraz vyčítam..že som mu zase neodolala:( lebo mi aj intímny život s ním neuveriteľne chýba..s ním som zažívala také veci, čo s nikým iným..:(
Alone 111 a ine podla mna je problem v nezrelosti muzov....Presne toto som zazila po 10 rocnom vztahu .Su to DEBILY.Tie nezrele povahy su o tom ze medzi 30-40 maju krizu stredneho veku a potrebu,,"ze to akoze zostarnem a budem mat len jednu zenu za zivot? a nic neskusim ine a mam svoju hlavu a svoje plany" uz nepovie a BOJIM SA SVADBY Zavazkov. ZLakol sa a hlavne sam seba ,maju pocit ze uz nezaziju ine a zunovalo sa im to v tom dlhom vaznom vztahu. Jasne ze budu vymyslat o nezhode a vycitky ako inak ospravedlnia svoju Nezrelost?Darmo som si nahovarala aky tan moj je hlbavy a vnimavy.{toho mojho tajne zacala balit nasa kamaratka katolicka ale tento skutocny dovod rozchodu som z neho vypacila az po 3 mes}najprv mi kecal o NEZHODACH NASIch povah ako nemozeme spolu zit ze mame ine ciele povahy { chcel si ma mesiac pred tym vziat za zenu,mali sme spolocny byt atd..takze svoje zlyhanie motal do toho ze ja som vlastne ta zla,,hoci on sa zamiloval po 10 rokoch do inej,,ale na vine som bola samozrejme ja. odrazu sa mu otvorili oci ako som zla,,,teraz sa na tom uz smejem aky to bol debil.JE zaujmave ze ten debil nevedel na to prist prvy rok vztahu alebo druhy ,,alebo 4 ..ale az 10 ked sa obajvila na scene katolicka a potrebovala"odpanit"Hnus.ten tvoj -Mozno sa vrati ale hlavne mu nepis hlavne sa nekontaktuj cim sa vzdialis tym on sa priblizi. To som ja vtedy urobila chybu prosikala som o to viac ma znenavidel a uz nikdy sme sa nevideli ,., 2 roky mi trvalo sa spamatat ale som rada nasla som nie dokonaleho ale zreleho..:}}teda aspon polozreleho:}}muza.
a ešte jedna vec to ti naozaj nedal nijaké vysvetlenie prečo?? podla mna aspon to nejaké vysvetlenie si od neho zaslúžiš
a určite niesi slabá len musíš tú silu v sebe objaviť!!!
sory za preklepy...nie prd ale pred vyše :)
ach alone111,tak v tomto ti naozaj ani ja ani nikto iný nepomôže a ani neporadí....ja viem je to hrozné!!! síce je môj príbeh v mnohom iný ako ten tvoj ale my sme sa rozišli prd vyšet týždnom a tiež niesom úplne za vodou...a tak skoro tiež ešte nebudem a ani ty moja...vieš môj vzťah bol iný ale ja som sa s priateľom už predtým párkrát rozišla ale on sa ku mne vždy vrátil a to ma tešilo a myslela som si že to teraz tiež tak bude(proste som si bola istá jeho láskou a to bola chyba)ale až teraz si to uvedomujem a teraz ked by som sa k nemu chcela vrátiť ja tak on...chce čas....
ale vrátim sa k tebe tvoj príbeh je oveľa ťažší,a nemáš aspon nejakú kamošku alebo niekoho blízkeho z rodiny s kým by si šla teraz na tú prechádzku?ja viem že traz myslíš na to že by si bola najradšej s ním ale bud radšej s niekým iným.On si tvoju lásku už nezaslúži!!!A tomu ver! ja viem že sa tomu nedá tak ľahko uveriť!budem ti ale držať palčeky!
Vidíš Ema20, a prečo ho ale stále ľúbim, prečo? Čo mám urobiť, aby sa to zmenilo. Mám pocit, že to nedokážem a ani nechcem. On bol môj prvý v živote a jediný. Aj dnes je vonku krásne a ja rozmýšľam nad tým, kam by sme mohli spolu ísť von na prechádzku. No a jediné čo mi zostáva, je zostať sama a ísť domov... Prečo som taká slabá? Prečo?
schia s tým nápadom na to sanatorium to je super nápad:)))veľmi rada by som tam prišla
Desmodka zdielam tvoj nazor :-) Kto raz sklame a bude mu odupstene - nic mu uz svate nebude :-)) a urcite nie VY
baby, jednomu nechapem, preco sa k nim chcete vratit, preco stale dufate??? ved vam ublizili, sklamali... len im davate pocitit ze su pani dokonali, ze sa bez nich neda zit... ja viem ze to boli, ale to vsetko chce cas... baby ved mate svoju hrdost, tak preco kvoli chlapom tolko bolesti, slz???.. ved neni jediny pod slnkom, niekde na vas cakaju lepsi :) drzim palce